David Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Dober ve?er ?elim vsem skupaj.... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 pa ja ni ?e ?er Ma pti?ki so utihnili...torej je ?er!!!! TO JE DEJSTVO...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sam res dej sam ?e ?ri ?ri dela Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sam res dej sam ?e ?ri ?ri dela ahaaaaa......si vidu????? Zdej pa macolo u roke in uti?aj te ?ivali..... Pa sre?no...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ah ke pol bo pa takoj "dru?tvo proti mu?enju ?ivali" na zvonc se obesu ... Citiraj
mazda-mx3 Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 tuki bi znal spet #www.mazda-si.net zazivet,a? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Jah mislim da res ni tega straha....sam poglej to.... LP dAVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ahaaaaa......si vidu????? Zdej pa macolo u roke in uti?aj te ?ivali..... Pa sre?no...... LP daVid Ej ga fante...ti bi te boge ?ri?ke tepu ...pa da te kokla brcne lp Citiraj
Mazda323 Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Perverzne?..... Playboy pa bi lahko zaprl....!! Kaj si bomo te misli!? Citiraj
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ahaaaaa......si vidu????? Zdej pa macolo u roke in uti?aj te ?ivali..... Pa sre?no...... LP daVidEj ga fante...ti bi te boge ?ri?ke tepu ...pa da te kokla brcne lp JA ?e se pa derejo ku utrgani.....Jest sem bolj uvideven....re?em erosu raus in jih use zalovi stran od bajte... Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! Sicer pa me koklja ?e cel dan brca.....sam mi niti do gle?njev ne pride.... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Perverzne?..... Playboy pa bi lahko zaprl....!! Kaj si bomo te misli!? Playboy...moj redni spremljevalec..... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! zlati prina?alec...al...zlati odna?alec? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! zlati prina?alec...al...zlati odna?alec? Ah ne vem....se ?e odlo?am kam ga uvrstit....... Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 No, meni bi bilo prav v?e?, ?e bi kak?en ?ri-?ri sli?al, pa je samo brummm, pa vrooom, pa squiiiq in podobne zadeve iz precej prometne ceste! Torej leave the ?ri?ki or die like pujski ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 No, meni bi bilo prav v?e?, ?e bi kak?en ?ri-?ri sli?al, pa je samo brummm, pa vrooom, pa squiiiq in podobne zadeve iz precej prometne ceste!Torej leave the ?ri?ki or die like pujski ... hihihihih so let's die like pujski with ?ri?ki all around...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! zlati prina?alec...al...zlati odna?alec? Ah ne vem....se ?e odlo?am kam ga uvrstit....... To je res tvoj pesek? Fulll je dober ... res ... to so mi najtabul?i pesi! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Eros je pa moja zlati prina?alec aka. PITBULL!!! zlati prina?alec...al...zlati odna?alec? Ah ne vem....se ?e odlo?am kam ga uvrstit....... To je res tvoj pesek? Fulll je dober ... res ... to so mi najtabul?i pesi! ja mamo vedno zlatkote okoli bajte.....foter ma kliniko, sestra je pa sodnica za zlatkote....that makes the perfect combination! In Zlatkoti veseli...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 [.....foter ma kliniko, sestra je pa sodnica za zlatkote....LP daVid ?ivela NMK (na?a mala klinika) ! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ?ivela NMK (na?a mala klinika) ! Pa ne da tudi ti to gleda?....buuuuuuuuu!!! LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 ?ivela NMK (na?a mala klinika) ! TA je pa huda ...jaz sem si pa Davida z enim takim psom predstavljala :ne vem: Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Eh, daj no - moram pa vedet kva dogaja na SLO sceni! V mojih letih se mora? po?teno trudit, da si v dogajanju... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 TA je pa huda ...jaz sem si pa Davida z enim takim psom predstavljala :ne vem: Ej to pa ni blo lepo......bwahahaha....hrenovke. press LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.