Deeyan Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Brez daljinca ra?unaj okrog 70 do 100?, lahko pa da e-bay ponuja ?e kaj ugodnej?ega. Jaz pa danes kombiniral z razli?nimi vozili in je potem moja 6-ka kar pri Peletu ostala. duplikata nemore? dobit prek ebaya... lohk pa gol daljin?ek, ki mislim da pride cca 10? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Ozna?il sem se kakor so ozna?eni jadralci, ampak s svojim znakom. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Na miati pa ni nalepke? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Na miati pa ni nalepke? Je ne rabi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. junij, 2014 Prijavi Napisano 10. junij, 2014 Mojster Pelko bo na njej zamenjal neko cev pri klimi, ki konkretno spu??a in zato klima ne deluje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Kere hude nalepke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Jo dal na peugeot servis da pogledajo, kaj se dogaja z zajlami na menjalniku za levo in desno 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Na kratko sem jo pogledal in ?el s Fordom dalje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 11. junij, 2014 Prijavi Napisano 11. junij, 2014 Kere hude nalepke. Dobro pridejo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mamica Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Malo smo jo podrobili, pa polili, pa nasmetili... Ampak samo na zadnjih sede?ih. To pomeni, da nam dobro slu?i in da se lepo potepamo naokoli. Ja, in da so otroci... Kot pa? vsi otroci. 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
g.Wankel Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Nism dons, smo pa v?eri zamenal kon?nik, prednje plo??ice pa konektor pri lu?eh... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 po dolgem ?asu stestiru kua dela navor od dizla 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Scr3am Napisano 15. junij, 2014 Prijavi Napisano 15. junij, 2014 Zamenu zadnje diske in plo??ice + obadva zavorna cilindra, ter seveda notranje stropne lu?ke 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Podriftal s pumpe,kjer NISEM tankal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Na novo pobarval sprednji Mazda emblem na maski ... ker je tako dobro izpadlo razmi?ljam, da bi ?e zadnjega. Citiraj
Z M A J Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Na novo pobarval sprednji Mazda emblem na maski ... ker je tako dobro izpadlo razmi?ljam, da bi ?e zadnjega.A se bo kaj poznalo pri porabi nafte? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 A se bo kaj poznalo pri porabi nafte? pri tuningu ziher najmanj 5HP Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Dr. Pelko ji rihta hladilnik klime, ker se ne mislim ve? kuhat in cvret v ?rnem avtu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Dr. Pelko ji rihta hladilnik klime, ker se ne mislim ve? kuhat in cvret v ?rnem avtu. Zanimivo, eni pa v celem lastnistvu mogoce 3x przgemo klimo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 ?e vozi? pomladek zraven se situacija nekoliko spremeni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Uffff..... eni jo pa imamo priklopljeno non-stop poleti in pozimi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Dr. Pelko ji rihta hladilnik klime, ker se ne mislim ve? kuhat in cvret v ?rnem avtu. Kaj pa ?altnge? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 pri tuningu ziher najmanj 5HP a sam ... sem mislil, da bo kej ve?. Mah brez veze zastonj deu.A se bo kaj poznalo pri porabi nafte? verjetno, da ne, ker je zna?ka na maski, bi jo moral zmontirat ali na kako dovodno cev za gorivo ali pa ?e bolj v tank.... pol pa bi bil konkretni prihranek goriva. Citiraj
Deeyan Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 a sam ... sem mislil, da bo kej ve?. Mah brez veze zastonj deu. verjetno, da ne, ker je zna?ka na maski, bi jo moral zmontirat ali na kako dovodno cev za gorivo ali pa ?e bolj v tank.... pol pa bi bil konkretni prihranek goriva. pa tist aditiv ?e more? not fliknat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 a sam ... sem mislil, da bo kej ve?. Mah brez veze zastonj deu. verjetno, da ne, ker je zna?ka na maski, bi jo moral zmontirat ali na kako dovodno cev za gorivo ali pa ?e bolj v tank.... pol pa bi bil konkretni prihranek goriva. Kaj pa vsaj na pove?anju navora? Ajvar, ?altunge so super, je dr. Pelko poskrbel zanje. No pa danes sem ?e nalil nekaj ve? kot pol litra motornega olj?ka, da ne bo su?e pod motornim pokrovom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.