Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes verjeli ali ne prvi? pri 203000+ prevo?enih km menjal filter goriva. bo zdej zjutraj la?je v?gla (upam).

P.S. Pohvala Simonu (Pelko) za hiter odziv... menjava v istem dnevu.

Napisano

Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014

Kaj bo? smailija prebarval?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Opravil anti-rja tretma v Gode?i?u. Sem prav vesel, da sem prehitel sneg in sol na cestah. :vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hotel zamenjat filter za nafto in pac mi ni ratalo ka mi je dal napacen filter oz. Prevelik tko da sem ga zamenju za takega malo mansega sam ga bom jutre montiru.. dans mi ni ratalo ;-) jutre sporocim vec :D

Napisano

Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? ..

www.trziskisladoled.si

Napisano

Primo? iz Sigas-a je nanjo priklopu tester in mal preveril kako laufa na LPG. :D

Napisano

Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? ..

Stran vr?en denar.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

.??????? Zakaj?? Za 20??

Ker za 40? loh podrejajo na sportne

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ker za 40? loh podrejajo na sportne

Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ??
Napisano

Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ??

so tanj?i z manj upora

Napisano

In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo :danzoman:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo :danzoman:

v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... :cheers:

Napisano

.??????? Zakaj?? Za 20??

Zato ker jaz tako pravim in na?eloma se ne motim.

v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... :cheers:

Js sem ?e tam.

Napisano

Sicer ?e v?eraj..?e z drugo mazduro obiskal Tri Krone d.o.o, ki so poleg kvalitetne storitve zaslu?ni tudi za donacijo sredstev klubu..malo reklame, da se bo vedlo s kom se bo med drugim tudi izvedlo sodelovanje pri projektu koledarja za leto 2014. :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as.

Napisano

Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledal

pod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca.

post-1508-1386493486_thumb.jpeg

Napisano

Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledal

pod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca.

Nekdo si na toplem dela ozimnico.

Napisano

Obrnil naslednjo tiso?ko na ?tevcu prevo?enih. :D

Napisano

Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as.

Ja, kaj pa vem. Pelko tudi na Textar baje prisega. ?e pa bodo res cvilile pa jih kolega v Eurotonu dobi nazaj!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.