David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ok ok.....ti bom dal ?elado s ?rnim vizirjem gor da ne bo? ni? vidu.... LP davidLahko, samo da kaj sli?im.... Domi?lija ?e doro deluje - hvala bogi! A ma pol pa le nisi tolko star...... ?e si dober za kako rabo..... Tomi ?ala mala.....ti si ?e mladeni?....pa sam 13 let ma? ve?...ka te je to?? To ni ni?...1!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Pa saj vem no, ampak mi je en kolega rekel, da imajo dandanes mlade punce raje malo starej?e mo?akarje, pol pa? to v?asih povdarjam!!! Druga?e pa, ka te to, saj ?e 60 nisem! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Pa saj vem no, ampak mi je en kolega rekel, da imajo dandanes mlade punce raje malo starej?e mo?akarje, pol pa? to v?asih povdarjam!!!Druga?e pa, ka te to, saj ?e 60 nisem! Tudi to je res.....evo jest se pa kontra tola?im..... Ej tomi ?e mal pa boma ?e kaalmana prehitela da kon?no zavladava na tem forumu ?e 1 teden tako naprej pa smo tam..... MalaMazda pa veselo koraka naprej.....plosk plosk LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Opa?am, da sta mi na PM pobegnila? Se bom diskretno umaknil in si privo??il moj lepotilni spanec! Prijetno no? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Opa?am, da sta mi na PM pobegnila?Se bom diskretno umaknil in si privo??il moj lepotilni spanec!Prijetno no? N? nismo pobegnili.....MalaMAzda ho?e sam cocktail.... Sicer pa Tomi....skrajen ?as je ?e bil da gre?....... No bodi fajn pa floodamo vztrajno jutri naprej..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa Tomi....skrajen ?as je ?e bil da gre?....... Prasko, tukaj sem te ?akal - hehe Lahko no?! P.S.: Ampak MaleMazde pa ti brez boja ne bom prepustil - hehe Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Sicer pa Tomi....skrajen ?as je ?e bil da gre?....... Prasko, tukaj sem te ?akal - hehe Lahko no?! Ah dej Tomi...prasko gor prasko dol...to je bil izgovor da grem lahko tudi jest u horizontalen polo?aj.......DOVOLJ JE BLO.....Tako da Tomi lepo spaj....MalaMaza ti pa tudi..... Eros me ?e vle?e spat....tako da morem it! Lahko No? daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ho?em cocktaile...pa ?e zate stric Komar jih rihtam... Sicer se pa jaz tudi poslavljam ura ?as za ninanje Vsem vam pa lahko in mirno no?...pa kak?nega ?ri?ka... lp p.s. Pa tomi ne preve? coca-cole sedaj pit Citiraj
komar Napisano 20. junij, 2005 Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Samo ?e eno za lahko no?: ?e se meni kaj svita je Eros bog ljubezni!? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 20. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2005 Ho?em cocktaile...pa ?e zate stric Komar jih rihtam... Sicer se pa jaz tudi poslavljam ura ?as za ninanje Vsem vam pa lahko in mirno no?...pa kak?nega ?ri?ka... lp p.s. Pa tomi ne preve? coca-cole sedaj pit Ki ti bo delalo po trbuhi blup blup blup....po te po pa ?ena spet s flajsko.... Ok nisem mogu mimo....hihihi Lahko No? Citiraj Feel free....
eye Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Da ne odpiram nove teme ... A DEJ STE PA KR USI TIH PA TOK VAS JE Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Da ne odpiram nove teme ... A DEJ STE PA KR USI TIH PA TOK VAS JE Ej ne morem ?tekat tega...?akam da kdo kej re?e....sam s sabo ne morem debatirat....hihihihi Tomi me pa zapustil danes...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ja bad to, ?e ni vaju 2eh je kr ti?ina tuki Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ja bad to, ?e ni vaju 2eh je kr ti?ina tuki Na ?alost ja.....ja kaj ste pa vi...TIHE MI?I....demo kako debato odpret da se folk raz?ivi....ki ?e ne bo penzija.... LP DaVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Jah jaz sm zdele prletu sm (tuki pa mal tuki pa tm ...) Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 jaoooo.....ej jest sem se pa lih spat odpravu ki sem utrujem kot kamela...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 pol pa kr vodoravno po horizontali pa lnco gledat Citiraj
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 lunco* Ne bo druge tle......J-Luv the man...be cool!! Lahko no?! daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.