mali_bu Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Danes sem slu?ajno spustil ?ipo na moji mazdi in ob pritisku na sklopko se sli?i piskanje izpod avta(ma?ine) . Ko sklopko spustim neha piskat ?e jo pristisnem ?espet piska. Kaj bi lahko bilo narobe? ali je treba to ?im prej popravit?ali ni tak velik problem? mazda 6 - 2003 letnik - 2.0diesel - 136PS - 170t km Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mali_bu Napisano 29. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2011 Potisni le?aj? nimam pojma ...?e se sklopka razdira, je pametno ?e kaj drugo menjat, kot sam potisni le?aj? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Deeyan Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 tako je, ?e je ?e enkrat narazen je najbolj?e vse menjat, ker je dela preve?, da bi recimo ?ou po enem mescu ?e enkrat razdirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mali_bu Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 tako je, ?e je ?e enkrat narazen je najbolj?e vse menjat, ker je dela preve?, da bi recimo ?ou po enem mescu ?e enkrat razdirat To bo pa trebalo kar mehaniku peljat...sicer sem dozdaj vedno vse sam uredil na avtu, ampak kot sem gledal je to kar nekaj dela s sklopko ...treba, vsega vraga razdret in pol ?e to dobro sestavit Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mali_bu Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 katero sklopko (clutch kit), mi priporo?ate??? ker na ebayu je polno tega pa se nevem odlo?it Citiraj Mazda 6 CD136 TE
YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Kit ki vsebuje tud VZTRAJNIK, ki ti bo shodil kljub temu da kuplungo zamenja?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mali_bu Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 Kit ki vsebuje tud VZTRAJNIK, ki ti bo shodil kljub temu da kuplungo zamenja?. mogo?e kak link z ebay-a?!?...se ne spoznam tako na te sklopke Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Deeyan Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 To bo pa trebalo kar mehaniku peljat...sicer sem dozdaj vedno vse sam uredil na avtu, ampak kot sem gledal je to kar nekaj dela s sklopko ...treba, vsega vraga razdret in pol ?e to dobro sestavit tut js ve?ino stvari sam zrihtam, ampak sklopke se pa tut js nism sam lotevu, ?e bi mel dvigalo, al pa vsej jamo bi bla druga pesem. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.