komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa kaj pretiravanje sploh je.....NIMAM POJMA!!! LP daVid Dobro vpra?anje - tudi jaz z vso svojo modrostjo in Izku?njami (kot stric - MalaMazda) nimam pojma, kaj bi to lahko bilo? KDO VE? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa kaj pretiravanje sploh je.....NIMAM POJMA!!! LP daVidDobro vpra?anje - tudi jaz z vso svojo modrostjo in Izku?njami (kot stric - MalaMazda) nimam pojma, kaj bi to lahko bilo? KDO VE? Mislim da MalaMazda kot predstavni?a ne?nega spola lahko najbolj objektivno odgovori na to upra?anje.....midva tomi sva po uplivom floodanja.... Gospodi?na malamazda.......Da te ?ujemo!!! LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Mimogrede, ravno si imel 99 postov danes! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Mimogrede, ravno si imel 99 postov danes! Evo mislim da je ?e 101....hihihih NORC"!!!!! LP david Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa kaj pretiravanje sploh je.....NIMAM POJMA!!! LP daVidDobro vpra?anje - tudi jaz z vso svojo modrostjo in Izku?njami (kot stric - MalaMazda) nimam pojma, kaj bi to lahko bilo? KDO VE? Mislim da MalaMazda kot predstavni?a ne?nega spola lahko najbolj objektivno odgovori na to upra?anje.....midva tomi sva po uplivom floodanja.... Gospodi?na malamazda.......Da te ?ujemo!!! LP davidNo pa da razlijem to mlado du?o, ki je v cvetu mladosti na platno oziroma v post...za katerega sta me dva ?ila fanta prosila, da ga objavim...Bom posku?ala pisati ?im bolj objektivno in preudarno...brez kak?nih floskul v besedilu... ...Sicer pa se mi zdi, da sem malo pretiravala :ne vem: Ampak, nimam pojma, ker to je le moje subjektivno mnenje lp p.s. Saj sedaj razumeta fanta? Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Evo zdej vem ?e manj....... psiholog.press LP david Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ste imeli pa globoke v?eraj. Meni ni? jasno. Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ste imeli pa globoke v?eraj. Meni ni? jasno. Saj nam tudi ne! Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Saj nam tudi ne! Rada bi poznala kalibra, ki mu je kaj jasno Sam ?tekamo pa vsi vse, s ne? Stric Komar? lp Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rada bi poznala kalibra, ki mu je kaj jasno Sam ?tekamo pa vsi vse, s ne? Stric Komar? lp Seveda ?tekamo pupa MalaMazda ... bi rad poznal kalibra, ki mu kaj ni jasno ... naj skozi okno pogleda ... son?ek vabi v Portoro? na Panashe ... evo-spet se rola-druga puberteta?!?! Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ampak res ... take ideje so mi najbolj?e ... sploh zdaj v ?tudentskih letih. Kolegice so ?le pred kratkim samo na kavico... .... v Benetke. Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Seveda ?tekamo pupa MalaMazda ... bi rad poznal kalibra, ki mu kaj ni jasno ... naj skozi okno pogleda ... son?ek vabi v Portoro? na Panashe ... evo-spet se rola-druga puberteta?!?! Ma kaki son?ek? Kdo vidi son?ka? Jaz ne, treba ?e par izpitov narest ...potli pa son?ek Portoro?-Panashe? Ma ne no, a nimamo cocktailov v dobrem? :ne vem: Ja to drugo puberteto pa poznam...se tudi pri nas v hi?i ne ve kdo je bolj nor al jaz al o?i?! :ne vem: lp Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Dobre so, ni kaj - pa nisi hotel zraven Virage? Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ma ne no, a nimamo cocktailov v dobrem? :ne vem: Ja to drugo puberteto pa poznam...se tudi pri nas v hi?i ne ve kdo je bolj nor al jaz al o?i?! :ne vem: Hmmm, se toti David nekaj vun vle?e ... haha :ne vem: Definitivno foter! No, pa drugi?, ko bo? pri volji za Portoro? ... Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Hmmm' date=' se toti David nekaj vun vle?e ... haha :ne vem: Definitivno foter! No, pa drugi?, ko bo? pri volji za Portoro? ... [/quote'] Mam tud jaz ob?utek, da bo panasche padu, namesto cocktailov?! :ne vem: Ja sej, tud mami mu prav, da je ?e bolj ubrisan ko ta'mala Te mal potola?im... Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Malamazda, kar pogumno nad izpite, meni je v zadnjih 2 tednih uspelo narest 3, pa ta teden upam da bo ?e en in imam potem mir za letos. Komar ... one so si vzele prosto, jaz sem imel pa knjige pred sabo, saj mi je ?al, ampak so obljubile da gremo ?e enkrat. Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Komar ... one so si vzele prosto, jaz sem imel pa knjige pred sabo, saj mi je ?al, ampak so obljubile da gremo ?e enkrat. Verjame? ??? Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Te mal potola?im... Bear Hug ... no OK, bolj?e to kot kamen v hrbet ... Neeee, res lepo no - Hug mislim ... na morje bi pa vseeno ?el ... Sporo?i, ko bo? izpite "pobila" pol pa Portoro????? ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Bear Hug ... no OK, bolj?e to kot kamen v hrbet ... Neeee, res lepo no - Hug mislim ... na morje bi pa vseeno ?el ... Sporo?i, ko bo? izpite "pobila" pol pa Portoro????? ... Kaj tle dogaja za moji mhrbtom.....cocktaili ?akajo.....panashe je pa pika na i!!! Vaz bom use za uha primu!! LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kaj tle dogaja za moji mhrbtom.....cocktaili ?akajo.....panashe je pa pika na i!!! Vaz bom use za uha primu!! LP daVidJa, ?e te pa ni bilo :ne vem: midva sva bila pa ?ejna lp Btw...kako je ?el izpit? Citiraj
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kaj tle dogaja za moji mhrbtom.....cocktaili ?akajo.....panashe je pa pika na i!!! Vaz bom use za uha primu!! LP daVidJa, ?e te pa ni bilo :ne vem: midva sva bila pa ?ejna lp Btw...kako je ?el izpit? uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu.... LP david Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu.... LP davidBo? vidu, da bo... pozitivne misli in bo Midva s Tomijem sva ti pa samo vzpodbudo vlivala Zdej pa lopato za hvale?nost dobiva? btw...kaj pa ?tudira?? Citiraj
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu.... LP davidBo? vidu, da bo... pozitivne misli in bo Midva s Tomijem sva ti pa samo vzpodbudo vlivala Zdej pa lopato za hvale?nost dobiva? btw...kaj pa ?tudira?? Ok lopato uzamem nazaj..... Sicer sem pa na Biotehni?ki fakulteti.....oddelek za zootehniko! LP dAvid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.