Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dobila je lepotno operacijo, rit ma spet popolno :bravo: . poleg tega sem ji apdejtu navigacijo, dolil pol 'Siriusa' in vitrex, zjutri pa v Budimpe?to

Obenem sem sklenil, da bom 1x na mesec vzel puntota, da jo bom ?e bolj cenil..... :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Cao

Pregledal vse tekocine, dolil 0,5 litra Castrol olja, 1deci servo olja, 3,5 litre vitrexa , zdej pa s polno paro naprej :bravo::bravo:

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Natankal 58 litrov 100ke, 2X zavrtel v rde?e polje pogledal povpre?no porabo, prestavil v 6. prestavo in lagano sportski kruzal naprej med dreka?i ki ne lo?ijo med ?tevilkama 9 in 6.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Naredil ni?, se je pa obrnila lepa cifra na ?tevcu...?e bo laufala tako naprej, bo ?e dolgo pri hi?i... :D

post-927-1328257384_thumb.jpg post-927-1328257398_thumb.jpg

Lepa <3

P.S. Dal predelat na plin jutr bi morala bit fertik. :aaaaa:

Napisano

Dobila je dobrih 70 litrov LPG goriva! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Yey dobila alternativni pogon :aaaaa:

Prvih 250km na zeleno :hudicek: So far so good :)

Se najbolj opazno je ne stati?nost kazalca za bencin, pa neke nove lu?ke na armaturi :bravo:

Napisano

Cao

Kaj sem danes naredil na svoji Mazdi,... hmmm,... razen tega da sem pred pol urami priletel z Austrije in naredil preko 600km ter jo nasral s soljo snegom in peskom, nic posebnega,... gre pa jutri na pranje :bravo::bravo:

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Ve? X uporabil 4 kolesni pogn in malenkost po?migal z lu?ko od ro?ne. :hudicek:

Napisano

Dostavil stroja majstru Simonu, sklopka je do?akala menjavo! :danzoman::bravo:

Napisano

Zamenjal multiventil, natankal LPG, z nasmehom pla?al, toma?a malo ustra?il(da je napolnil pleni?ko :hudicek: ) in odpeketal domov.

Napisano

Jaz ni?, mi pa majstr Pelko menjuje sklopko, termostat in nosilec motorja! :danzoman::bravo:

Napisano

To pa 100%, skrbim za stroja (skoraj) kot za h?erko! :danzoman::P:ljubezen:

Napisano

Pogledal povpre?no po 500 kilometrijh in me je skor kap, BC LA?E 9,5 l/100km, glede na to da sem samo v?eraj ?el preko lubelja, tja in nazaj, v obe strani sem se vlekel kot megla, ker je nazaj grede blo -14 stopinj in popolnoma NI? posuta cesta, samo pomislil sem na gas in ?e sem bil v diska?u. :angry2:

Napisano

Jaz ni?, mi pa majstr Pelko menjuje sklopko, termostat in nosilec motorja! :danzoman::bravo:

Bo? povedal kolk stane nosilc za motor :)

Napisano

vcerej sm ga spucal. ker je bil konkretno bel od soli... slika sledi takoj ko bo mogoce iz iphona nalozit sliko na forum.

www.trziskisladoled.si

Napisano

?elela sva ga obnovit, pa je reku da ni mo?no, ker ima nekak?no dvojno gumo (karkoli ?e to pomeni). :ne vem:

Napisano

Bo? povedal kolk stane nosilc za motor :)

Vsaka ima 3 nosilce. :hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.