jures Napisano 14. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Opral crn pleh in ga obrnil na jug. Sedaj je obrnjena proti severu in gleda dom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Na?amponiral in splaknil sem jo, s tem sem jo pomladil za 10 let in bo lepa za dana?nji dogodek. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Tudi jaz sem jo spet opral Citiraj
jotko Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 pri?el iz 16" na 18" letne... sedaj vsaj lepo zgleda avtek Citiraj
mazdaman Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Glavn da bo zrihtan..pr takmu vremenu mam ?e kr mal abstinen?ne krize Kateri ventili so za ureditev sesalni ali izpu?ni? So vsi enakomerno zrabljeni? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 pri?el iz 16" na 18" letne... sedaj vsaj lepo zgleda avtek Fotko za dokaz Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Kateri ventili so za ureditev sesalni ali izpu?ni? So vsi enakomerno zrabljeni? sesalni so ok, naj ne bi bli po?kodovani. Izpu?ni pa prakti?no ne odpirajo ve? kej velik in ker ima mrzel motor ?e po defaultu manj mo?i kot ogret, tudi pride do uga?anja. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Mraušk Mčk Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Mazdici privo??il en prevoz na avtovleki od Arje vasi do Gamacentra. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 WTF ? Jaz sem jo malo pretegnil, ?ez govce. V?eraj?nje penzioniranje ji ni dobro delo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Mazdici privo??il en prevoz na avtovleki od Arje vasi do Gamacentra. Po?ila cev na interkulerju in zabilo je eno loputo. Ne razmem, sem nekajkrat starej?i od moje mazde pa pri meni o kak?ni utrujenosti materjala ne duha ne sluha. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Doto?il pol litra motornega olja in ji hkrati preveril ostale vitalne teko?ine. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 V bistvu ?e v soboto montiral lente gume. Otroka pa sta poskrbela za dobro vzdu?enje k sta ta??i kotalila zimske po ro?ah . Citiraj
jures Napisano 19. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2014 zvapal celo, kajti z mo?nostjo de?ja pri nas pomeni - 100% gniojenje....samo zvapal, ker jutri spet ?ez substral pelje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jotko Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 bil v upanju, da bo bose sistem spet zaigral... ves trud bil zaman Citiraj
V0RT3X Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Spucal in na novo podmazal vodila za ?ipe tko da grejo zdej mal hitreje dol. Citiraj
Slivka Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Pogledal sem jo in ugotovil, da tako umazane ne morem gledati. Zato sem se obrnil pro? in na vitlo privezal nov ?ok, da ga zvle?e na plano... Citiraj
PATO Napisano 20. marec, 2014 Prijavi Napisano 20. marec, 2014 O?edil in zamenjal ?arnice za tablico, zdaj pa po?asi na tehni?nega Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2014 Prijavi Napisano 20. marec, 2014 sestavu jo skup, zdej pa upajmo da kresne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 20. marec, 2014 Prijavi Napisano 20. marec, 2014 Katero si sestavil? Jaz sem pa zrihtal tehnicnega in podaljsal registracijo Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2014 Prijavi Napisano 20. marec, 2014 Katero si sestavil? Traktor 6aka kokr trenutn kaze se neki cajta nebo doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jotko Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 V tem mrzlem jutru lubici prvoscil vitrex. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Nalo?il s avtomatom za pivo, co2 bombo(sodi ?e pridejo) vse skupaj odpeljal v firmo, po omejitvah seveda, da ne po?kodujem bistva dana?njega dne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Nalo?il s avtomatom za pivo, co2 bombo(sodi ?e pridejo) vse skupaj odpeljal v firmo, po omejitvah seveda, da ne po?kodujem bistva dana?njega dne. Boste vi tud kej praznoval? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Boste vi tud kej praznoval? Smo ?e fertik, Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Jo peljal po Lojz-sistemu, tako da niti enkrat ni videla 4.000 obratov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.