Skoči na vsebino

Helllooooooo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ok ok.....ti bom dal ?elado s ?rnim vizirjem gor da ne bo? ni? vidu.... :lol:  :lol:

LP david

Lahko, samo da kaj sli?im.... :D Domi?lija ?e doro deluje - hvala bogi! :rolleyes:
A ma pol pa le nisi tolko star...... :D:D

?e si dober za kako rabo..... :lol:

Tomi ?ala mala.....ti si ?e mladeni?....pa sam 13 let ma? ve?...ka te je to?? To ni ni?...1!!!

LP daVid

Feel free....

• Odgovori 69
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Pa saj vem no, ampak mi je en kolega rekel, da imajo dandanes mlade punce raje malo starej?e mo?akarje, pol pa? to v?asih povdarjam!!!

Druga?e pa, ka te to, saj ?e 60 nisem! :D

Papa, Tomi
Napisano

Pa saj vem no, ampak mi je en kolega rekel, da imajo dandanes mlade punce raje malo starej?e mo?akarje, pol pa? to v?asih povdarjam!!!

Druga?e pa, ka te to, saj ?e 60 nisem! :D

Tudi to je res.....evo jest se pa kontra tola?im..... :P

Ej tomi ?e mal pa boma ?e kaalmana prehitela da kon?no zavladava na tem forumu :lol::lol:

?e 1 teden tako naprej pa smo tam..... :D MalaMazda pa veselo koraka naprej.....plosk plosk B)

LP daVid

Feel free....

Napisano

Opa?am, da sta mi na PM pobegnila?

Se bom diskretno umaknil in si privo??il moj lepotilni spanec!

Prijetno no?

Papa, Tomi
Napisano

Opa?am, da sta mi na PM pobegnila?

Se bom diskretno umaknil in si privo??il moj lepotilni spanec!

Prijetno no?

N? nismo pobegnili.....MalaMAzda ho?e sam cocktail.... :D

Sicer pa Tomi....skrajen ?as je ?e bil da gre?....... :D

No bodi fajn pa floodamo vztrajno jutri naprej..... :lol:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Prasko, tukaj sem te ?akal - hehe :P

Lahko no?!

P.S.: Ampak MaleMazde pa ti brez boja ne bom prepustil - hehe :angry:

Papa, Tomi
Napisano

Prasko, tukaj sem te ?akal - hehe :P

Lahko no?!

Ah dej Tomi...prasko gor prasko dol...to je bil izgovor da grem lahko tudi jest u horizontalen polo?aj.......DOVOLJ JE BLO.....Tako da Tomi lepo spaj....MalaMaza ti pa tudi.....

Eros me ?e vle?e spat....tako da morem it!

Lahko No?

daVid

Feel free....

Napisano

Ho?em cocktaile...pa ?e zate stric Komar jih rihtam... :P

Sicer se pa jaz tudi poslavljam ura ?as za ninanje :)

Vsem vam pa lahko in mirno no?...pa kak?nega ?ri?ka...

lp

p.s. Pa tomi ne preve? coca-cole sedaj pit :rolleyes:

Napisano

Samo ?e eno za lahko no?:

?e se meni kaj svita je Eros bog ljubezni!? :unsure:

Papa, Tomi
Napisano

Ho?em cocktaile...pa ?e zate stric Komar jih rihtam... :P

Sicer se pa jaz tudi poslavljam ura ?as za ninanje :)

Vsem vam pa lahko in mirno no?...pa kak?nega ?ri?ka...

lp

p.s. Pa tomi ne preve? coca-cole sedaj pit :rolleyes:

Ki ti bo delalo po trbuhi blup blup blup....po te po pa ?ena spet s flajsko.... :lol:

Ok nisem mogu mimo....hihihi

Lahko No?

Feel free....

Napisano

Da ne odpiram nove teme ...

A DEJ STE PA KR USI TIH :D PA TOK VAS JE

Ej ne morem ?tekat tega...?akam da kdo kej re?e....sam s sabo ne morem debatirat....hihihihi Tomi me pa zapustil danes...... :D:D

LP daVid

Feel free....

Napisano

ja bad to, ?e ni vaju 2eh je kr ti?ina tuki :D

Na ?alost ja.....ja kaj ste pa vi...TIHE MI?I....demo kako debato odpret da se folk raz?ivi....ki ?e ne bo penzija.... :D:D:D

LP DaVid

Feel free....

Napisano

jaoooo.....ej jest sem se pa lih spat odpravu ki sem utrujem kot kamela...... :unsure:

LP daVid

Feel free....

Napisano

lunco* :)

Ne bo druge tle......J-Luv the man...be cool!! :D

Lahko no?!

daVid

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.