BOBI Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 zaj ce uspe si sa lepo nauco in se pol lahko na svojem menjas in ne rabis prodat Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 zaj ce uspe si sa lepo nauco in se pol lahko na svojem menjas in ne rabis prodat ?ak pa saj to je njegov a ni :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rendy Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 ?ak pa saj to je njegov a ni :ne vem: nop njegova je rumena, tale je pa ?rna, poglej slike na za?etku teme pa bo? videl Citiraj
Deeyan Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 ne, poglej par postov vi?je, bo? vidu, da gre za ?rno RX druga? sm pa zadevo vidu u ?ivo, Mitja me je zapelu en krog s svojo in morm re?t, da je moj nasledn avto bo 100% RWD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mitja MX6&T Napisano 18. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2012 No spet tu! Motor je vgrajen, in vsi deli, ki se nahajajo spodaj na avtu in motorju so speti, ju3 naju ?aka le ?e elektrika in en kup plastik, ki se nahajajo okoli in na motorju! Tak, da ju3 bi naj bil D-day ?e pa ne jebat ga! Citiraj
Sishi Napisano 19. januar, 2012 Prijavi Napisano 19. januar, 2012 Fingers crossed Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Mitja MX6&T Napisano 19. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2012 Jeba! Na zalost ni tak kot nek ?estak, ki ga imam vlo?enega, ko papriko, avto je zalaufal ampak je v okvari ena v?igalna tuljava, pol pa ?e ni konec! Ohi?je bencinske pumpe je zrabljeno in v zelo nizkih obratih ne dr?i dovol tlaka (nevem sicer zakaj so delali tako glupost, da ima regolator pritiska v sameme keslu) :ne vem: tak, da bom imel ?e kr en lep vikend paket, do bom zadevi pri?el do dna! Po drugi strani pa laufa motor zelo mirno tak za enkrat ostajam optimisti?en Citiraj
jstdoma Napisano 19. januar, 2012 Prijavi Napisano 19. januar, 2012 Ohi?je bencinske pumpe je zrabljeno in v zelo nizkih obratih ne dr?i dovol tlaka (nevem sicer zakaj so delali tako glupost, da ima regolator pritiska v sameme keslu) :ne vem: tak, da bom imel ?e kr en lep vikend paket, do bom zadevi pri?el do dna! Pa sej ta avto se sploh ne voz v nizkih obratih ?e "?tand gas" mu nastav na ene 2000 pa bo! Sej ti bo ratal, to te sam mal heca ker drga? bi ?e divjal tam po Ru?ah Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 19. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2012 Sej ti bo ratal, to te sam mal heca ker drga? bi ?e divjal tam po Ru?ah Hehe! se bo se ne sikeram tolk! ?e na hitro ena slikica Citiraj
Deeyan Napisano 19. januar, 2012 Prijavi Napisano 19. januar, 2012 ej, sam koledar je pa fin Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mitja MX6&T Napisano 21. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Probna vo?nja uspela vse do zatajitve sklopke No zdaj vsaj vem ?emu se moram izogibati pri sestavi tega motorja in pa pri prvem zagonu, da si ne delam nepotrebnega dela! Ostalo je ?e nekaj malenkosti za postorit in bo nared za nove kilometre Avto je sicer v?gal takoj a po nekaj sekundah ni bilo ve? ne duha ne sluha o delovanju, po priklopo na diagnostiko je motor za?el ponovno v?igat aja no in pa po tem ko sma ?e mela 20i? sve?ke veni in ponovno not Citiraj
Symon Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 ?e ni poslovna skrivnost, koliko okvirno te je stalo? Tole bi znala biti nova tr?na ni?a, bi ?e jaz kupil RX-8. ?e seveda ne bi toliko pila. Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 21. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2012 ?e ni poslovna skrivnost, koliko okvirno te je stalo? Tole bi znala biti nova tr?na ni?a, bi ?e jaz kupil RX-8. ?e seveda ne bi toliko pila. Sama tesnila so prisla 400$, potem pa smo ?e menjali le?aje na glavni gredi, potem smo pobrusli stranske ?elezne plo??e, menjali sklopko in potisni le?aj, potem pa ?e olje ni te malenkosti in je zneslo skupaj na 700? Aja kaj se ti?e porabe je pa tak v to, ki sem jo zdaj popravljal pride not plinska in?talacija, ki jo bo vgradil moj kolega cena le te je pa 900? Citiraj
Sishi Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 ...tesnila so prisla 400$...le?aje na glavni gredi...pobrusli stranske ?elezne plo??e...menjali sklopko in potisni le?aj...olje...malenkosti...skupaj 700?Vse to za pol cene od sklopke M6 navor Aja kaj se ti?e porabe je pa tak v to, ki sem jo zdaj popravljal pride not plinska in?talacija, ki jo bo vgradil moj kolega cena le te je pa 900? To bi mene zanimalo kot naslednji avto RX+LPG Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Mitja MX6&T Napisano 26. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2012 No in smo pri?li do konca! Izziv je bil dober zanimiv in kon?ni rezultat laufa kt urca 1 Citiraj
uklopko Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Itak - sej sm vedu da bo ?lo A zdej bo? pa svojo zrihtu - pol jo pa jst kupm Citiraj
Sishi Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Kapo dol . ?e si pameten, bo? za?el rihtat wankle...mal marketinga pa bo. Bo? ve? zaslu?il kot s ?estaki. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Deeyan Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 wankl-mojster Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 ?ESTITAM! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Job well done! Sicer pa kot so drugi napisali, odkril novo tr?no ni?o. Le ?e kako RX-7 FC turbo najde?. Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 27. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Hehe! Hvala vsem za ?estitke no, da nebo pomote pomagal mi je prijatelj Beno nekateri ga ?e poznajo tak, da ja ?e bo vse po sre?i bom naredil tudi mojo samo zdaj mi je prioteta zalaufat delavnico saj mora pokrivati najemnino, stro?ke itd! Se pa lotim brez problema tudi naslednjega Wankel motora brez strahu in z malo ve? znanja, ki sem ga pridobil na tem avtu! Citiraj
PATO Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 ?estitke in vso sre?o z delavnico Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 10. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2012 ?estitke in vso sre?o z delavnico No hvala, Sre?o bom potreboval! No je pa nastala NEsre?a na RX8 Odpovedala benz pumpa Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.