Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ja Jure, saj 15 minut prej itak, potem bi pa lahko naredil 2 ekipi; NAVOR vs. BENZ! ?koda, ?e bo? moral ?e pred?asn odrinit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Pripeljem ?e 2 kolega, evo....en prav da bo sam basket ?pilu. Bomo ?e skombiniral. En je mazda? - ma mojo Xedos 6 V6 , ta drug ma pa 3 forde Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ok fajn da nas bo malo ve?, men je namre? g. Dragec dal kajlo (itak brez da ga jaz drezam ?e pride, ne bi mi niti sporo?il ) Iz tega izhaja, da nikoli ve? nobenega ne napi?em na seznam, naj samega sebe blamira, halo! Morda nas po 17.uri obi??e ?e mehankarska legenda - Simon. Je reku, ?e bo mel cajt, da pride na kako debato! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ok fajn da nas bo malo ve?, men je namre? g. Dragec dal kajlo (itak brez da ga jaz drezam ?e pride, ne bi mi niti sporo?il ) Iz tega izhaja, da nikoli ve? nobenega ne napi?em na seznam, naj samega sebe blamira, halo! Morda nas po 17.uri obi??e ?e mehankarska legenda - Simon. Je reku, ?e bo mel cajt, da pride na kako debato! lift naj ma s sabo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 ?e je kdo od ?abarjev za to, da se dobimo npr. na glavni petrolovi pumpi na celov?ki pa potem skupaj ?tartamo? tam okol enih? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ja Jure, saj 15 minut prej itak, potem bi pa lahko naredil 2 ekipi; NAVOR vs. BENZ! ?koda, ?e bo? moral ?e pred?asn odrinit! Kam bi dal mene ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Kam bi dal mene ? :ne vem: Sudija! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Ajvar, ti si izvenserijski! Lahko bi uletu da imamo ?e eno avtoriteto prisotno, ?e pride do nesoglasij! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 a za klopi gret, tudi kakega vzamete? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Gazi, saj sem te ?e vabil, pa se nisi ni? odzival, pridi vsaj na dru?enje ?e ?e ne migat, dobrodo?el! P.S: - vzemte si ?e kaj za pit seboj, magari brezalkoholnega (a ne Rendy)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Gazi, saj sem te ?e vabil, pa se nisi ni? odzival, pridi vsaj na dru?enje ?e ?e ne migat, dobrodo?el! P.S: - vzemte si ?e kaj za pit seboj, magari brezalkoholnega (a ne Rendy)! vem, vem..mogoce celo najdem luknjo pa se oglasim..a to je v besnico?kje pa je priblizno ker nikoli se nisem bil v ta konc? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 A nisi ti majstr raznih navigacij in tehnolo?kih inovacij? Gre? mimo skakalnic, uzpodi pod ?marjetno goro, pol pa prot Besnc in je ozna?en Rekreacijski center VOGU! Mi naj bi bili u dvoran! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 A nisi ti majstr raznih navigacij in tehnolo?kih inovacij? Gre? mimo skakalnic, uzpodi pod ?marjetno goro, pol pa prot Besnc in je ozna?en Rekreacijski center VOGU! Mi naj bi bili u dvoran! vrjetn bom uletu z drugmu avtom..ker moj bo mal pocival:) Citiraj www.trziskisladoled.si
Neyko Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 jst pa mitko se dobiva ob enih na celov?ki na pumpi...?e kdo ?e tole bere, naj pride tja, pa kr pohitet, je manj kot 20 min ?e se vidmo pol Citiraj
Sishi Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Kam bi dal mene ? :ne vem: Saj nas bo za tri ekipe. Mi bomo LPG Lakers , drugi so NAVOR Traktors , tretji pa BENZ Celtics Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Kv avas bomo Navor traktors povozili Aja, ?e ma kdo kak OBD s sabo se priporo?am, ker se je odlo?ila ena lu?ka, da mora ostat pri?gana :ne vem: Citiraj
jures Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Kv avas bomo Navor traktors povozili Aja, ?e ma kdo kak OBD s sabo se priporo?am, ker se je odlo?ila ena lu?ka, da mora ostat pri?gana :ne vem: mam jaz Navor Tatankas....saj ve? navor pa bizoni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Imeli smo se prov fajn, zdej pa je rokavica vr?ena ?e komu drugemu, da poda naslednjo pobudo za tak?no ?portno dru?enje, ker mislim da je bil kar konkreten interes! ?pilal se je nogomet, ko?arko in na koncu odbojko, skratka za vsakega nekaj, smo prilagodljivi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Super je blo, dobr si to organizeru borut Citiraj
Baby Viper Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Brcanje odbojke na ko? je uspelo Aja pa ugotovu sm, da je sneg ubistvu kr kul zadeva Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Sishi Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Kv avas bomo Navor traktors povozili Zih v basketu Drga? pa blo je super lohk ?e kdaj seveda Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Neyko Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 se strinjam s predhodniki, fajn je blo mal razmigat mi?ice. Sem za pobudo, da se ve?krat organizira take ?portne aktivnosti, vsaj za ta ?as, dokler je zima Citiraj
uklopko Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 vrhunsko to je vse kar sem uspel slikat............bizzy preve? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 vrhunsko to je vse kar sem uspel slikat............bizzy preve? S Squashem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Zih v basketu A na fuzbal si pa pozabu... povozili smo vas pri basketu smo se pa ?ele uigraval - ?e 20minut pa bi bli tako utrujeni da bi vas dotolkli Druga? je blo pa super... odli?na dru?ba, Borut tebi pa hvala za organizacijo. Moramo ponovit. Klopko teb pa ?e enkrat hvala za posojo OBD-ja in izbris napake. Lu?ka je pa med tem ugasnila al je pa crknila. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.