Tomozuki Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Ja, ja, to?no takrat. No, zdaj za drugi? veva Citiraj
Slivka Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 V Ponedeljek pri menjavi gum? Pomoje bi se pa vseen spomnu Je pa res, da je ?lo itak bol hitro vse in sva s polovico po hitrem postopku letela naprej.. ?e nisem ?esa pome?al, je tvoja polovica pravzaprav dve tretjini... Zaenkrat ?e... Citiraj
Z M A J Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Preveril tlak v zimskih 15 col, pa sem na?timal spredaj 2.1, zadaj pa 1.9. Mogo?e premalo, kaj pravite, ker ?elim dober oprijem? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 premalo itak probaj 2.6 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Sprednje ali vse ?tiri? Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 spredaj 2.6, zadaj kaksno 0.1 bara manj (ce bi se vozil nalozen, pol bi blo obratno) ja 4 leta S3 res niso bogve kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Sprednje ali vse ?tiri? Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Takole...to sm naredu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 15. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2013 Takole...to sm naredu 2x sliku avto? Svaka ?ast Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 2x sliku avto? Svaka ?ast no pa da po pravic povem se to je blo vceri Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 0 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 na mazdi 6 so tok glasne glede na letne, da mas obcutek kot da sta 2 lezaja zanic ja, zadi so zamesali levo z desno (rotation je bil narobe), zdaj je popravljeno in ne ropota vec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. november, 2013 Prijavi Napisano 15. november, 2013 Takole...to sm naredu Jebemu sm dobu preblisk kok bi dober 3-vratna zgledala Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 16. november, 2013 Prijavi Napisano 16. november, 2013 Jebemu sm dobu preblisk kok bi dober 3-vratna zgledala Sam na hitr res tko zgleda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Tomozuki Napisano 16. november, 2013 Prijavi Napisano 16. november, 2013 s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel.... Sva ?e dva. Za v sneg so dobre, za vse ostalo pa katastrofa Citiraj
Z M A J Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Nato?il poln rezervoar LPG-ja na Very. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Prodal sem jo Zelencu (mazda 626) pa privo??il ponoven v?ig po parih mesecih, zamenjal akumulator, mu uredil zavarovanje, kupil preizkusne tablice, pripeljal na jesenice, jutr ga pa ?aka tehni?ni pregled in nove sme?ne registrske Citiraj When in doubt, duck it!
LabiGT Napisano 20. november, 2013 Prijavi Napisano 20. november, 2013 900km v kosu brez postanka (razen skupaj ca. 5min na vsej mejah za kazanje dokumentov) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
gwdc Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 sm jo pripeljal nazaj domou Citiraj
Slivka Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 Nataknil sem ji novi zimski pnevmatiki. Zdaj bo ?e bolj pridno grebla... Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 Moja danes ni bila preve? aktivna, sva se pa zato s ?efom foruma mal zapeljala s tanovo 3-ko in me je 1.5 100KM pozitivno presenetil, ker sem mislu da je bolj ?voh in ne da ?isto ni? od sebe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 23. november, 2013 Prijavi Napisano 23. november, 2013 Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ? No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi Citiraj
Tomozuki Napisano 24. november, 2013 Prijavi Napisano 24. november, 2013 Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ?No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi 35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat. Citiraj
marko91 Napisano 24. november, 2013 Prijavi Napisano 24. november, 2013 35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat. Ma jst sm uzel te 5000k zato ka so tm za rect svetijo belo .. ne maram dami neki tm modro sveti uno je prow za smink ... Mah ce bo ki siten na tehnicnem dam pa navadne nazaj not ;-) Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2013 Prijavi Napisano 24. november, 2013 ?e ima kdo ob?utek, da mu nekaj poka v volanu oz. neki ?udni zvoki, pa sumite, da bo treba menjati volansko letev, itd. Vam priporo?am kar mi je svetoval dr. Pelko, ko sem mu pojamral o tej te?avi. Rekel je, da 1.gen. Mazde6 ima svojevrsten trik in je potrebno volan (spodaj, kjer imate pod volanom vzvod za nastavitve, ga sprostite), potem pa ga premikajte, gor pa dol po vi?ini, pa ven in noter (proti sebi in od sebe proti ?tevcem in armaturki). Takole sem telovadil kak?no minuto, zadeva je ?UDE?NO delovala in sem totalno navdu?en nad malimi triki velikih Mazda mojstrov. Zahvala Pelku za to informacijo. Poskusite ?e sami, pa napi?ite svojo izku?njo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.