jstdoma Napisano 27. oktober, 2013 Prijavi Napisano 27. oktober, 2013 Ker mi leva zadnja vrata ?e eno leto "napada rjavina", sem za?asno re?il kar z sprejem za podvozja. Glih tolk da pozimi ne bo ?e slab?e. Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2013 Prijavi Napisano 28. oktober, 2013 Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 28. oktober, 2013 Prijavi Napisano 28. oktober, 2013 Kon?no sem ji naro?u neki za bolj veselo zoomzoomanje..Ker pa je zadeva custom delana po naro?ilu, pride iz nem?ije ?ele konc naslednega tedna Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tomozuki Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju. A 1.8 sploh gre kam? Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Zamenjal gume in sem tako pripravljen na sneg ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 heh, mislim da bo na kredarici manj kot 7 stopinj tko da pravilno si naredil (celo v istri se se da kopat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 heh, mislim da bo na kredarici manj kot 7 stopinj tko da pravilno si naredil (celo v istri se se da kopat) Cas je bil, pa se guzve ni trenutno... Nimam planiranih nekih dolgih vozenj... cez dober teden pa bo itak ze naval pri vulkanizerjih ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 29. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 heh, mislim da bo na kredarici manj kot 7 stopinj tko da pravilno si naredil (celo v istri se se da kopat) preverjeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 preverjeno ja sej, edino nedelja ni blo tok soncna, sobota pa 1A Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Zamenjal gume in sem tako pripravljen na sneg ... Pa ?lovk ti ?vi? nekje v eni hudi civilizaciji pa tolk hiti? z zimaki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Sicer je 1 teden staro toda vseeno. 18ke dol in 16ke gor: Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Pa ?lovk ti ?vi? nekje v eni hudi civilizaciji pa tolk hiti? z zimaki. Verig za 19ke nimam ... 15. november pa je ze zelo blizu ... In nasa zakonodaja je tolk bedasta, da upsoteva samo datum in ne tako kot pri severnih sosedih tudi vremenske razmere ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 29. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 12.11 je napovedanih -5, jest se bo smejal vi boste la v vrsti cakal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Kon?no sem ji naro?u neki za bolj veselo zoomzoomanje..Ker pa je zadeva custom delana po naro?ilu, pride iz nem?ije ?ele konc naslednega tedna Speedster cover? Citiraj
Slivka Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Peljal sem jo v spa. No, v bistvu sem ji privo??il kopel. ?e sem natan?em, blatno kopel... Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Naredil sem ji gadget za DPF regeneracijo, ki sprozi alarm ko se temp dvigne nad 500C. Med redno voznjo ne gre cez 450C pri reg pa nad 600C Sedaj samo furam telefon pa piska Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 A 1.8 sploh gre kam? ?e sem iskren, sem kar vesel, da sem danes dobil nazaj svojo. Sicer pa mislim, da 1.8 120KM popolnoma zado??a za vsakodnevne potrebe in povpre?no umirjenega voznika. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Speedster cover? Grmenje & Rohnenje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tomozuki Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 ?e sem iskren, sem kar vesel, da sem danes dobil nazaj svojo. Sicer pa mislim, da 1.8 120KM popolnoma zado??a za vsakodnevne potrebe in povpre?no umirjenega voznika. No, to sem ?elel sli?at... Umirjen voznik ravno nisem... Citiraj
SlimSpaceman Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Naredil sem ji gadget za DPF regeneracijo, ki sprozi alarm ko se temp dvigne nad 500C. Med redno voznjo ne gre cez 450C pri reg pa nad 600C Sedaj samo furam telefon pa piska Lepo, morem sprobat to aplikacijo (zaenkrat samo Torque)... Jaz pa pelal k AMZSju na optiko (izravnanje volana) pa monta?o zimskih kole??k. Moram priznat da glede na kolk me je skrbelo, sploh niso tako hudo napa?ne tele 16ke... Citiraj
SpEkTr Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Simon zamenjal kri od Mazde pa spotoma ?e en le?aj. Balzam za u?esa Citiraj
iceman22 Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Simon zamenjal kri od Mazde pa spotoma ?e en le?aj. Balzam za u?esa Sj se mi je zdel da bi bil tvoj avto pri pelkotu vcerej... Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Jup jup :-) Mi je Simon rekel, lih un s foruma je bil tle :-) Citiraj
Gelipter Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 lp mazda?i pred krtkim sem pri doktor .p.montir .nove zimske gume plus ser klime super. takega dokt.za mazde rabimo v kopru.ale? Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2013 Prijavi Napisano 6. november, 2013 Jaz pa v svojo nalil malo bencina, da bo zado??alo za ?tart nekaj ?asa. @Aci, ti pa tako po voja?ko skraj?uje? besede, da komaj razumemo kaj ?eli? povedat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.