Alex Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 V mrazu in burji zamenjal xenonko. Citiraj
jures Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 V mrazu in burji zamenjal xenonko. Burja rules. ?etrtek - Monfalconevstavim na cestninski karton?ekvstavim kreditnopritisnem gumb za ra?unritirare la scontrinoVU? in je ?el nazaj proti Milanu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Burja rules. ?etrtek - Monfalconevstavim na cestninski karton?ekvstavim kreditnopritisnem gumb za ra?unritirare la scontrinoVU? in je ?el nazaj proti Milanu He,he,nima? izku?enj z burjo.Mora? vedeti, da ne sme? ni?esar spustiti iz rok niti za desetinko sekunde. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Avtomatsko spucal sneg z nje - pohodil do 90 km/h, nekaj ga je odpadlo od pospe?ka drugega pa je veter spucal, pol pa sem avtomatsko, z desno roko in omel?kom, omedel ?e zadnjo ?ajbo. 4X4 NI zakon !!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 hehe Slivka, dobr da te ni kap od jeze Brez skrbi. Sicer je bila burja "lih da dahne" (se pravi pod 100km/h), je bilo pa -12°C - ve? kot zadosti hlajenja... Citiraj
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Po snegu sem jo stisnu po AC ko marija, ampak raj?i ne povem cifre, ker razni Lojzeki berejo forum! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Naredu dva, tri, pet, deset, ... krogov po parih parkingih in nekem zapu??enem rondoju. Sneg je zakon Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Po snegu sem jo stisnu po AC ko marija, ampak raj?i ne povem cifre, ker razni Lojzeki berejo forum! Mah povej....jest sem ga v soboto ob 09.00 palil 130 km/h po Trzinki (sneg strjen, je ?lo zelo dobro, z oprijemom), folk pa 60 km/h na levem pasu kot da je sodni dan :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 180 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 jo opral, temeljito, ker je bila slana in umazana. Podvozje tudi. Sem pa opazil posledice burje po celotnem desnem boku je speskana. Ko sem ?el po Vipavski dolini proti Gorici je z desne strani ob sunku burje metalo kamenje ki je bilo ob strani AC... Citiraj
Grega_ Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Kupil nov akumulator....jutri ga not vr?em Citiraj
uklopko Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Kupil nov akumulator....jutri ga not vr?em tvoja pa ne bo zadovolna ker ga nisi takoj vrgel not Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 tvoja pa ne bo zadovolna ker ga nisi takoj vrgel not ...naj mal trpi haha Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2012 tvoja pa ne bo zadovolna ker ga nisi takoj vrgel not ?lovek kaj pa predigra? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 da? ji pali?ni me?alnik v roke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 kon?no menjal sprednje diske, zdaj se spet bremza kot se ?ika Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 GTA-jka kresne kot da je 2012 letnik ...sem jo hotel ?e oparti pa vem da bi bila ?ez 5min spet ista...ta prelepa ?rna neob?utljiva barva Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Grem jo iskat v Treviso. Dobra stran majhnih letali?? - tik pred pristankom leti? mimo parkinga, jo vidi? in pri?ge? webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Ji nato?il dobre 70L Autogasa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 O?istil, opral in spedenal do neprepoznavnosti. Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 O?istil, opral in spedenal do neprepoznavnosti. Ne.... sem moral kar 2x prebrat kdo je avtor pa ?e pol nisem bil ?ist ziher, ?e se ni Ajvar kot moderator mal pohecal z nami. tko, da "picture please or it didn't happen" Citiraj
uklopko Napisano 17. februar, 2012 Prijavi Napisano 17. februar, 2012 Ne.... sem moral kar 2x prebrat kdo je avtor pa ?e pol nisem bil ?ist ziher, ?e se ni Ajvar kot moderator mal pohecal z nami. tko, da "picture please or it didn't happen" druga?e pa kar vidim Slivko kako nesre?en stoji in gleda opran traktor Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 17. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2012 Oprana....za novo sol Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 18. februar, 2012 Prijavi Napisano 18. februar, 2012 Tut men kon?no uspel oprat in zgloncat viper?ka, da se zdj kr sveti od zunaj in znotraj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 18. februar, 2012 Prijavi Napisano 18. februar, 2012 Pri meni se je pa pred nekaj dnevi stevec zavrtel preko stevilke 90.000 ... In danes, ko je bilo malo casa in zunaj pozitivne temperature, sem ji privosci razvajanje z vodo od zunaj in nego od znotraj ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.