jstdoma Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Me prav zanima koliko folk prspara ko gre frzenkat diske! Itak da je to zasilna kratkotrajna resitev... ?e je stru?enje zastonj je ok. Pa ?e da? nove plo??ice je dobr da so ravni diski. Citiraj
Gelipter Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Primo? kaj je bilo hudo....tisto na haubi cx5...LP Ale? ? Citiraj
iceman22 Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 ma js sm isto menjal vse spredi, dal sm obnovit cilinder in glje ga spet trese.. tko da ukratkem sledi reklamacije, bom pustu mehaniku avto par dni in naj naredi tako kot se zagre ali pa me ne vidi nikoli vec... 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 1. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2014 Firma?Ferodo ploscice, trw diski Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Pa kaj je s tem tresenjem... Meni tudi trese, a pri novih je to tudi rak rana? Citiraj
jures Napisano 1. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2014 Pa kaj je s tem tresenjem... Meni tudi trese, a pri novih je to tudi rak rana?pa dobr moja ma 200.000....ji je za priznat da lahko, ampak dejansko ko izbira? diske vidi? da to pa?e na vse tudi nove mazde....isti materiali, globalizacija pa to. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mi_c_ho Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Ferodo ploscice, trw diskito si naro?il na tisti italijanski strani Red...? ali nekaj takega. Jaz bom v kratkem rabil za M6 letnik 2005 CD136 karavan... Citiraj
jures Napisano 1. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2014 Euroton za diske, ploscice pa avtodeli rovinj Euroton ima zadnje case fenomenalne cene. Drugace pa ima mazda servis akcijske cene cenejse od Pelka...samo nocem mazda diskov... http://www.mazda.si/kupujem-imam/mazda-fair-service/nadomestni-deli/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Primo? kaj je bilo hudo....tisto na haubi cx5...LP Ale? ?Jah kar...haubo bodo menjali pa se masko spredi. Dobro da ni na streho padlo... Citiraj
jures Napisano 6. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2014 Zribal sem jo ker gre na vohcet v slivkolandino Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Posavc Napisano 16. september, 2014 Prijavi Napisano 16. september, 2014 spucal blat z nje 2 Citiraj Zakaj se na 90 omejitve vozite 60??
jures Napisano 16. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2014 pretegno sem ji vle?no kljuko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 18. september, 2014 Prijavi Napisano 18. september, 2014 Mo? jo je danes peljal k Pelkotu na optiko. Zraven pa so nam jo ?e malo zvapali:) 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-) Citiraj
MazdaBoy Napisano 24. september, 2014 Prijavi Napisano 24. september, 2014 Opral in posesal, sam! 2 Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Odsla je v redni polletni tretma k Anzetu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Meaning? Daj ga vpra?aj kok pride, ?e ?pricne prednji odbija?? Citiraj
jures Napisano 2. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Ce je parking for free, jaz dajem sedaj pol avta for free Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
J.J. Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 obrnu 80tkm na belki....ja km se kr vrtijo... Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Na servisu A Cosmos v BTCju so mi zamenjali Bluetooth modul, ki je koncno odpravil probleme s predvajanjem glasbe iz USB kljucka ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
M6SPC Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Sem planiral, da bova skupaj praznovala - jaz okroglo, ona pa 300kkm. Pa me je za skoraj dva meseca prehitela. ?enska pa?, ki se ne dr?i dogovora. Vseeno sem jo zapeljal v avtopralnico. V zadnjih 136kkm je spila 9315 litrov goriva, od tega 38 l olja za dvotaktne motorje. Upam, da se bo v bodo?e dr?ala dogovorov. Slavko 1 Citiraj
jures Napisano 11. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 A delas 4% mesanco? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
M6SPC Napisano 12. oktober, 2014 Prijavi Napisano 12. oktober, 2014 4% bi bilo preve?. Delam pa 0.4%. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.