jstdoma Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Spredaj za pozicijske dal Osram cool blue ?e vedno svetijo ?ist "rumeno" proti xenonu! (je pa slikano s telefonom - tko da ni najbol? slika) ------------------ navadne ?arnice ------------------------------------------------ Osram cool blue ---- Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Sprehodu do peleta in nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Spredaj za pozicijske dal Osram cool blue ?e vedno svetijo ?ist "rumeno" proti xenonu! (je pa slikano s telefonom - tko da ni najbol? slika) ------------------ navadne ?arnice ------------------------------------------------ Osram cool blue ---- Cao Bi mogu dat LED zarnice te svetijo bolj belo celo malo na modro povlecejo ===> http://www.superstrela.com/katalog/led-sve...w2-1x9-5-d.html Imel sem jih sam sam je to bolj tko, rade crknejo LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jstdoma Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Cao Bi mogu dat LED zarnice te svetijo bolj belo celo malo na modro povlecejo ===> http://www.superstrela.com/katalog/led-sve...w2-1x9-5-d.html Imel sem jih sam sam je to bolj tko, rade crknejo LP Sem jih imel- pa nism naredu tehni?nega (no sej tud zarad xenonk ne, pa sm jih dal pol nazaj not ) Citiraj
dejanot Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Sem jih imel- pa nism naredu tehni?nega (no sej tud zarad xenonk ne, pa sm jih dal pol nazaj not ) Cao Cudno, jaz pa BP skozi tehnicnega, res pa da sem imel oridzidzi xenon (govorim o Mazdi 6 I.generacije),... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Strela Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Naredil servis. Torej menjal olje in oljni filter, pa vitrex dolil ki sem ga dobil 5l gratis ob nakupu olja v Eurotonu. lp. Citiraj
bucek Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 V?eraj sem vgradil mp3 player in zamenjal ?arnice za klima knofe. Zamenjana je tudi sklopka in vztrajnik (na ?tevcu 152000 km). Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Dr. Pelko je moji Mazdi naredil redni servis, ki ji pripada na 15.000km, kasneje sem jo po od veselja mal prehitro pelju po nekaterih odsekih in cestah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jxl Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Dr. Pelko je moji Mazdi naredil redni servis, ki ji pripada na 15.000km, kasneje sem jo po od veselja mal prehitro pelju po nekaterih odsekih in cestah. Ti razvajas mazdico z 5000km manjsim intervalom al je kaka posebnost? Vsekakor moja je bla prejsni teden na sistematskem pregledu in servisu Naslednji teden pa zamenjat ta nesrecni nosilec masine. Citiraj
Baby Viper Napisano 23. oktober, 2013 Prijavi Napisano 23. oktober, 2013 Eni tok dobr za mazdice skrbimo, da kr na 10.000 delamo servise in sm lih dva tedna nazaj ?e tretjiga letos ?ez dal..hvalabogu za pelkota in klubske popuste Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Js sakerju tud privo??im servis na 10kkm, in mam mirno vest, stro?ek cca 100+110? = materijal IN DELO(mazda BTC). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
J.J. Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 jst bankrotiram ?e bi delu servise na 10tkm. Pa tut prej?nji ni blo ni? narobe, k jih je mela na 2otkm. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Eni ga mamo ?e po defaultu na 15 kkm. JA za dizla je to dra?ji ?port, sam sej pr nafti tolk pri?parate, da nebi smel bit problem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Ti razvajas mazdico z 5000km manjsim intervalom al je kaka posebnost? Vsekakor moja je bla prejsni teden na sistematskem pregledu in servisu Naslednji teden pa zamenjat ta nesrecni nosilec masine. Jaz sem z mojo 6-ko tako zadovoljen (za razliko od predhodnice R Lagune), da ji z veseljem privo??im nadstandardno storitev. Delam na tem, da bo tudi njen prihodnji lastnik zadovoljen in mu bo ?e dolgo zvesto slu?ila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Eni ga mamo ?e po defaultu na 15 kkm. JA za dizla je to dra?ji ?port, sam sej pr nafti tolk pri?parate, da nebi smel bit problem. Jap, mi dizla?i tolk pr?paramo, da lahko delamo servis ob vsakem tankanju... je kr treba, ker dizel se kr pokvar sam, da ga grdo pogleda?. Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Odpravu napako na 3-jki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 24. oktober, 2013 Prijavi Napisano 24. oktober, 2013 Jap, mi dizla?i tolk pr?paramo, da lahko delamo servis ob vsakem tankanju... je kr treba, ker dizel se kr pokvar sam, da ga grdo pogleda?.Boss, ?e bo s tem tako kot s snegom, te bo ?e kdo drug prelopatal... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2013 Prijavi Napisano 25. oktober, 2013 Jap, mi dizla?i tolk pr?paramo, da lahko delamo servis ob vsakem tankanju... je kr treba, ker dizel se kr pokvar sam, da ga grdo pogleda?. Sej sem vedu da bo? razumel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 26. oktober, 2013 Prijavi Napisano 26. oktober, 2013 Konkretno spucal feltne, da jih pospravim za ?ez zimo Citiraj
jotko Napisano 26. oktober, 2013 Prijavi Napisano 26. oktober, 2013 Kako nalo?iti posnetek (zvo?ni ali pa avdio) na forum, da vidite oz sli?ite probleme mojega bose sistema...??? Citiraj
jures Napisano 26. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2013 Kako nalo?iti posnetek (zvo?ni ali pa avdio) na forum, da vidite oz sli?ite probleme mojega bose sistema...??? Utub Kaj pa je razlika med zvocnim al pa audio? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jotko Napisano 26. oktober, 2013 Prijavi Napisano 26. oktober, 2013 Utub Kaj pa je razlika med zvocnim al pa audio? mislil sem o zvo?nem posnetku ali pa video posnetku... Aha nalo?im na youtube in kopiram link? Citiraj
Z M A J Napisano 26. oktober, 2013 Prijavi Napisano 26. oktober, 2013 Parkiral jo zraven ene zelo lepe ?rne Mazde3 v Kamniku, no pa ?e ?esa drugega je bila tudi danes dele?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jotko Napisano 27. oktober, 2013 Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 kdo ve kaj bi bil vzrok?Poskusil tudi z drugim oja?evalcem in zadeva je ista.S tem da mi v?asih za?ne nabijat tudi ko imam radio ugasnjen... Citiraj
jures Napisano 27. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 Prebija kje maso napajanje ojacevalca? Se da napajanje nekak pripeljat direktno iz acc po domace? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.