Ploki Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 A ma kdo v LJ ?piralco za vezat? rabu bi ob ene 23:00 Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Ne ?tekam vpra?anje. Aja sicer sem pa itak (?e par let) iz Kamnika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 http://www.cleansweepsupply.com/images/mar...ng_supplies.jpghttp://www.hbs.com.au/images/BindingMach/CB256.jpg Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Aha, a bo? kako seminarsko o?e?il al kaj? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 ma ne nek razpis sm se prijavu in lovim de?urno po?to, rabim ?templ 30.11. Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Uf, to bo pa "na knap" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 30. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2011 tell me about it. sm si ?u kupit stroj?ek. Citiraj
Gustav Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Buh ne dej deb se kej prej spravu... Vsi smo isti, hehe. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Mraušk Mčk Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ?e spet jaz . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ploki Napisano 1. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2011 Buh ne dej deb se kej prej spravu... Vsi smo isti, hehe. Ah kje. Pol sem ?e gumo menjal ker mi je spustla. na koncu itak zamudil vse skupaj 00:10 potrkal na vrata po?te z dolgim nosom.bravo jaz. ?e spet jaz . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti? lol! Citiraj
mokster Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ?e spet jaz . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti? Ti pa obvlada?. Morda ginekolog? Citiraj
Gustav Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ?e spet jaz . Pri naslovu teme: "A ma kdo iz LJ ?piralco" sem prvo pomislil na tisto ?piralo kot kontracepcijsko sredstvo. A to je zdej nova moda na forumu da se pi?ejo dvoumni posti? Na? mucek rad dvoumno bere. ?e se ne motim si se enkrat ob moje kobile spotaknu, hehe. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.