David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Aha...in potem pride svizec, pa zavije ?okolado... Jaz pa ne pijem vode (bljek) - pijem pa CocaColo (vem, ni zdrava - je pa dobra)... Jest sem se pa tudi cocacoli odpovedal.....strup na kubik!"""!!! Sicer pa je svizec ?e lani ?okolado zavil.....zdej mu je pa folije zmanjkalo...... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Tomi kon?no naju nekdo na tem forumu podpira....gospodi?na jest se klanjam....no za tomija pa nebi vedu...... :ne vem: LP daVid Ja, tudi meni se lahko klanja? - hahahahaha Ne se jezit, zopet me leta matrajo ... je pa lep, da te ?udne poste prebira ?e kdo razen naju ... toliko lep?e, ?e je ne?nega spol?ka in ob tem ?e u?iva ... Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Aha...in potem pride svizec, pa zavije ?okolado... Jaz pa ne pijem vode (bljek) - pijem pa CocaColo (vem, ni zdrava - je pa dobra)... uuuu, saj vem zakaj pije? coca-colo? Zadela?David? ?udno? Citiraj
LabiGT Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 It's official: zdaj je okuzena tudi malamazda btw: cisti off topic (kaj je sploh topic tuki?? ) a veste da ce namazete gum s koka kolo se ful lepo svetijo?? to je dejansko res! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ata bi raj?i mazal po zgornji slikici - pa ?e nebi blo CocaCole pa je lahko smetana, ?ampanjec, jagode,...karkoli... MalaMazda, kje dobim tako Colo ... grem do konca sveta in ?e dalje ... Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Hua! Malamazda, tole je pa hudo! Sploh ne vem za kaj bi se odlo?il ... najbol? da grem kar po vrsti. Btw ... David, za rojstni dan sem od tonixa dobil koktajl shaker in knjigo z recepti, zdaj rabim le ?e sestavine, mi lahko pri tem pomaga?? Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 btw: cisti off topic (kaj je sploh topic tuki?? ) Se mi niti najmanj ne sanja ... pa je to sploh pomembno? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Hua! Malamazda, tole je pa hudo! Sploh ne vem za kaj bi se odlo?il ... najbol? da grem kar po vrsti. Btw ... David, za rojstni dan sem od tonixa dobil koktajl shaker in knjigo z recepti, zdaj rabim le ?e sestavine, mi lahko pri tem pomaga?? Kadarkoli in kjerkoli.....just ask for it!"!!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Aha...in potem pride svizec, pa zavije ?okolado... Jaz pa ne pijem vode (bljek) - pijem pa CocaColo (vem, ni zdrava - je pa dobra)... uuuu, saj vem zakaj pije? coca-colo? Zadela?David? ?udno? Ti si na?a....uradno te sprejmemo u klub....zdej pa dobi? en "brezalkoholen" cocktail za nagrado....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ti si na?a....uradno te sprejmemo u klub....zdej pa dobi? en "brezalkoholen" cocktail za nagrado....... LP daVid Hmmm, tudi jaz ?e ?akam na mojega ... kdor ?aka do?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ti si na?a....uradno te sprejmemo u klub....zdej pa dobi? en "brezalkoholen" cocktail za nagrado....... LP daVidHmmm, tudi jaz ?e ?akam na mojega ... kdor ?aka do?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... in ?aka ... Tomi ve? kolk stvari ma? ?e ti v dobrem??? Ful....ti sam dol pridi pa malo mazdo s sabo prpelji.... LP david Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 btw: cisti off topic (kaj je sploh topic tuki?? ) Se mi niti najmanj ne sanja ... pa je to sploh pomembno? :ne vem:Pomagam in ti razlo?im bistvo topic-a ...pijemo bandidosa ne......smo na vodi......potem se je pa stric Komar odlo?il, da bo raje pre?altal na Coca-colo......pridru?il se mu je ?e Virage(o?itno je fantom v?e?)......David ?e vedno abstinira in ostaja na vodi... ...jaz pa kot deklica mi pa itak ta coca-cola ne odgovarja...in raje branim ?ri?ke... lp p.s. Pozabila mazda-mx3 pa menda(nismo sigurni) :ne vem: popil preve? bandidosa Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 MalaMazda ti si res "taprava" - bo treba kaj spit - David itak ?asti - hehe Mimogrede; David, a ma? antenco? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 MalaMazda ti si res "taprava" - bo treba kaj spit - David itak ?asti - hehe Mimogrede; David, a ma? antenco? :ne vem: Nimam?....jutri grem u lj na servis pa na en izpit pa ?e po antenco.... LP david Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ...saj jaz tudi ne pijem, zato nimam pojma koga je imel mazda-mx3 v mislih :ne vem: malamazda: ma jaz sem komarju odgovarjal, ko je rekel, da je bandidos premocan uno je se edina pitna zadeva...a ni? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ...saj jaz tudi ne pijem, zato nimam pojma koga je imel mazda-mx3 v mislih :ne vem: malamazda: ma jaz sem komarju odgovarjal, ko je rekel, da je bandidos premocan uno je se edina pitna zadeva...a ni? UNO je Fiat in so se neko? ljudje v njem preva?ali, ne pa pili! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Da te takoj popravim.....?e vedno se preva?ajo z njim!!!!!! Da ne bo kake pomote..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Res je, se opravi?ujem ... ?mrccc ... saj neom ve? ... Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Da te takoj popravim.....?e vedno se preva?ajo z njim!!!!!! Da ne bo kake pomote..... LP daVid Ja in po premisleku...lahko temu le pritrdim... lp p.s. Uno-avto Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Da te takoj popravim.....?e vedno se preva?ajo z njim!!!!!! Da ne bo kake pomote..... LP daVidJa in po premisleku...lahko temu le pritrdim... lp p.s. Uno-avto UNO - karte? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Da te takoj popravim.....?e vedno se preva?ajo z njim!!!!!! Da ne bo kake pomote..... LP daVidJa in po premisleku...lahko temu le pritrdim... lp p.s. Uno-avto UNO - karte? Uno=ena=1 LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 pa, kaj si te nor - glavni smo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 pa, kaj si te nor - glavni smo! Mislim da si zaslu?imo ?asten naslov..... ?e ne drugega za najve? napisanih postov v enem dnevu.....hihihihi LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ?e ne drugega za najve? napisanih postov v enem dnevu.....hihihihi LP daVid Res? Sploh nisem opazil! Se ti zdi, da pretiravava - eeehhhhh, to pa ?e ne! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ?e ne drugega za najve? napisanih postov v enem dnevu.....hihihihi LP daVidRes? Sploh nisem opazil! Se ti zdi, da pretiravava - eeehhhhh, to pa ?e ne! Definitivno da ne....jest mislim da sem ?e zavidanja vredno 100ko premaga...... Sicer pa kaj pretiravanje sploh je.....NIMAM POJMA!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.