curko Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Kon?no sem si vzel ?as in malo poslikal kako izgleda z zatemnjenimi ?ipami. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
uklopko Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 SLIKE SO OGROMNE A si na novo dal temnit stekla. Koliko ? in ?e ima? vse zatemnjeno. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
curko Napisano 11. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2011 ZATEMNJENE IMAM SAMO ZADNJE... SPREDNJE SE NE SMEJO. CENA JE BILA 110EUR Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
uklopko Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 ZATEMNJENE IMAM SAMO ZADNJE... SPREDNJE SE NE SMEJO. CENA JE BILA 110EUR zgleda ful temno je temnjeno na max. Je pa lepa,?e posebaj ko je oprana. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
curko Napisano 11. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2011 malo srednje max so obcije jaz imam srednje Hvala... nevem kaj naj naredim z ?arometi kaj predlaga? rad bi kak?no bolj belo ali modro svetlobo Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
uklopko Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 xenon Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Dobro izgleda, ?koda samo da se ne sme ve? tudi prednjih bo?nih stekel (kakor imamo nekateri ?e po starem zakonu in homologirano). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Ve?jih in manj ostrih slik nima?. Pri bolj?ih slikah bi ziher vse bol? zgledal. :ne vem: :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Dobro izgleda, ?koda samo da se ne sme ve? tudi prednjih bo?nih stekel (kakor imamo nekateri ?e po starem zakonu in homologirano). enako Citiraj
Deeyan Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 pa ?e barvo avta ma? najlep?o kar so jih dal na 6-ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 pa ?e barvo avta ma? najlep?o kar so jih dal na 6-ke ja itak, pa ribe vozije bicikle tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
curko Napisano 24. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2012 pa ?e barvo avta ma? najlep?o kar so jih dal na 6-ke ja barva je pa res lepa Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Mitja MX6&T Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 A sem lahko malo kmet pa brez zamere curko, sej zbri?i sam me zanima kolk vam je v?e? Aja pa felne mam lep?e! Citiraj
Deeyan Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 js sm ti svoje mnenje ?e povedu v ?ivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
curko Napisano 25. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2012 A sem lahko malo kmet pa brez zamere curko, sej zbri?i sam me zanima kolk vam je v?e? Aja pa felne mam lep?e! Kaj bom brisal se smo prijatelji kle gor (mazda?i) hehe lepa barva Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
nisde Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 ja itak, pa ribe vozije bicikle tud Labi car Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
323f Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 SPREDNJE SE NE SMEJO jst mam pa tud spredne zatemnene Citiraj
Deeyan Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 ja, ker ma? po tastarem, mam tut js prednje zatemnjene Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.