jures Napisano 1. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Dobila je lepotno operacijo, rit ma spet popolno . poleg tega sem ji apdejtu navigacijo, dolil pol 'Siriusa' in vitrex, zjutri pa v Budimpe?to Obenem sem sklenil, da bom 1x na mesec vzel puntota, da jo bom ?e bolj cenil..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Cao Pregledal vse tekocine, dolil 0,5 litra Castrol olja, 1deci servo olja, 3,5 litre vitrexa , zdej pa s polno paro naprej LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Natankal 58 litrov 100ke, 2X zavrtel v rde?e polje pogledal povpre?no porabo, prestavil v 6. prestavo in lagano sportski kruzal naprej med dreka?i ki ne lo?ijo med ?tevilkama 9 in 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Naredil ni?, se je pa obrnila lepa cifra na ?tevcu...?e bo laufala tako naprej, bo ?e dolgo pri hi?i... Citiraj
jxl Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Naredil ni?, se je pa obrnila lepa cifra na ?tevcu...?e bo laufala tako naprej, bo ?e dolgo pri hi?i... Lepa <3 P.S. Dal predelat na plin jutr bi morala bit fertik. Citiraj
Slivka Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Peljal sem jo po Vipavsem in Ajdovskem, da se malo prezra?i... Citiraj
Z M A J Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Dobila je dobrih 70 litrov LPG goriva! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jxl Napisano 3. februar, 2012 Prijavi Napisano 3. februar, 2012 Yey dobila alternativni pogon Prvih 250km na zeleno So far so good Se najbolj opazno je ne stati?nost kazalca za bencin, pa neke nove lu?ke na armaturi Citiraj
jxl Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Spucu sipe, napolnil do kraja plinski tank. Pelu jo na sprehod sebe pa na kavico in son?ek Lubica dela BP Citiraj
dejanot Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Cao Kaj sem danes naredil na svoji Mazdi,... hmmm,... razen tega da sem pred pol urami priletel z Austrije in naredil preko 600km ter jo nasral s soljo snegom in peskom, nic posebnega,... gre pa jutri na pranje LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Ve? X uporabil 4 kolesni pogn in malenkost po?migal z lu?ko od ro?ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Zapeljal v gara?o Merkatorja da se mi teko?ina za ?ipe odtaja je vse skupaj zmrznilo pa skor ?istaka sem mel Citiraj
jxl Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Peljal v pralnico in ugotovil zopet kak?ne je original barve Spet je lepa lubica Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Dostavil stroja majstru Simonu, sklopka je do?akala menjavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2012 Prijavi Napisano 8. februar, 2012 Zamenjal multiventil, natankal LPG, z nasmehom pla?al, toma?a malo ustra?il(da je napolnil pleni?ko ) in odpeketal domov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jxl Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Dolil Vitrex pa na?telu ?obe za ?pricanje Citiraj
Z M A J Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Jaz ni?, mi pa majstr Pelko menjuje sklopko, termostat in nosilec motorja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Jaz ni?, mi pa majstr Pelko menjuje sklopko, termostat in nosilec motorja! ja le glej da bo lepo poservisiran ko ga... Citiraj
Z M A J Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 To pa 100%, skrbim za stroja (skoraj) kot za h?erko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Pogledal povpre?no po 500 kilometrijh in me je skor kap, BC LA?E 9,5 l/100km, glede na to da sem samo v?eraj ?el preko lubelja, tja in nazaj, v obe strani sem se vlekel kot megla, ker je nazaj grede blo -14 stopinj in popolnoma NI? posuta cesta, samo pomislil sem na gas in ?e sem bil v diska?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 obrisu sneg iz nje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Jaz ni?, mi pa majstr Pelko menjuje sklopko, termostat in nosilec motorja! Bo? povedal kolk stane nosilc za motor Citiraj
iceman22 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 vcerej sm ga spucal. ker je bil konkretno bel od soli... slika sledi takoj ko bo mogoce iz iphona nalozit sliko na forum. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 ?elela sva ga obnovit, pa je reku da ni mo?no, ker ima nekak?no dvojno gumo (karkoli ?e to pomeni). :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Bo? povedal kolk stane nosilc za motor Vsaka ima 3 nosilce. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.