Mraušk Mčk Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Bratec kupuje avto pa mu je padel v oko tale oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5267475&show=1A mogo?e kdo na forumu kaj ve o tem avtu, sedanji prodajalec je drugi lastnik, servisne knji?ice ne najde. A so imele takrat ?estke l.2005 kupljene v slo. ?e ksenon, tako kot je to navedeno v oglasu? LpM Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Pa kaj je s temi avspuhi?? Citiraj
Grega_ Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 A ni ta ?e neki ?asa na netu? Pa teli avspuhi...wtf...tisti k jo kupi mora to ?e predno dam prpelje dol vr?t. Tudi ?e servisne ni in je na poobla??encu servisiral so podatki na servisu, ?e je pa sam servisiral pol pa ne vem no...ponavadi je izgovor "ne najdem servisne" - vrtenje kilometrov. (ne vem, jest misli da to spada k avtu in je vedno v predalu oz. nekje doma v omari kjer so vsi dokumenti od avta). Citiraj
adormi11 Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Ta se je ?e prodajala. Se mi pa zdi nekam malo km-jev + zgubljena servisna, malo vpra?ljivo. Sicer pa ?e je bla na poobla??encu servisirana, mora met digitalno servisno. AUSPUHI pa so Citiraj
RoKo Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Bratec kupuje avto pa mu je padel v oko tale oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5267475&show=1A mogo?e kdo na forumu kaj ve o tem avtu, sedanji prodajalec je drugi lastnik, servisne knji?ice ne najde. A so imele takrat ?estke l.2005 kupljene v slo. ?e ksenon, tako kot je to navedeno v oglasu? LpM Ja so imele xsenon, moja ima ,pa je letnik 2005, kupljena v slo. samo 4 auspuhe pa moja nima... Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Bratec kupuje avto pa mu je padel v oko tale oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5267475&show=1A mogo?e kdo na forumu kaj ve o tem avtu, sedanji prodajalec je drugi lastnik, servisne knji?ice ne najde. A so imele takrat ?estke l.2005 kupljene v slo. ?e ksenon, tako kot je to navedeno v oglasu? LpM Xenoni so od za?etka na ?estkah in sicer pri GT-jkah in pri ta ?voh diezelcah pri opremi Evolution ena in dve. Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Jao keri izpuhi, tole se niti pod ?tajrski styling ne bi moglo uvrstit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Jao keri izpuhi, tole se niti pod ?tajrski styling ne bi moglo uvrstit! kaj mas proti stajesrkemi stylingi Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 kaj mas proti stajesrkemi stylingi Osebno ni?, to je nek drug forumovec pogruntal ta izraz, ki naj bi pomenil pretiravanje, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Tole je meni zelo sumljivo malo kilometrov, potem ko sem videl da se je zalo?ila ?e servisna.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.