mokster Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Filter za klimo-mikrofilter pa je ta mazdo 6 celih 11?. Kje? Z ogljem sem ga jaz na?el najceneje za 19. Razen ?e je to un papirni.. Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Fantje, na oljnem filtru res ne gre ?parat - jaz kot pravi Gorenjc, npr. ?krtarim pri zra?nem, se pravi se ga menja, potem pa en interval presko?im in se ga le spiha (?e ni preve? usran). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Matr tole pa res ni dobr Dejan Men tud ?re litr na 1000 km, ampak da bi tkole kadiu pa trokeru pa nikakor ne. V?ge vedno BP, obrati so mirni in primerni temperaturi vode, vle?e pa skoz lepo, (nad 5 tiso? RPM se mu pa ?e mau "sname"). Upam da te nau preve? v?gal po dnarnci. Tko je k je enkrat motor dost predelan, n? ve? ni zihr. Serijsko uber ales Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 6. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2012 evo, morm re?t, da sm presene?en glede zadnjega dolivanja olja, namre? po 1kkm mi je ?e po?rl kak liter (?ibka je na 3/4), dons gledam po dodatnem 1kkm pa je na ?ibki ?e vedno 3/4 olja :ne vem: medtem sm pa opazu, ?e eno zadevo (prekinjena VRIS povezava), verjetno zlo mo?en vzrok trokiranja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Tole ti je ata precvikal, da ne bo? divjal po vasi, hehe. Ne, dr?im pesti da je to to in te skrbi zapustijo, zoom-zoom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 7. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2012 probu zalimat, ampak ne bo dr?al, ko odklopim ?e kabel stran je trokiranje precej manj?e tak, da se priporo?am, ?e ma kdo tole zadevo za prodat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Jaz bi brata Ti? kontaktiral na tvojem mestu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2012 evo, u?er sma z Mitjem zamenjala zadevo, avto ne trokira ve? slabi pospe?ki v nizkih obratih in poraba olja pa ?e ostaja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 7. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2012 Mazga pa 3 dni stoji pa jo ?e zajebava Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 wtf. Zakaj pa ne pusti? da na mestu lavfa,zakaj takoj gas poizku?a? navijat?? Hmmm ?udna so pota mazdina Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 To je mraz pa te kak zauh zajebava. Lepo zalaufaj, naj se ogreje pa potem turiraj. Citiraj
uklopko Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 To je mraz pa te kak zauh zajebava. Lepo zalaufaj, naj se ogreje pa potem turiraj. nekaj takega sem mislil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 7. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2012 fora je v tem, da ?e sm ga pustu na mestu so pr?li obrati na 1,5krpm, po nekje 10s pa padejo na 0... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.