Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Ali kdo od vas ve, kaj pomenijo te funkcije oziroma tipke na pri ro?ici avtomatskega menjalnika ?Ne najdem jih nikjer, tudi v navodilih ne. HOLD sem ozna?il z rde?o, POWER pa z zeleno barvo. Hvala za pomo? in nasvete! tak volan bi mel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 tak volan bi mel A sploh ve? o ?em tu govorimo? Nekateri modeli imajo omenjeno funkcijo. Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 A sploh ve? o ?em tu govorimo? Nekateri modeli imajo omenjeno funkcijo. vem, vem o ?em govorite, sam js bi tak volan rabu, moj se bo vsak cajt razpadu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 vem, vem o ?em govorite, sam js bi tak volan rabu, moj se bo vsak cajt razpadu Glej,tema ni prava, preberi si ZS ki sem ti ga poslal Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Glej,tema ni prava, preberi si ZS ki sem ti ga poslal so what, BV, da odpiram eno temo zarad enga klin?evga volana, sm se pa? slu?ajn zdej spomnu last post here.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Da ne odpiram nove teme Mogo?e kdo ve, kaj pa pomeni tipka CITY pri nekaterih modelih ? Pri Fiatu ane? Mehkej?i volan pri motanju na parkiri??u. Citiraj
DonFelipe Napisano 25. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Pri Fiatu ane? Mehkej?i volan pri motanju na parkiri??u. Ja.To razumem,Volan postane mehkej?i in la?je je motanje na parkiri??u.Vse to omogo?a hitravlika.Nekateri modeli pa imajo to funkcijo oziroma tipko na menjalniku.A to pomeni,da druga?e prestavlja? Citiraj
Quercus Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 A mogo?e kdo ve, a pomeni mestna vo?nja hitrej?e pretikanje ? Citiraj
Boss Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. Citiraj
Quercus Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 Ah, to je samo za une "Schumacher wanna be" voznike, kjer menjalnik pretika k na dirkah... za taxi ne rabi? tega razen, ?e bi si pleharce ?elele mal adrenalinskega u?itka. Se strinjam s tabo.A ''CITY'' potem pomeni da pretika pri nizkih vrtljajih ? Citiraj
g.Wankel Napisano 8. oktober, 2013 Prijavi Napisano 8. oktober, 2013 To bo pa uporabnik @Don Felipe vedel, pi?i mu na ZS. On je strokovnjak za te zadeve. Citiraj
Quercus Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 To bo pa uporabnik @Don Felipe vedel, pi?i mu na ZS. On je strokovnjak za te zadeve. Ni dosegljiv Citiraj
g.Wankel Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 Kako ne? V?eraj sem govoril z njim na ZS..ravno o teh avtomatskih menjalnikih. Citiraj
Deeyan Napisano 9. oktober, 2013 Prijavi Napisano 9. oktober, 2013 ja pa glede texi avtomobilov tut dost ve Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Quercus Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 ja pa glede texi avtomobilov tut dost ve Ja.Vidim pa da ste vsi ve?inoma na klasiki.Deeyan, zakaj ti nisi za avtomatiko ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.