Gustav Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 I??em kje bi se dalo dobit kobile oz stolice, kovinske pa da ma nekaj nosilnosti, ene 200 kg. ?e bi bli nosilci ?e izvle?ni tok bol?da lahk mal vi?ino ?tela?. Tisti kvazi nizki odri so ?ist predragi rabm nekaj da vr?em ploh gor in basta..... Merkur ma en ?rot k niti cekra ne dr?i, v bauhausu ?e nism bil, a ma kdo kako idejo? ?e ne, bo treba kakega doma?ega ?vasarja vpre?ti. v mislih mam neki tazga kot na sliki. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dobi? kose ?eleza pa si se?vasa? doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 dobi? kose ?eleza pa si se?vasa? doma Si mislil kupi? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 ?e si cigan jih kar dubi?, medtem ko jih moramo mi pa kr lepo kupiti Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 ?e si cigan dobi? fertik bajto, ne orodja za izdelavo-dokon?anje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Saj mi je nerodno in se globoko sramujem, ampak ko sem videl naslov KOBILE in pa ?e znakec za priponko zraven, sem pri?akobal povsem druga?en post Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
daSKAn Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Saj mi je nerodno in se globoko sramujem, ampak ko sem videl naslov KOBILE in pa ?e znakec za priponko zraven, sem pri?akobal povsem druga?en post x2 Sem globoko razo?aran... Citiraj
Gustav Napisano 28. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2011 Jebo vaju perverzne?a, kako pa nej drga? formuliram zadevo ?e niti ne vem kako se ji "uradno" re?e. Madonca. Evo 2 vrste kobil. Kere sta si vidva ?elela, niti no?em vedet. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Jebo vaju perverzne?a, kako pa nej drga? formuliram zadevo ?e niti ne vem kako se ji "uradno" re?e. Madonca. Evo 2 vrste kobil. Kere sta si vidva ?elela, niti no?em vedet. to ni kobila, to je srna......druga?e so to koze a niso (stojala) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 @iVar kupi? ja oz gre? na odpad pa dobi? na kile Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Mi smo isto temu rekli "koze", samo potem spet lahko kdo misli, da imam v mislih kak?no blondinko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Eno lojtro na vsako stran in ploh vmes in ma? vse kar rabi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Alpa mi smo enkrat uporabili kar 2 kovinska soda (250litrska), vmes pa ?vrst ploh in je isto bil ?eleni rezultat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.