Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Ponedeljek pri menjavi gum? Pomoje bi se pa vseen spomnu :bravo:

Je pa res, da je ?lo itak bol hitro vse in sva s polovico po hitrem postopku letela naprej..

?e nisem ?esa pome?al, je tvoja polovica pravzaprav dve tretjini... Zaenkrat ?e...

Napisano

Preveril tlak v zimskih 15 col, pa sem na?timal spredaj 2.1, zadaj pa 1.9. Mogo?e premalo, kaj pravite, ker ?elim dober oprijem? :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sprednje ali vse ?tiri? :blink:

Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. :zvizga:

Napisano

spredaj 2.6, zadaj kaksno 0.1 bara manj (ce bi se vozil nalozen, pol bi blo obratno)

ja 4 leta S3 res niso bogve kaj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sprednje ali vse ?tiri? :blink:

Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. :zvizga:

s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel....

Napisano

Takole...to sm naredu :D

2x sliku avto? Svaka ?ast :jezicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
0

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

na mazdi 6 so tok glasne glede na letne, da mas obcutek kot da sta 2 lezaja zanic

ja, zadi so zamesali levo z desno (rotation je bil narobe), zdaj je popravljeno in ne ropota vec

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jebemu sm dobu preblisk kok bi dober 3-vratna zgledala :o

Sam na hitr res tko zgleda :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel....

Sva ?e dva. Za v sneg so dobre, za vse ostalo pa katastrofa <_<

Napisano

Nato?il poln rezervoar LPG-ja na Very. :cheers:

Napisano

Prodal sem jo :blink:

Zelencu (mazda 626) pa privo??il ponoven v?ig po parih mesecih, zamenjal akumulator, mu uredil zavarovanje, kupil preizkusne tablice, pripeljal na jesenice, jutr ga pa ?aka tehni?ni pregled in nove sme?ne registrske :D

When in doubt, duck it!

Napisano

900km v kosu brez postanka (razen skupaj ca. 5min na vsej mejah za kazanje dokumentov)

Napisano

Moja danes ni bila preve? aktivna, sva se pa zato s ?efom foruma mal zapeljala s tanovo 3-ko in me je 1.5 100KM pozitivno presenetil, ker sem mislu da je bolj ?voh in ne da ?isto ni? od sebe. :D

Napisano

Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico :ouje:

H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ?

No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi :jupiii:

35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i :) Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.

Napisano

35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i :) Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.

Ma jst sm uzel te 5000k zato ka so tm za rect svetijo belo .. ne maram dami neki tm modro sveti uno je prow <_< za smink ...

Mah ce bo ki siten na tehnicnem dam pa navadne nazaj not ;-)

Napisano

?e ima kdo ob?utek, da mu nekaj poka v volanu oz. neki ?udni zvoki, pa sumite, da bo treba menjati volansko letev, itd. <_<

Vam priporo?am kar mi je svetoval dr. Pelko, ko sem mu pojamral o tej te?avi. Rekel je, da 1.gen. Mazde6 ima svojevrsten trik in je potrebno volan (spodaj, kjer imate pod volanom vzvod za nastavitve, ga sprostite), potem pa ga premikajte, gor pa dol po vi?ini, pa ven in noter (proti sebi in od sebe proti ?tevcem in armaturki). Takole sem telovadil kak?no minuto, zadeva je ?UDE?NO delovala in sem totalno navdu?en nad malimi triki velikih Mazda mojstrov. Zahvala Pelku za to informacijo. :party0035:

Poskusite ?e sami, pa napi?ite svojo izku?njo. :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.