dpicul Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pozdravljeni, nekje sem zasledil da so original zvo?niki bolj? ?voh kakovosti, in da se da le te zamenjat z dosti bolj?imi brez nekih predelav, oz. kraj?e re?eno pasajo na iste luknje. Ali mogo?e kdo ve kateri zvo?niki so to, in kje si jih da dobiti? hvala lp Citiraj
adormi11 Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Za normalnega uporabnika je original BOSE ?ist dovolj.Druga?e pa dobi? zvo?nike vseh velikosti, jih bo? tudi za Mazdo dobil. Mogo?e ti bo ta povezava kaj pomagalahttp://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5898&hl= Citiraj
dpicul Napisano 3. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2011 Hvala za info. Ali mogo?e ve, ?e so zadaj zvo?niki istega premera? Rad bi nabavil dvokomponentne zvo?nike z kretnico, kaj mi priporo?ate? Citiraj
Alex Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Hvala za info. Ali mogo?e ve, ?e so zadaj zvo?niki istega premera? Rad bi nabavil dvokomponentne zvo?nike z kretnico, kaj mi priporo?ate? ?e ima? v avtu Bose ozvo?enje ,ni?.Se ne da zamenjat ni? razen fer?terkerja. Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Ali imajo tudi va?e GT-jke 6-ke generacija 1 (morda ?e kak drug paket opreme) v prtlja?niku, znotraj rezervne gume Bose woofer? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 3. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2011 nimam bose ozvo?enja, mislim da ga ne potrebujem. ?e bi nadgradil ta sistem z bolj?o kvaliteto zvo?nikov, bi bilo dovolj za moje potrebe s twiterji seveda. Citiraj
jures Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 nimam bose ozvo?enja, mislim da ga ne potrebujem. ?e bi nadgradil ta sistem z bolj?o kvaliteto zvo?nikov, bi bilo dovolj za moje potrebe s twiterji seveda. Enako, jaz sem dodal en ?ip aktiven woofer kar na high input z zvo?nikov, pa je ?e bolje, stock 6 zvo?nikov pa je ?e dost dobro ?pilal, iskal sem le 'donenje' pri ni?jih zvokih, in na?el Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Kaj si pa dal zaeno zadevo? Nisi ni? pokazal dons Citiraj
jures Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Kaj si pa dal zaeno zadevo? Nisi ni? pokazal dons sej sem dal link v kaj ste naredili danes Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Ali imajo tudi va?e GT-jke 6-ke generacija 1 (morda ?e kak drug paket opreme) v prtlja?niku, znotraj rezervne gume Bose woofer? Yes,vse Bose opcije ga imajo.Samo je bolj bogo vse skupaj narejeno in majhen premer zvo?nika,tako da "pumpa" neke mid-base in ne prave base. Citiraj
jures Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Evotigana Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Evotigana A ima? ti tega noter? Citiraj
jures Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 A ima? ti tega noter? kadar nimam ta pravga not ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.