Phyntox Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Danes verjeli ali ne prvi? pri 203000+ prevo?enih km menjal filter goriva. bo zdej zjutraj la?je v?gla (upam). P.S. Pohvala Simonu (Pelko) za hiter odziv... menjava v istem dnevu. Citiraj
jures Napisano 3. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2013 Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014 Kaj bo? smailija prebarval? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Opravil anti-rja tretma v Gode?i?u. Sem prav vesel, da sem prehitel sneg in sol na cestah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Hotel zamenjat filter za nafto in pac mi ni ratalo ka mi je dal napacen filter oz. Prevelik tko da sem ga zamenju za takega malo mansega sam ga bom jutre montiru.. dans mi ni ratalo ;-) jutre sporocim vec Citiraj
iceman22 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? .. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Primo? iz Sigas-a je nanjo priklopu tester in mal preveril kako laufa na LPG. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? .. Stran vr?en denar. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Stran vr?en denar. .??????? Zakaj?? Za 20?? Citiraj
Još šta Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 so mi jo v sluzbo prpelal oprano in posesano Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 .??????? Zakaj?? Za 20?? zato, ker bo prej kot v 10kkm isto Citiraj
jures Napisano 5. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2013 .??????? Zakaj?? Za 20?? Ker za 40? loh podrejajo na sportne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
marko91 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Ker za 40? loh podrejajo na sportne Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ?? Citiraj
jures Napisano 5. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2013 Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ?? so tanj?i z manj upora Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 5. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2013 In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 .??????? Zakaj?? Za 20?? Zato ker jaz tako pravim in na?eloma se ne motim. v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... Js sem ?e tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Sicer ?e v?eraj..?e z drugo mazduro obiskal Tri Krone d.o.o, ki so poleg kvalitetne storitve zaslu?ni tudi za donacijo sredstev klubu..malo reklame, da se bo vedlo s kom se bo med drugim tudi izvedlo sodelovanje pri projektu koledarja za leto 2014. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Strela Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Menjal zavorne plo??ice spredaj-zadaj. Firma Textar. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
M6SPC Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledal pod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca. Citiraj
jures Napisano 8. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2013 Zamenjal ?arnico. Pri tem sem ugotovil, da je Mazda pri?ela nesti jajca. Bom bolj redno gledalpod motorni pokrov, ?e bo morda za?ela nesti zlata jajca. Nekdo si na toplem dela ozimnico. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Obrnil naslednjo tiso?ko na ?tevcu prevo?enih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as. Ja, kaj pa vem. Pelko tudi na Textar baje prisega. ?e pa bodo res cvilile pa jih kolega v Eurotonu dobi nazaj! Citiraj
DeanKS Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Uzev silvertape pa zalimov lu? da dol ne pade hahaha Citiraj When in doubt, duck it!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.