komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Dorbo jutro vsem skupaj! (A sem te prehitel David?!) Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 morgen.... ccc... vidva sta ksihta.. hehe Citiraj LP KAALman
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ja Tomi ja tomi....si me prehitel... Fantje in pupke dobro hutro tudi vam!!! A je kdo u LJ danes?? LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 buon di' Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jutroooo... Ma, sam ste pa zgodnji Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rana ura - zlata ura - vsake sekundice je ?koda - prehitro minejo Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rana ura slovenskih fantov grob so rekli v?asih. Pa dobro jutro, danes sem si jaz malo privo??il podalj?an spanec, da nadoknadim za prej?nje dni. Citiraj
KAALman Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 rana ura, sam vanjo pade sem hotel k zobarjci, pa je na terenu zdaj mam pa pa? en dan dopusta pred mano lep in krasen dan ! Citiraj LP KAALman
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jaz bom po mojem eno gospodi?no na Bled peljal ... ravno pravi dan se mi zdi. Ouje ouje ouje. Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jaz bom po mojem eno gospodi?no na Bled peljal ... ravno pravi dan se mi zdi. Ouje ouje ouje. Saj, ?e se ti ne ljubi - lahko jaz... Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Saj, ?e se ti ne ljubi - lahko jaz... Tomi........ti bo ja sve?k zmanjkalo lp p.s. Virage, ti pa lepo avteka o?isti in po gospodi?no, ter hitro u?ivat na Bled! Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Tomi........ti bo ja sve?k zmanjkalo Nejbo, saj bi Virage-ja doma pustil... Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Tomi........ti bo ja sve?k zmanjkalo Nejbo, saj bi Virage-ja doma pustil... Ne ne ne, tako pa ne bo ?lo. Malamazda, kaj ?e gospodi?na pride pome? Pa mi ne bo treba avta ?istit. Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Malamazda, kaj ?e gospodi?na pride pome? Pa mi ne bo treba avta ?istit. Ti dedci, zdej se jim pa ?e avta ne da ve? ?istit? Ajoj, grem kar od doma...da me ?e kaj ne preseneti :ne vem: lp p.s. ?e pa pride gospodi?na pote...potem ji lahko pa ?e avto o?isti?? To imamo deklice zelo rade od fantov Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Moj avto pa je VEDNO ?ist! Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 To pa lahko ... bova mela tako pranje avtomobila kot jih na avtoshowih izvajajo. Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 To pa lahko ... bova mela tako pranje avtomobila kot jih na avtoshowih izvajajo. ?aki, prletim s kamero pa fotko pa ...... hehe Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Moj avto pa je VEDNO ?ist! Ja sej, to me ?e mal skrbi, ker doma ima tud fotr skoz spoliran avto pa mojga tud skoz ?isti , sam kaj je pa s totimi mladimi krelci? :ne vem: Tomi jih bo? mogu mal v roke vzet? lp p.s. Virage, u?ivaj!!! Citiraj
LabiGT Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ja Tomi ja tomi....si me prehitel... Fantje in pupke dobro hutro tudi vam!!! A je kdo u LJ danes?? LP daVid Ja!A prides narest cocktail ce bos tuki povej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
eye Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 pismo gre to hitr kr jutro je ?e :D:D ?e mal prej je bla tema.... Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Tomi jih bo? mogu mal v roke vzet? lp Saj bi, pa toti pubeci si ne dajo ni? re?t - ni ve? ni? stare Wiener schulle... Sicer pa je nekdo neko? tako nekako pel: "lepa dekleta ljubijo barabe,lepa dekleta jim padajo v objem,imajo jih rade dokler so mlade,nato gredo z nekom, ki je star in po?ten..." Evo, tukaj sem pa jaz ... no, ?isto star ?e nisem Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Saj bi, pa toti pubeci si ne dajo ni? re?t - ni ve? ni? stare Wiener schulle... Sicer pa je nekdo neko? tako nekako pel: "lepa dekleta ljubijo barabe,lepa dekleta jim padajo v objem,imajo jih rade dokler so mlade,nato gredo z nekom, ki je star in po?ten..." Evo, tukaj sem pa jaz ... no, ?isto star ?e nisem hahaha pa ti nisi resen Tomi, a? :ne vem: ...a to si sigurno ti pel(poje?) , ker iam ob?utek, da gre original mal druga?e :ne vem: lp Grem, raje oddoma, da ?e kaj koristnega danes naredim Citiraj
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ja Tomi ja tomi....si me prehitel... Fantje in pupke dobro hutro tudi vam!!! A je kdo u LJ danes?? LP daVidJa!A prides narest cocktail ce bos tuki povej Bemti? jest pa ?e doma.....in kupu novo satelitsko anteno.... Drugi? ti prej javim Labi....u ?etrtek pridem.....pa tam okoli 2 popoldne bom fraj....tako da kar ra?unaj name.... LP david Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 heh v cetrtek bom pa natanko 905km stran od LJ.... it wasn't meant for us to meet Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 heh v cetrtek bom pa natanko 905km stran od LJ.... it wasn't meant for us to meet Ma porko dijo!! Ej Labi to je pa zdej moj naslednji cilj....use bomo po?timali..... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.