jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Na podlagi nekaterih pobud soforuma?ev me zanima, ali je bolje da soupadam s tablico na mazdi ali je bolje po starem? ta tretji odgovr sem kliknil sam, da vidim rezultate Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Simpati?na anketa, glasoval sem ZA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Splo?no: - Spreminjanje nicka (je lahko) delikatna re? ker lahk izgubi? na prepoznavnosti. + Mazda forum slo je dovolj majhen da bo ve?ina vseen vedla kdo si, lahk da? v podpis ex jures, za padalce je pa itak vseeno. . . . Konkretno: - Cigi. kdor te ne pozna, bo morda napa?no sklepal kdo si oz zakaj tak?en nick.... + sovpada s tvojo prepoznavnostjo, na cesti ?e se ne motim...... Jaz vsekakor glasujem za obdr?anje Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mokster Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Simpati?na anketa, glasoval sem ZA! Za. Sam ne ?tekam v Ljubljan so bli Cigi-ji vedno Igorji al pa Cigo original Citiraj
jures Napisano 1. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2011 Za. Sam ne ?tekam v Ljubljan so bli Cigi-ji vedno Igorji al pa Cigo original Za vse ki ne veste - tablica LJ-CIGI na mazdi nisem jaz ampak moja lep?a polovica....to je njen nick iz dekli?kega priimka, ki sem se ga preko tablice nalezel ?e jaz (tablico sem dal gor jaz) http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=225480 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Jaz vsekakor glasujem za obdr?anje hmm, jaz sem tudi glasoval da naj ostane isto.....pa ko pogleda? reziltate je samo en glas ob tej opciji :ne vem: nekaj ne ?tima? Citiraj
mokster Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 hmm, jaz sem tudi glasoval da naj ostane isto.....pa ko pogleda? reziltate je samo en glas ob tej opciji :ne vem: nekaj ne ?tima? Za je sprememba v cigi. Ne je da ostane isto. Naj bo cigiiiiiiiiiiiiii. Citiraj
Gustav Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 hmm, jaz sem tudi glasoval da naj ostane isto.....pa ko pogleda? reziltate je samo en glas ob tej opciji :ne vem: nekaj ne ?tima? Shit narobe sem kliknu..... :/ Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Hehe, kaka referendumska zmeda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Jaz sem tudi glasoval za drugo... da naj nick ostane tak kot je... Bo manj zmede... ker imas ze toliko sporocil in te poznajo pod tem nickom ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Zanimivi rezultati glasovanja. Pri menjavi nicak, se vsem prej oddanim postom zraven nick zamenja. Sam zate je bol? ?e ostane, kaj bi blo ?e ga jaz zamenjam ? PS: Razen ?e ga spremeni? v CIGO. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 glede na to da je izena?enje se referendum razveljavi Citiraj
Z M A J Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 glede na to da je izena?enje se referendum razveljavi Tole je Ajvar neki ponaredil (alla Slobo Milo?ević pred leti, ko je dobil 103% in so zanj glasovali celo rajniki, hehe), da so vse 3 opcije izena?ene na cifri 7! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Jest sme glasoval za 4. mo?nost. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Jest sme glasoval za 4. mo?nost. --> 4. ?el na pivo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Ta anketa je ?ist izena?ena... Citiraj
jures Napisano 3. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2011 OK, ostajamo pri jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.