jures Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Js bi tud prosila za podatke. ?e bo mel pa kdo ?as, da pride prevzet ?e kej sladkega pa tud prispevam ka?ne ?okoladne lizike, pi?kote oz. kar kol bo ?e takrat aktualno v produkciji. Loh se ustavimo sproti. ?e en detajl moramo dore?i - kdaj bo D DAY in kako bomo izvedli (ne moremo se kar nalimat na vrata in zapet pesmico...(al pa ja?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 ?e en detajl moramo dore?i - kdaj bo D DAY in kako bomo izvedli (ne moremo se kar nalimat na vrata in zapet pesmico...(al pa ja?) Pomoje bomo to takrat dorekli ko se odlo?imo oz. ko izberemo kdo bo dele?en tega, in jest mislim da je vljudno da se prej prejemniku pa? pove, da ne bo kak?ne zadrege, vseeno mora mislim da potrditi tole. Je kdo ?e kam kaj pisal, poizvedel mogo?e? Citiraj
jures Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Pomoje bomo to takrat dorekli ko se odlo?imo oz. ko izberemo kdo bo dele?en tega, in jest mislim da je vljudno da se prej prejemniku pa? pove, da ne bo kak?ne zadrege, vseeno mora mislim da potrditi tole. Je kdo ?e kam kaj pisal, poizvedel mogo?e? moje ?e ni doma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Tudi res. Torej, kdaj boste dolo?ili kam se da denar. Predlagam, da se zbere nekaj idej (mogo?e da vsak kak predlog in se naredi anketo)? Jaz vem za ene v na?ih koncih (tudi Morav? ma?k), ki jim je zadnji? pogorela hi?a, mogo?e ste brali v Novicah. Tudi sam sem pomislil na tisto dru?ino, o njej je precej napisanega v zadnjem Nedeljskem. Kak?nih ceremonij s fotoaparatom po moje nebi bilo pametno izvajat - mnogi no?ejo priznat, da so revni in nebi bilo pametno nekomu poleg pomo?i obljubit ?e izpostavljanje v javnosti, oziroma bi ga bilo potrebno vpra?at, ?e si to ?eli. Lp M Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Baby Viper Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tudi jaz ?e ?akam PM Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k (Matjaz) - sem zadel? - madmax ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice Mogo?e je druga?e ko se gre za neke javne prireditve in se zbira denar od ?ir?e mno?ice ter s sponzorji ipd., mi se ne gremo tole javno (?eprav je forum javen) ampak smo se sami v o?jem krogu dogovorili za neko dobrodelno gesto, kjer bo izklju?no od tega imel prejemnik te pomo?i in noben drug (sponzorji,skupine zaradi reklam ipd.). Lahko je pa pravno formalno ?e kaj druga?e, bom ?e na?ega pravnika malo povpra?al Citiraj
vid007 Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tu bi samo dodal, ?e se bo zbiral za neko dru?ino, ki je ?e medisjko omenjena z fotkanjem ne bo problema, se mi pa zdi da je dosti takih dru?in ?e pri nas v Sloveniji, ki se ne ?elijo tako medijsko izpostavljat in jaz jih in moje mnenje je, da se naj raje prvo takim pomaga, pa brez zamere, ker te zadeve podpiram in sodelujem na tem podro?ju ?e nekaj ?asa tudi sam. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Zgledi vle?ejo, tudi dobri! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tudi sem pripravljen prispevati. Opozoril bi le, da je pametno sredstva zbrati preko neke organizacije, ki je registrirana za humanitarno dejavnost, druga?e so sredstva obdav?ena in lahko kdo, ki zbira na svojem ra?unu in ne odvede davka pla?a ?e kazen. Sem v enem zdru?enju, ki je organiziralo dobrodelni koncert za svojega ?lana, invalida pa se je nekoliko zapletlo z DU. (dru?tvo takrat ni imelo registracije za humanitarno dejavnost). Gre samo za dobronamerno opozorilo. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tudi sem pripravljen prispevati. Opozoril bi le, da je pametno sredstva zbrati preko neke organizacije, ki je registrirana za humanitarno dejavnost, druga?e so sredstva obdav?ena in lahko kdo, ki zbira na svojem ra?unu in ne odvede davka pla?a ?e kazen. Sem v enem zdru?enju, ki je organiziralo dobrodelni koncert za svojega ?lana, invalida pa se je nekoliko zapletlo z DU. (dru?tvo takrat ni imelo registracije za humanitarno dejavnost).Gre samo za dobronamerno opozorilo. ?e nih?e ne ve, je ok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Saj vem, da sm sitn ampak a ?e ima kdo kake ideje komu prispevati? Citiraj
