markohabjan Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Zdravo. Imam mazdo 323F (BJ), l. 2002, 1.6 16V ZM motor (72 kW), prevo?enih 74900 km. Na servisu pred 14 dnevi. Danes se peljem v slu?bo in mi kar naenkrat za?ne enakomerno goreti lu?ka za ra?unalnik. Tista rumena v obliki motorja/ma?ine. Avto dela normalno. ?e ima kdo kak?no idejo bom vesel, druga?e pa je moje vpra?anje kam naj peljem avto na tester v okolici Celja? Na Selmar NE bi ?el ker so mi zadnji? (ko so crknale cin?pule/v?igalne tuljave) ra?unal 42 EUR sam za priklop in povedal kaj je napaka. Ker sem finan?no zlomljen (servis + tuljave 550 EUR) prosim za informacijo, kje bi bilo ceneje? Kolega ima univerzalni tester pa ne pride v ra?unalnik. PROSIM ZA POMO? !!! LP Marko Citiraj
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Zdravo! Ta "check Engine" mislim da ne pomeni ni? huj?ega, pri Renoju npr. ko mi je to svetilo (je v navodilih za uporabo samo pisalo nekaj v zvezi z ve?jim onesna?evanjem itd.), tako da dostikrat je to vezano na lambdo sondo. Tester pa ima ?e na? kolega Qwerty, tule s foruma, pa se magari zmenita, je pa celo iz Celja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
markohabjan Napisano 19. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2011 Zdravo! Ta "check Engine" mislim da ne pomeni ni? huj?ega, pri Renoju npr. ko mi je to svetilo (je v navodilih za uporabo samo pisalo nekaj v zvezi z ve?jim onesna?evanjem itd.), tako da dostikrat je to vezano na lambdo sondo. Tester pa ima ?e na? kolega Qwerty, tule s foruma, pa se magari zmenita, je pa celo iz Celja! Hvala. Ga bom kontaktiral. LP Marko Citiraj
qwerty Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Sva ?e zrihtala zadevo Ostale so stare napake v sistemu ?e izpred servisa ker so ble pod rubriko stored in ne present... Tako da zdej ni ni ve? lu?ke Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 ?estitam mladi mo?, ti si glavca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
markohabjan Napisano 19. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2011 ?estitam mladi mo?, ti si glavca! Jap. Res je glavca. Tak je zrihtu mojo mazdo, kot jo ?e na poobla??enem servisu niso Kaj je blo je pa tak bolj? napisu od mene . NAJLEP?A HVALA ?E ENKRAT !!!!!!!!! Obema. Qwerty-u za pomo? in delo, JozaGulikoza tebi pa za nasvet. Lep pozdrav ali kot bi moj znanec rekel: "?ivljenje je lepo" Citiraj
qwerty Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Pa? smo deca software dobe Ni panike Marko Oglas se ?e kaj pa gremo na kako pija?o ta teden Druga?e pa je ciganija za 10min dela ho?ejo 40+? ... Ja pa ja od kje jim take cene ?! Glavno da zdej lavfa ?e pa ?e bo lu?ka pa se prikotalkaj mimo da vidimo ?e jo ?e kaj druga matra Citiraj If in doubt, flat out...
markohabjan Napisano 19. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2011 Se oglasim. Greva na drink. LP Marko Citiraj
citam Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 @qwerty s katerim SW-jem pa gleda? te stvari? Citiraj
mali_bu Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 s kakim testerjem sta pa to usposobila? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mazda6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Jaz preko ELM327 in pravega SW kamot dostopam do motorja, ABS, Airbag na moji Mazdi 6 l2004. Da se pa brati oz. brisati napake. Citiraj
qwerty Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Do airibag in Abs dvomim da lahko dostopa? saj je to ?isto druga?en sistem in se priklopi nanj pod havbo... Druga?e mam pa ScanMaster-ja za te zadeve in Torque PRO na telefonu... Citiraj If in doubt, flat out...
mazda6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Hm, do ABS in airbag se da lepo priti preko OBD2 konektorja pod volanom. Vsaj pri Mazdi 6.Res pa je, da Scanmaster in Torque tega ne znata (samo motor). Zna pa ScanXL z Mazda advanced diagnostiko http://www.palmerperformance.com/store/pro...;products_id=42 Citiraj
Z M A J Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 @Qwerty, ti bi pa lahko ?e malo potreniral, potem pa se za?el ukvarjat z optimizacijo elektronke na mazdojkah, da bojo bolj letele in majn popile, alla chip (cheap) tuning, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Delam na tem borut TDI motorje ?e zna od VW Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.