David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 KDO RAZUME ZENSKE? > >DELAJO SI PIERCINGE, > > >TATUJE PO CELEM TELESU > > >SI DELAJO LIFTINGE, > > >DELAJO CARSKE REZE IN LIPOSUKCIJE, > > >SI OPERACIJSKO ZMANJSUJEJO ZELODCE, > >SI V SVOJE SOBICE INJEKTIRAJO SILIKON, > >SI OPERIRAJO PRSA, > >ODSTRANJUJEJO REBRA > >SE DEPILIRAJO S PINCETO IN VROÈIM VOSKOM, > >SI PULIJO OBRVI > IN OBREZUJEJO USESA, > >IN TI NE DAJO V RIT, KER JIH BOLI. > > > >HALOOOOOOOOO???????? LP david Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 kaj naj re?em SMEH! p.s: ti bi ji tisto zadnjo pusto ?e bi ji bli v?e?? Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 kaj naj re?em SMEH! p.s: ti bi ji tisto zadnjo pusto ?e bi ji bli v?e?? ?e bi ji bili v?e? kaj?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 kaj naj re?em SMEH! p.s: ti bi ji tisto zadnjo pusto ?e bi ji bli v?e?? ?eprav sem ?e "stari bik" in marsikaj sli?al - tudi jaz ne vem kwaaa??? Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 .....ja da bi ona vaju tam ko boli ... po mojem ne (no newem) Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Brainless....ponovi vajo.....niti star bik ne ve kje za kaj se gre,,,,,, LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 kaj naj re?em SMEH! p.s: ti bi ji tisto zadnjo pusto ?e bi ji bli v?e?? :ne vem: ta je pa ?e mene mal zbegu? Nekam ?udne ?enske pozna? Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 kaj naj re?em SMEH! p.s: ti bi ji tisto zadnjo pusto ?e bi ji bli v?e?? :ne vem: ta je pa ?e mene mal zbegu? Nekam ?udne ?enske pozna? Brain....?AKAMOOO!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 .....ja da bi ona vaju tam ko boli ... po mojem ne (no newem) To kar BOLI:piercinga nimamtatuja tudi neliftinga ?e necarski rez - mogo?e poznejemanj?i ?elodec - bog ne dajinjektiramo raj?i kaj druga (saj ni res)prsa mam najraje kurja pa na ?arurebra pa v pe?icidepilira me ne, mi pa puli obrvi - BOLIobrezujejo u?esa - saj niso pujski - ali pa?v rit pa bi ona mene?????hmmmm, izgleda, da sem prestar za take finte - no mogo?e z pir fla?o??? Bleh, bluzim ...... pa kaj! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 .....ja da bi ona vaju tam ko boli ... po mojem ne (no newem) To kar BOLI:piercinga nimamtatuja tudi neliftinga ?e necarski rez - mogo?e poznejemanj?i ?elodec - bog ne dajinjektiramo raj?i kaj druga (saj ni res)prsa mam najraje kurja pa na ?arurebra pa v pe?icidepilira me ne, mi pa puli obrvi - BOLIobrezujejo u?esa - saj niso pujski - ali pa?v rit pa bi ona mene?????hmmmm, izgleda, da sem prestar za take finte - no mogo?e z pir fla?o??? Bleh, bluzim ...... pa kaj! Tomi skorej sem s stola padu ko sem to bral......Ti NISI NORMALEN LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 mislim pa da si vseeno sku?o kaj sem htel povedat... v rit pa bi ona mene?????hmmmm, izgleda, da sem prestar za take finte - no mogo?e z pir fla?o??? Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ......Ti NISI NORMALEN LP daVid Pa to jaz ?e dolgo vem, pa mi noben ne verjame Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 mislim pa da si vseeno sku?o kaj sem htel povedat... Adesso ho capito il concetto......bi rekli italjani.....Tomi dolgo nam je rablo....hihihi LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 mislim pa da si vseeno sku?o kaj sem htel povedat... Adesso ho capito il concetto......bi rekli italjani.....Tomi dolgo nam je rablo....hihihi LP daVid Tole bo pi?i kao ?to govori?: no parlare italiano! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 mislim pa da si vseeno sku?o kaj sem htel povedat... Adesso ho capito il concetto......bi rekli italjani.....Tomi dolgo nam je rablo....hihihi LP daVid Tole bo pi?i kao ?to govori?: no parlare italiano! ok ne bom!!!! KAPI???? LP dAvid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? sva?ta... Citiraj LP KAALman
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 tuki je pa zadogajal ulala Jluv kdaj pa tuki ne dogaja....... Mislim da dokler bo Gospod Tomi na tem forumu ni straha da bi se zadeva umirila...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Zakon kar tako naprej ?e ne je preve? pu??avno vzdu?je Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Jluv kdaj pa tuki ne dogaja....... Mislim da dokler bo Gospod Tomi na tem forumu ni straha da bi se zadeva umirila...... LP daVid uuu na to temo sva se s pa ?e razpisali...... "Aktivnost prijavljenih".... Torej J......n? ne skrbi....ne bomo ubijali dobrega uzdu?ja.... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.