Alex Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 Tudi jaz vam ?elim uspe?no in zdravo novo leto. Citiraj
rendy Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 vesele praznike pa ?im ve? lepih trenutkov in naj se situacija re?i ?im bol pozitivno Citiraj
Symon Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 Kot so ?e drugi napisali. Naj se ti v 2012 situacija izbolj?a, veliko zdravja sre?e pa optimizma. Citiraj
DraGO Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
Boss Napisano 29. december, 2011 Prijavi Napisano 29. december, 2011 Res je, to je ?e zgodovina, ko smo se organizirali in jih dali delati zainteresirani. Saj se lahko tanovi tudi orgnanizirate. Tule je potekala debata, nekateri je ?al ne boste videli. Boss kako za vraga ga ti nima?? Nimam pojma - nekje v procesu naro?anja sem zvisel... sem ?el prav v tole temo pogledat pa sem videl, da sem naro?il naprej pa ne vem ve? kaj se je zgodilo. @Nany Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.