jures Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Nic ne vem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gorenjc Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Sam vozim CX-5 G160 letnik 2012 pa ni nobenih te?av z zavorami ( pri tem pisanju trkam na les :-) )Se pa tresejo vzvratna ogledala pri hitrostih preko 130km/h, vendar nikoli ne vozim preko 130. LP Citiraj
Boss Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Aha, safety feature... da ne prekora?i? najve?je dovoljene hitrosti. Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Objects in mirror might shake if speed limit exceeded 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.Dokler je to samo ogledalo je o. k. 1 Citiraj
Boss Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 ... v bistvu, da ve?, da gre? hitr k strela.... 1 Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.Dokler je to samo ogledalo je o. k.V bistvu non stop!! Ker je to nujno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Jaz tudi veliko gledam okoli sebe... in to gre najlazje preko ogledal ... In nisem opazil, da bi se kaj posebej tresli ... ... Niti prej pri sestici, niti sedaj pri CX-5 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
323 BA Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Verjetno ve?ina dobrih voznikov to po?ne. Citiraj
50keda Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Men se tresejo ?e pr 20 km/h ... sam se furam domu po makedamu xD Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Ok. sej tudi jaz v?asih pogledam nanj, ?e prihaja za mano kak model v bavarcu in ves penast blenda za mano. Pa malo pohodim na plin in bogi reve? malo zaostane... pa se zopet prilepi pa ponovim vajo.Jap,takrat mogo?e opazim, da ogledalo malo "drhti". V mestni vo?nji imam pa tudi sam o?i na pecljih in uporabljam vsa tri ogledala, v?asih, ko je gu?va, pa spustim ?e sen?nika, da imam dodatna dva ogledala.Od vi?ka glava ne boli. 2 Citiraj
rokyluk Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Imel 2010 mazdo 6 1.8motor 100k km. vse super ce bi pred nakupom malo bolj pregledal pleh in podvozje. Ko sem avto dal na dvigalo sem ga samo spustil nazaj dol, poslikal in dal na avto.net. Ce kaj ne maram je to rja - tako gnilega podvozja nisem se videl. Se subaru 1991 ni bil tako gnil. Poleg tega kot ze omenjate vcasih nisem bil cist preprican ce se bom ustavil pa to ni bila nora voznja, ampak cist normalna. Kar se drugega tice nimam pripombm razen sedeza ki je.bil pri 100.000km cist podrt. Prisel sem iz VAg in sem sedaj spet zadovoljen nazaj na VAG. Dokler ne bojo zrihtal te rje antikorozijske zascite ter bremz, ter malo bolj kompaktne zice imajo lahko ne vem kero generacijo motorjev pa jim nic je pomaga. Srj bi pisal japoncem pa nimajo emaila na uradni strani 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Ma najedate s to rjo. Novej?e so ok. V?asih je bilo res bolj bogo, ampak dale? od gnilega oz da je komplet podvozje gnilo, sploh 2010. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
rokyluk Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Ma najedate s to rjo. Novej?e so ok. V?asih je bilo res bolj bogo, ampak dale? od gnilega oz da je komplet podvozje gnilo, sploh 2010.Sent from my SM-G950F using Tapatalk?koda da nisem poslikal. Ena velika zalost brez heca. verjetno je bil avto v ogrevani garazo drugega si ne znam predtsavljat. francoz je lahko brez barve pa ne bo tolk rjav 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Francoz...pleh majo res pocinkan ja Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 9. avgust, 2019 Prijavi Napisano 9. avgust, 2019 Druga generacija ima gnilo (rjasto) podvozje. Ce mi ne vrjamete se lahko zapeljete do pelkota 2008,2010, 2012 lahko izbirate med letniki. Kar se pa tice sedezov pa nazalost drzi sploh pri (fake) usnju. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 10. avgust, 2019 Prijavi Napisano 10. avgust, 2019 Rjasto je nekaj drugega kot gnilo. Tut bmw pa Rjasto recimo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
rokyluk Napisano 10. avgust, 2019 Prijavi Napisano 10. avgust, 2019 Ce je kamor kol pogledas po.podnu gnilo potem je verjetno gnilo. Rja ne gre na bolje samo na slabse. Poleg tega so bila obojna sprednja vrata spodaj ze naceta, kar se je z dribnimi.pikicami vidlo tudi na zunanji strani vrat. Men je to samo ?koda da sploh tako delajo ker ce bi to uredili bi tiste bremze pa.zice ze prezivel Skoda druagce dober avto sam rje ne maram. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 10. avgust, 2019 Prijavi Napisano 10. avgust, 2019 Ne vem kaj si to fasal. Jaz sem imel samo spodaj na enih delih povr?insko. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 10. avgust, 2019 Prijavi Napisano 10. avgust, 2019 ?e vedno mi ni jasno, kje ste kupili te avte, ki rjavijo.Lahko prodete pogledati mojo 15 let staro 6-ko,kjer ni niti pikice rje, niti ni bilo nikoli ni? popravljano ali bog ne dej, zamenjano. Citiraj
mazdaman Napisano 11. avgust, 2019 Prijavi Napisano 11. avgust, 2019 Rokyluk a ?t ti prepri?an da si imel drugo generacijo Mazde 6? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
rokyluk Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Alex - ti si iz primorske. Moja mazda je bila iz Prekmurja. Najve?ja napaka je bila da jo je imel prej?ni lastnik stalno v topli gara?i. Mazda6 -2010 1.8 Citiraj
323 BA Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Mojo 2013 verjeto tudi, ?eprav je bila avstrijska prva registracija. 2016 nem?ka prva registracija ni bila gara?irana in brez rje. Citiraj
Alex Napisano 21. avgust, 2019 Prijavi Napisano 21. avgust, 2019 Alex - ti si iz primorske. Moja mazda je bila iz Prekmurja. Najve?ja napaka je bila da jo je imel prej?ni lastnik stalno v topli gara?i. Mazda6 -2010 1.8Ampak dobro, tudi pri nas pozimi kar obilno posipajo sol ?e ob najmanj?i slani.Res je, avto mora bit zunaj, da ga de? redno izpira in ne bo rje nikoli. In pa seveda redno vzdr?evanje in razvajanje. Citiraj
Max1215 Napisano 5. september, 2019 Prijavi Napisano 5. september, 2019 Pozdravljena Mazda dru?ba! Sem ?isto nov na tem forumu. Biv?i lastnik Honde Civic. Sedaj pa razmi?ljam o nakupu Mazde6. Ker nimam nekega pojma kaj pri teh modelih paziti pri nakupu se obra?am na vas. Ogledan imam slede? model: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13639183&display=Mazda%20Mazda6%20Wagon%20CD150%20Revolution Kako se obnesejo te modeli? Kak?ne ima lahko napake, ki bi mi ustvarile stro?ke v prihodnosti? ?e imate kak?en dober nasvet sam vam do vesolja hvale?en Hvala! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.