Marauder Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Pozdravljeni. Na netu sem dobil tole:http://www.ebay.de/itm/6-fach-CD-Wechsler-...=item1c22679e8d Sem jim pisal, pa kot ka?e Nemci ne znajo angle?ko, jaz pa nem?ko ne. Malo sem gledal pa nikjer na radiu ne pi?e, da predvaja mp3. Al sploh obstaja radio z mp3 predvajalnikom za Mazdo 6? Oziroma ali na panelu pi?e da predvaja mp3je Imam M6, s skoraj vso opremo (razen navigacije in mislim da radia na mp3). face liftano letnik 2007, CD143 karavan, z BOSE ozvo?enjem in radijem na 6 CDjev. mp3 je bi pa mel, ker se vozim po kakih predelih ko lovi (ali pa tudi ne) samo VAL202. Hvala za pomo?! M Citiraj
mokster Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Predvaja mp3 vendar ni za MPS, Mazde z bose ozvo?enjem in ne podpira i pod-a. ?al torej ne.. Citiraj
schurda Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Kaj nam torej ostane tistim, ki imamo BOSE? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jures Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 To kar vsem ostalim - ve?krat omenjena napravica za usb, sdcard...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
adormi11 Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechsler...=item19c6fbec1dnekaj takega Citiraj
Marauder Napisano 7. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2012 V primeru da nabavim ta (ali katerikoli pa?) vmesnik, je ?e vedno potrebno (v mojem primeru) razkopavati in posegati v sam radio? Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Radio ki ima okrogle tipke za postaje ja radio ki ima kvadratne - ne predvidevam ker ima? cd143 da ne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marauder Napisano 7. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Radio ki ima okrogle tipke za postaje jaradio ki ima kvadratne - ne predvidevam ker ima? cd143 da ne Ja imam kvadratne tipke za postaje. ?e eno vpra?anje. CD changer bo ?e vedno deloval? Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2012 Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Ja imam kvadratne tipke za postaje.?e eno vpra?anje. CD changer bo ?e vedno deloval? Kateri - un vgrajen v radiju ali exteren? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marauder Napisano 7. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2012 Kateri - un vgrajen v radiju ali exteren? hmmm jaz ga "futram" s CDji kar na armaturni plo??i. tako da je po moje vgrajen v radiu. v bistvu je radio tak kot na mojem prvem linku... Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 hmmm jaz ga "futram" s CDji kar na armaturni plo??i. tako da je po moje vgrajen v radiu. v bistvu je radio tak kot na mojem prvem linku... ?e ga futra? je pol v radiju in nima veze z dodatkom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 V sredo naro?am robo, kdor je zainteresiran naaj mi po?lje ZS. Naro?il bom pa AnycarLink&Yatour(SD&USB MP3 player), nekaj juzerjev to ?e uporablja in so zadovoljni z ceno in kvaliteto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 8. januar, 2012 Prijavi Napisano 8. januar, 2012 V sredo naro?am robo, kdor je zainteresiran naaj mi po?lje ZS. Naro?il bom pa AnycarLink&Yatour(SD&USB MP3 player), nekaj juzerjev to ?e uporablja in so zadovoljni z ceno in kvaliteto. Cao Cena?? mogoce bom jst kej narocu LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Marauder Napisano 22. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Jaz imam ?e eno vpra?anje... Pri vseh teh zunanjih predvajalnikih oziroma vmesnikih. Kako mu "predlaga?" kateri vir mora zagnati. ?e ima? priklju?ena tako USB klju?, kot SD kartico, ti bii pa rad iz AUX vhoda nekaj poslu?al. Citiraj
citam Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Ponavadi ?e je priklopljeno na CD changer izbira? vir z izbiro CDja. Citiraj
adormi11 Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Jaz imam ?e eno vpra?anje... Pri vseh teh zunanjih predvajalnikih oziroma vmesnikih. Kako mu "predlaga?" kateri vir mora zagnati. ?e ima? priklju?ena tako USB klju?, kot SD kartico, ti bii pa rad iz AUX vhoda nekaj poslu?al. Mislim da ima USB prednost, ?e ga vzame? ven, pa ti predvaja SD, ?e pa ?e to ven vzame?, pa AUX Citiraj
mokster Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Tko btw a na cd-ju mp3 vas mot al to tud ne dela? Pri men to dela tko da me zanima.. Citiraj
jxl Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Tole je se aktualno, resno mi pije zivce tale M6 brez MP3 :| Nekje bi narocu pa monitru, k nisem glih sam za razdiranje armature AUX/USB/Ipod, karkoli od tega bi blo super najraj pa AUX + USB Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 MP3 playerji so prispeli, kdor rabi naj mi po?lje ZS. So pa z USB+SD+AUX priklopom, demo mo?en v mojem sakerju,ali pa hondi jazz. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.