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 No glede na?e pravi, da je to preve? delikatno kar se ti?e podatkov, da bi se sigurno kdo na?el ampak imajo zelo slabe izku?nje s tem in tudi prepoved....(bile so ?e osebne gro?nje, klici, obiski itd, tako da no way) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k (Matjaz) - sem zadel? - madmax ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice Upam da res ne bo tako te?ko najti koga, je kdo ?e kaj po ?asopisih spra?eval, ipd.? Kot ka?e ne bo lahko najti nekoga kateremu bo ?el denar, ?eprav vemo da je rev??ine ogromno. Mogo?e je druga?e ko se gre za neke javne prireditve in se zbira denar od ?ir?e mno?ice ter s sponzorji ipd., mi se ne gremo tole javno (?eprav je forum javen) ampak smo se sami v o?jem krogu dogovorili za neko dobrodelno gesto, kjer bo izklju?no od tega imel prejemnik te pomo?i in noben drug (sponzorji,skupine zaradi reklam ipd.). Lahko je pa pravno formalno ?e kaj druga?e, bom ?e na?ega pravnika malo povpra?al Citiraj
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Jaz bi pa samo dodal da se tole prestavi pod klubski ali splo?no debato, ker kr neki je javno in v?asih ko ima? dober namen slovenska fov?ija nima meja in se obrne nasprotno Navsezadnje gre za 'klubsko' akcijo, in bomo la?e preko registriranih userjev imeli pregled No ?ena me je potem klicala offline in mogo?e bo dala predlog. Bom tukaj predlagal kasneje, odlo?itev seveda skupna potem. Imen ravno ne moremo pisati tukaj - predlagam, da se dobimo nekje s predlogi in dose?emo enoten konsenz na koncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 @Grega, me prav zanima koliko cajta traja da s po?te naka?ejo na tvoj TRR, ker sem tole ravno po?timal pred dobro urco, pa verjetno ?e vedno nisi prejel na ra?un? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 @Grega, me prav zanima koliko cajta traja da s po?te naka?ejo na tvoj TRR, ker sem tole ravno po?timal pred dobro urco, pa verjetno ?e vedno nisi prejel na ra?un? Ne ?e, preverjam pa sproti tako da ni? bat, bo bo ponavadi tja do max 1h, odvisno od pla?ilnega prometa banke nakazovalca in prejemnika Jures, dobra ideja, samo a smo vsi v klubskem koti?ku mogo?e le dostop do te teme za aktivne uporabnike ?e bi se dalo to urediti. Citiraj
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Kar je v krneki vidijo le registrirani uporabniki. Klubskega vidijo le dolo?eni in vidim, da sta vsaj 2 ?lana pla?ala in debate ne bi videla. Razen, ?e yavarye naredi eno skupino dobrodelne?ev, in se jih daje notri? Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Potem pa super, ?e vidijo registrirani uporabniki, sem pa prepri?an in upam da ne bo noben ni? "sranja" delal ker denar gre za pomo? tako da....ker zunanji tega ne vidijo bi moralo biti vse ok. Citiraj
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Kar je v krneki vidijo le registrirani uporabniki. Klubskega vidijo le dolo?eni in vidim, da sta vsaj 2 ?lana pla?ala in debate ne bi videla. Razen, ?e yavarye naredi eno skupino dobrodelne?ev, in se jih daje notri? problem solved Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k (Matjaz) - sem zadel? - madmax - JozaGulikoza ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Citiraj
Alex Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 ?im ozdravim,grem nakazat denar.Upam,da bo to ?im prej. Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - (Ga?per) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Neyko Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 ko pridem domov,bom tud jest nakazu,trenutno sem na wlanu v koroni-Kr.gorako pridem domov,bom tud jest nakazu,trenutno sem na wlanu v koroni-Kr.gora Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - (Ga?per) - Vinko - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Super poteka, ?ivi norci, pohvalno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.