Boss Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Hmmm, ?e vedno nisem dobu ZS :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Sem ti kar jaz Gregovega posredoval! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Hmmm, ?e vedno nisem dobu ZS :ne vem: Sarkazem On Preve? jamra? o slu?bi te bomo ?e nominirali Sarkazem Off Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Ma sej ?e verjame? al pa ne - sem ?e vedno v slu?bi in parazitiram celo Slovenijo. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2011 Odli?no Boss (komentiram tvoj ZS, ki si mi poslal na temo donacije)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 kam posljem javite(grega),pol pa da vidimo kdo dobi,al pa gremo vsi tja keri bodo imeli cas Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - Vinko - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2011 Vinko je pa verjetno mi?ljen kolega SIRIUS? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - Sirius (Vinko) - Symon - Bo?tjan B. (Boss??) - Labi - Canyon - Bojan R. ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. Pohvalno, pohvalno Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2011 Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela! Neyko=Bojan R.? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Neyko=Bojan R.? Prej je boj?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Prej je boj?. Sm prvo na to pomislil ja, samo se je luh takrat pojavil post od Gulikoze Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2011 Nayko je Jernej, uradno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DraGO Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Nakazal Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
pantlar Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Vse pohvale mazda?i Z veseljem se pridru?ujem akciji. Citiraj
Allyssa Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Upam, da mi rata drug teden pridet do banke al pa po?te v ?asu ko je ?e odprta Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Neyko Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Bojan R. je moj fotr, sem preko njegovega klika nakazal, jest ?e ?akam nov certifikat ?e dobr da je Dragiju ratal nakazat ke?, ker vidm, da ni lih spreten z referen?inimi ?tevilkami itd Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2011 Bojan R. je moj fotr, sem preko njegovega klika nakazal, jest ?e ?akam nov certifikat ?e dobr da je Dragiju ratal nakazat ke?, ker vidm, da ni lih spreten z referen?inimi ?tevilkami itd Dragec je pravi ra?unalni?ar, sej ?e je transakcija uspela, bo Grega povedal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 17. december, 2011 Prijavi Napisano 17. december, 2011 Grega.. pri Bossu lahko da? kr vpra?aje stran Citiraj
Grega_ Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo: - kowkele - Jures - Grega_ - Mazdaman - kokolada (ima tudi veliko srce kot mi ostali) - Mrau?k M?k - madmax - JozaGulikoza - tubitele - Sirius (Vinko) - Symon - Boss - Labi - Canyon - Neyko - Peri?nik ..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice. ...jutri boste ?e videni tisti ki ste nakazali v petek po 16.00 in ?ez vikend. Odziv je res enkraten in prejemniku bomo tako polep?ali praznike, da si sami niti predstavljati ne moremo Citiraj
canyon Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Odziv je res enkraten in prejemniku bomo tako polep?ali praznike, da si sami niti predstavljati ne moremo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Ploki Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 evo jst grem jutri nakazat. Citiraj
jures Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Po?asi bo treba postaviti deadline. ?etrtek ali petek? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.