lubmm Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 imam Premacy 2.0 avtomatik homologirane so gume 195/55R15 avto se mi zdi precej trd pa tudi gume so drage razmi?ljam o dimenziji 195/65R15 kot jo imajo mazda 3, xsara, scenic, golf, octavia,... ali ima kdo izku?nje kako se avto obna?a pri taki razliki v dimenziji gum ali je kdo probal 195/60R15 ali 195/65R15 Citiraj
Gustav Napisano 1. januar, 2012 Prijavi Napisano 1. januar, 2012 Malo ti bo ?tevec lagal (to si lahko izra?una? na Tyresize calculator jih je polno samo vtipkaj v google) Potem je mo?no da ti bo drsalo ob polni obremenitvi kam, to mora? preverit. Kar se pa homologacije ti?e je pa to pa? uraden postopek, ki stane svoj ke?, tako da pomojem bo razlika vsaj za 2 kompleta gum, pa razmilsi ?e bo? imel ?e tok ?asa avto da se ti to spla?a. Upam da sem kaj pomagal LP, Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
lubmm Napisano 1. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2012 hvala za odgovor saj to je to, ne vem koliko ?asa bom avto ?e imel, vem pa da me policaj lahko ?trafne za 500? sem ?e videl dva, ki imata na premacy dimenzijo 195/60R15 in se poigravam z mo?nostjo da na original Mazda alu plati??u mogo?e ne bodo preverjali,.... dosedaj sem imel vedno dimenzije iz homologacije Citiraj
Gustav Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 hvala za odgovor saj to je to, ne vem koliko ?asa bom avto ?e imel, vem pa da me policaj lahko ?trafne za 500? sem ?e videl dva, ki imata na premacy dimenzijo 195/60R15 in se poigravam z mo?nostjo da na original Mazda alu plati??u mogo?e ne bodo preverjali,....dosedaj sem imel vedno dimenzije iz homologacije Po mojih izku?njah se polcaji obe?ajo na dimenzije gum samo ?e so nenavadno ?iroke, al pa ?e si potenten mulc, al pa ?e je avto ves predelan in okrancljan v slogu Honda?ev.... ?e se tu kje prepozna?, pol homologiraj, ?e pa ne, pa vozi in ?ao. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.