Skoči na vsebino

Mazda?ki dobrodelni sklad

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odli?en predlog JO?A :bravo: tud est sm takoj za in da gre denar k neki dru?ini ki to res potrebuje ... razne dobrodelne organizacije grejo tudi meni konkretno na ?ivce ker sem ?e kar nekajkrat sli?u da grejo kk?ne stvari kr mem h kk?nu k ma usega preve? in spoh ne rabi ... ?akam na TRR

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• Odgovori 230
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Grega, mislim da je najbolje, da nam vsem zainteresiranim, ki smo se oglasili v tejle temi, na ZS sporo?i? svoj TRR in se za?ne zadeva odvijat! :bravo:

V vmesnem ?asu pa najdemo kon?nega porabnika zbranega denarja in to je to.

Itak se prakti?no vsi strinjamo da se najde kako dru?ino s podmladkom, a brez financ, ?e napraskamo npr. 200 ali 300 ?, mislim da jim bo to znatno polep?alo tale mesec! :jupiii::ljubezen::rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

OK pa gremo, da zalaufamo zadevo, tako po PM boste dobile moj trr in moje podatke (ker jih morate navesti) pod namen napi?ite DOBRODELNA AKCIJA. Jest bom sproti v temo pisal imena teh ki so nakazali, moje mnenje je da zneskov ne (to bomo pregledali ob koncu akcije, ko se bomo vsedli skupaj, da potrdite da je vse ok), ker vsak prispeva po svojih zmo?nosti, in se ne gremo kdo da ve? ipd., pa? karkoli je je veliko, pa? simboli?ni zneski tudi prejemnik kon?nega zneska bo zelo zadovoljen, ker ljudem ki so potrebni pomo?i pride vsak euro prav.

Napisano

Sendaj podatke, da se znebim ?e par ? kukrcajta mam ?e kj.

Mare MORA predajo in vse ostalo vse to posnet !

Js poslikam đabe.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Vsem ki ste se javili sem po PRIVAT SPORO?ILU poslal podatke kam nakazati...kdor bo ?e ?elel naj sporo?i in po?ljem.

Slikanje oz. snemanje pa obvezno, tak?en dogodek je lepo zabele?iti.

Napisano

Dobil - dobi?.

jures 20? + na samo lokacijo predaje pa prinesem ?e igra?e ter kake cunje

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Dobil - dobi?.

jures 20? + na samo lokacijo predaje pa prinesem ?e igra?e ter kake cunje

Od otrok al ....? :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

mene je ZS s TRR ka?e ob?el? Prosim za info :)

EDIT: glede fotkanja, pa sem skoraj proti. Kaka fotka ali dve OK, da bi se pa kak fotose?n delal na ra?un tega se mi pa ne zdi spodobno. :ne vem:

Napisano

Na koncu SMTV posnetka se doda bonus clip in v 10s pove, da so foruma? pomagali neki dru?ini? Ne bi pa delal iz tega cele zgodbe in pompa ker dostikrat se tako samo ven me?ejo nekateri (slavni).

Napisano

Domnevam, da bo ljudem v veliki ve?ini primerov malo nerodno, da so tako v slabem finan?nem stanju, da so bili potrebni pomo?i in se iz tega razloga ne bodo ravno ?eleli fotkat. :ne vem:

Napisano

Od otrok al ....? :ne vem:

ja a bi ti rabu kmal?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Domnevam, da bo ljudem v veliki ve?ini primerov malo nerodno, da so tako v slabem finan?nem stanju, da so bili potrebni pomo?i in se iz tega razloga ne bodo ravno ?eleli fotkat. :ne vem:

yeah, mo?no. Se vpra?a, pa se naredi po ?elji. :)

do kdaj je rok nakazila?

Napisano

namen ni reklama, lahko le kako sliko v potrditev

Napisano

?e zmerom pa nimamo kon?nega potro?nika dolo?enega! :jupiii:

Napisano

men nisi nic poslal.

pa jaz sem proti fotkanju itd. ljudem naj se da kes in naj se ne dela scena iz tega.

Gregec po?ilja, ne jaz! :bravo:

Napisano

pa jaz sem proti fotkanju itd. ljudem naj se da kes in naj se ne dela scena iz tega.

Tudi res. Torej, kdaj boste dolo?ili kam se da denar. Predlagam, da se zbere nekaj idej (mogo?e da vsak kak predlog in se naredi anketo)? Jaz vem za ene v na?ih koncih (tudi Morav? ma?k), ki jim je zadnji? pogorela hi?a, mogo?e ste brali v Novicah.
Napisano

prebral zgoraj napisano in z veseljem doniram par 10eur. Ko boste dolo?ili za koga gre denar, ga bom tudi nakazal. Sicer pa vse pohvale za idejo, samo ?e speljat je treba in nekoga bomo vsaj malo osre?ili :bravo:

Napisano

napacen post sem citiral, no se vedno nisem nic dubu

Mogo?e pa Grega ne znaposlat PM ker jaz tudi nisem dobil. :blush:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

PM-i so poslani oz. jih po?iljam sproti :)

Evole akcija se za?enja, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

Glede prejemnika je res fino za izbrati tudi tiste kateri ?e niso prejeli ni?, za akcije iz medijev vemo, in tam res daruje ?iroki krog ljudi, moje mnenje pa je da bi mogo?e dobili tudi tak?ni ki ne pridejo do tak?ne prilo?nosti in katerim bi teli EUR-i, res ogromno,ogromno pomenili....mogo?e bi res ?lo preko kak?nega centra za socialno delo, ?e bi dali podatek oz. kak?ni mediji, verjamem da prejmejo ogromno zgodb. ?e pa kdo osebno ve oz. preko znancev, za kak?ne bolj na robu pre?ivetja pa ?e bolje, sam bo pa potrebno pohiteti, do konca drugega tedna bi ?e morali kar vedeti oz. menim da nebi bilo ?isto ni? narobe ?e tudi v tednu do novega leta.

Napisano

Js bi tud prosila za podatke.

?e bo mel pa kdo ?as, da pride prevzet ?e kej sladkega pa tud prispevam ka?ne ?okoladne lizike, pi?kote oz. kar kol bo ?e takrat aktualno v produkciji.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.