Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo.

Imam mazdo 323F (BJ), l. 2002, 1.6 16V ZM motor (72 kW), prevo?enih 74900 km. Na servisu pred 14 dnevi.

Danes se peljem v slu?bo in mi kar naenkrat za?ne enakomerno goreti lu?ka za ra?unalnik. Tista rumena v obliki motorja/ma?ine. Avto dela normalno. ?e ima kdo kak?no idejo bom vesel, druga?e pa je moje vpra?anje kam naj peljem avto na tester v okolici Celja?

Na Selmar NE bi ?el ker so mi zadnji? (ko so crknale cin?pule/v?igalne tuljave) ra?unal 42 EUR sam za priklop in povedal kaj je napaka. Ker sem finan?no zlomljen (servis + tuljave 550 EUR) prosim za informacijo, kje bi bilo ceneje? Kolega ima univerzalni tester pa ne pride v ra?unalnik.

PROSIM ZA POMO? !!!

LP Marko

Napisano

Zdravo!

Ta "check Engine" mislim da ne pomeni ni? huj?ega, pri Renoju npr. ko mi je to svetilo (je v navodilih za uporabo samo pisalo nekaj v zvezi z ve?jim onesna?evanjem itd.), tako da dostikrat je to vezano na lambdo sondo.

Tester pa ima ?e na? kolega Qwerty, tule s foruma, pa se magari zmenita, je pa celo iz Celja! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdravo!

Ta "check Engine" mislim da ne pomeni ni? huj?ega, pri Renoju npr. ko mi je to svetilo (je v navodilih za uporabo samo pisalo nekaj v zvezi z ve?jim onesna?evanjem itd.), tako da dostikrat je to vezano na lambdo sondo.

Tester pa ima ?e na? kolega Qwerty, tule s foruma, pa se magari zmenita, je pa celo iz Celja! :jupiii:

Hvala. Ga bom kontaktiral. LP Marko

Napisano

Sva ?e zrihtala zadevo ;) Ostale so stare napake v sistemu ?e izpred servisa ker so ble pod rubriko stored in ne present... ;) Tako da zdej ni ni ve? lu?ke :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

?estitam mladi mo?, ti si glavca! :bravo::pepsi:

Napisano

?estitam mladi mo?, ti si glavca! :bravo::pepsi:

Jap. Res je glavca. Tak je zrihtu mojo mazdo, kot jo ?e na poobla??enem servisu niso :jupiii:

Kaj je blo je pa tak bolj? napisu od mene .

NAJLEP?A HVALA ?E ENKRAT !!!!!!!!! Obema. Qwerty-u za pomo? in delo, JozaGulikoza tebi pa za nasvet.

Lep pozdrav ali kot bi moj znanec rekel: "?ivljenje je lepo"

Napisano

Pa? smo deca software dobe :D

Ni panike Marko ;) Oglas se ?e kaj pa gremo na kako pija?o ta teden ;)

Druga?e pa je ciganija za 10min dela ho?ejo 40+? ... Ja pa ja od kje jim take cene ?!

Glavno da zdej lavfa ;) ?e pa ?e bo lu?ka pa se prikotalkaj mimo da vidimo ?e jo ?e kaj druga matra ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

Do airibag in Abs dvomim da lahko dostopa? saj je to ?isto druga?en sistem in se priklopi nanj pod havbo...

Druga?e mam pa ScanMaster-ja za te zadeve in Torque PRO na telefonu...

If in doubt, flat out... 

Napisano

@Qwerty, ti bi pa lahko ?e malo potreniral, potem pa se za?el ukvarjat z optimizacijo elektronke na mazdojkah, da bojo bolj letele in majn popile, alla chip (cheap) tuning, hehe :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.