Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Pozdravljeni! Ker se me bo o?itno sklopka naveli?ala prej kakor jaz nje (zdrsava ?e kar kvalitetno), bo v kratkem sledila menjava. Zdaj pa obstaja dilema kaj izbrati, imam za za?etek na voljo 3 mo?nosti; Valeo - cca. 260 ? Nacional (WTF - prvi? sli?im itak) - cca. 160 ? Nipparts (kolega dela v Euroton-u) - cca. 170 ?, s kolegialnimi popusti itd. Kaj bi vi izbrali? Nippart sem ?e imel, na tastari GT-jki (BGF 323) in sem bil zelo zadovoljen. Ko sem sklopko menjal na Miati, sem vgradil Daisin (nikoli nisem imel te?av potem z njo). Zraven se mi poraja ?e dilema, ?e naj kej ?e glede vztrajnika postorim (magari kupit ?portnega) ali pa obstoje?ega oskubit in zbalansirat. No po drugi strani pa mi spet ni ravno do tega, da delam dirkalnik iz tega avta, ki predispozicije so mu vse prej kot idealne za na pisto. Skratka, dilema! Hvala za kak?en pameten odgovor in pa nazdravje (ravnokar ofnal pir?ek Kozel s ?e?ke). LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 sm ti poslal ZS Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 sm ti poslal ZS zjebano sklopko? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 ne, ne, ?e zadn? me je fehtu, da mu poi??em kako pametno poceni, pa sm prepozn vidu, da je novo temo naredu, druga? bi prlimu sem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Majstr Simon mi je rekel, da je telih 170 ? v Evrotonu, sme?na cena in je samo za kupit, predno se mi kolega premisli! Glede vztrajnika sem pa v totalni dilemi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Glede vztrajnika sem pa v totalni dilemi! no to je moje mnenje, avto ka?e nmal ?portnika po du?i in tudi ti si "divjak", tko da ni tle kj razmi?lat Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Ah kje, jaz sem zaspani fotr. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Kupil isto v Evrotonu. Da nimava istega kolega? Citiraj
LabiGT Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 ne razumem cist zakaj bi menjal vztrajnika? lazje je das stran rezervno gumo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2012 @Mokster, moj kolega je iz KP oz. Izole. @Labi, mislil sem ga le olaj?at, pa ?e to sem zdaj v dilemi. :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 @Labi, mislil sem ga le olaj?at, pa ?e to sem zdaj v dilemi. :ne vem: ja sej vem, zato sem napisal, da je lazje ce das stran rezervno gumo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Ne bi reku, da je to isto (govorim o u?inku pospe?evanja). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Ne bi reku, da je to isto (govorim o u?inku pospe?evanja). ok, ker ti moram vse razlagat : seveda ni isto, ampak mas eno limuzino, ki ima vse zice in klimo in vse mozno, ti bi pa sel lajsat vztrajnika (kar se naredi pri dirkalnih avtih, ko odstranijo vse tapete, zice in vse mozno)ucinek v pospesevanju ju boljsi, ampak ti bo treslo tud ne-limuzinsko...bos mel pac dizla Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 4. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Sovra?im dizle in njihovo tresenje ter ropot. No pol se s tem niti ne mislim ukvarjat, ker itak bi imel samo dodatne stro?ke, pa ?e ve?ino cajta se itak vozim pridno po omejitvah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 sej ve? kok to trese pri men Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Ja, ni mi bilo ravno pisano na ko?o, priznam. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.