mazdaman Napisano 17. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2013 I??em nekoga za webasto porihtat Maribor ali okolica. Porihtat mislim spucat ne v?iga ,kadi in smrdi po nafti. AVTOELEKTRIKA - GOJKO?EK Marjan s.p.Lovrenc 32/a2324 Lovrenc na Dravskem polju On je takrat zrihtal, ko sem za?el to temo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
lucho Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Pozdrav, pred kratkim kupil rabljeno mazdo6 2.0 diesel sport, letnik 5/2008. Danes sem pri menjavi olja in filtra opazil, da je notri webasto..vidim, da ste eni ?e maherji glede tega, zato me zanima povzetek, kaj vse rabim in kak?en je stro?ek, da zadevo spravim v pogon. Hvala za info Citiraj
jures Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Pozdrav, pred kratkim kupil rabljeno mazdo6 2.0 diesel sport, letnik 5/2008. Danes sem pri menjavi olja in filtra opazil, da je notri webasto..vidim, da ste eni ?e maherji glede tega, zato me zanima povzetek, kaj vse rabim in kak?en je stro?ek, da zadevo spravim v pogon. Hvala za info webasto dela ?e sam od sebe ko je zunaj 6C ali manj, ali si imel v mislih daljinski vklop? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lucho Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 webasto dela ?e sam od sebe ko je zunaj 6C ali manj, ali si imel v mislih daljinski vklop? aha, ni mi blo ?isto jasno.. ja, daljinski vklop me zanima. vem, da rabim eno od opcij (T100, T91, timer), ne vem pa, kaj vse je potrebno naredit. Zasledil sem, da ?e neko pumpo rabim in nov software.. Citiraj
jures Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 aha, ni mi blo ?isto jasno.. ja, daljinski vklop me zanima. vem, da rabim eno od opcij (T100, T91, timer), ne vem pa, kaj vse je potrebno naredit. Zasledil sem, da ?e neko pumpo rabim in nov software.. Logiko se celo na webastu zamenja s ta staro pa si skrekal ja pa pumpo, rele pa daljinca, ter seveda drobni material, objemke, bezice itd, zelo verjetno se kako koleno in malo cevi, 2L hladilne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lucho Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Logiko se celo na webastu zamenja s ta staro pa si skrekal ja pa pumpo, rele pa daljinca, ter seveda drobni material, objemke, bezice itd, zelo verjetno se kako koleno in malo cevi, 2L hladilne In koliko to pride cca? Bi to rad imel.. Citiraj
Aws3nicK Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 I??em nekoga za webasto porihtat Maribor ali okolica. Porihtat mislim spucat ne v?iga ,kadi in smrdi po nafti. Iste te?ave, samo da bi rabil nekoga v Ljubljani Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.