qwerty Napisano 24. maj, 2014 Prijavi Napisano 24. maj, 2014 Obe opral, posesal in upicanil... Jutri pa na avtoslalom ^^ Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 25. maj, 2014 Prijavi Napisano 25. maj, 2014 M3 naredu spet mobilno Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 jo posesal, ?ena pa jo temeljito obrisala Citiraj
arber333 Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Mazda MX3 MAGLEV. Sestavil sem motor in menjalnik in zamenjal sklopko. Na novo zvezal napeljavo grelca, porezal odve?ne kable in o?istil motorni prostor. Potrebno je bilo tudi popravit ?kodo zaradi stebri?ka v Piranu!@!~? Zaradi tega nisem pri?el na zadnji shod...Dodal sem tudi nov senzor za obrate in temperaturo motorja. Bremz plo??ice zadaj menjane in ajnliftane. To je bilo do v?eraj....Danes sem se z njim peljal na ?iht. Zakon! Maksimalna brzina cca 160km/h, 180km/h ?e ti??im kot bik! Pospe?ek od 0 do 100 8s!?al klime ni, pa? ?ibedah dela. Grelec pa itak zdaj greje preve?. Treba je ?e zrihtat ABS, ki ne dela, ker sem mu kable porezal (butel) pa ?e umit ga moram danes.... http://mazdamx3ev.wordpress.com/http://www.evalbum.com/preview.php?vid=4534 A Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2014 (urejeno) Zadeva zakljucena Popravljeno 28. maj, 2014 od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 M3 naredu spet mobilno Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk zrihta? eno stvar pa gre DPF u maloro Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Registriral jo in kasneje par stvari prelo?il v drugo koreto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aichi Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Ri?al svojo M6... Pospravil notr... Jutr gre na servis, (spojler) 1 Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Na poti z Vrhnike zavil do Dolinarja na test amortizerjev. Svaka ji cast prvi nad 90 enakomerno, zadnji nad 80 enakomerno....kar je nad 60 je kot novo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 Mazdura sicer po?iva, pa furam Saxoja in sem ravnokar udaril en drag race z neko staro mamco, ki je sedela v Daewoo Matiz-u, o?itno je bla gorka stisnit svojga stroja in sva bila kar nekaj ?asa vzporedno (dvopasovnica), po 500 metrih sva imela na ?tevcu ?e skoraj 60kmh. NORO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 31. maj, 2014 Prijavi Napisano 31. maj, 2014 zrihta? eno stvar pa gre DPF u maloro sam mi se ne damo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Po dveh tednih spet vozil svojo Mazdo, pri tem gre zahvala Bo?tjanu in dr. Pelku, obenem sem ji menjal ?e v?igalne sve?ke in pa dolil bencin, zdaj te?e kot da je ravnokar iz fabrike zapeljala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 po enem tednu jo bom pelu na sprehod do zdravnika in nazaj Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
iceman22 Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 oddal avto ekipi 1A da mi menjajo sprednje diske in ploscice potem pa se lepotno obdelamo mal... par prask pa to.. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 3-jko pelu na tehnicnega 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 2. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Naredu ji luknjo v strehi....eno tako mal vecjo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 Avto ponovno pri meni - poli?ana odbija?a, havba in blatniki tako, da zgleda kot iz salona. Zasluga AC Tomc. Nisem pa vedel, da je slika postopka objavljena na 24ur http://www.24ur.com/novice/slovenija/preverite-s-kaksno-izobrazbo-so-vam-vrata-do-zaposlitve-na-siroko-odprta.html Citiraj
jures Napisano 5. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2014 Avto ponovno pri meni - poli?ana odbija?a, havba in blatniki tako, da zgleda kot iz salona. Zasluga AC Tomc. Nisem pa vedel, da je slika postopka objavljena na 24ur http://www.24ur.com/novice/slovenija/preverite-s-kaksno-izobrazbo-so-vam-vrata-do-zaposlitve-na-siroko-odprta.htmlTakoj isto pomislil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 5. junij, 2014 Prijavi Napisano 5. junij, 2014 js sm mislu da je moja mazda.. mislim da je celo jures enkrat slikal mojo iz istega zornega kota.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 6. junij, 2014 Prijavi Napisano 6. junij, 2014 Zapeljal na kraj?o furo in par stvari prelo?il iz nje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 6. junij, 2014 Prijavi Napisano 6. junij, 2014 Naredu jo spet legalno na cesti 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 Zapeljal sem jo na kraj?i izlet do Horjulskega Zoo-ja in to ?ez lu?ine tud juniorju so bli v?e? ovinki Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 9. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Zavaroval Micro pri Tili - kasko totalka + A0 za 188? , res da ima odbitno 75? za parkiri??e, a vseeno...tokrat za ta avto sem pa vzel cenej?o varianto, pa tudi ?e malo dopla?a?. Va?no mi je samo ?e parkplac pa ?ajbe za vse ostalo je tu An?e 01 Avtomobilska odgovornost Za osebe: 5.000.000,00 141,78 Popusti: Popust za mlade dru?ine (AO): 15,00%; Popust na starost zavarovanca (AO, AO+): 5,00%; 02 Kasko totalka 4 50% 50,36 Kasko je cenej?i kot AO....priporo?am za star(a)ej?a vozila, ne pa za novej?a (draga po ceniku) ker je polno odbitnih - pa? kar ti je pomembno. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Po 9ih dneh agonije ponovno na?el klju?e od svoje mazde. Bili zalo?eni doma v omari . Ta?as so mi pti?i konkretno posrali avto, ker je parkiran na dvori??u pod ?e?njo in ga nisem mogel umaknit. Ker imam samo1 komplet klju?ev, a ima kdo idejo kolk ko?ta izdelava duplikata + daljinec. Mazda6 letnik 2002. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Brez daljinca ra?unaj okrog 70 do 100?, lahko pa da e-bay ponuja ?e kaj ugodnej?ega. Jaz pa danes kombiniral z razli?nimi vozili in je potem moja 6-ka kar pri Peletu ostala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.