David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ok tokrat mam pa eno pro?njo za vas.....moja pupa dobi hmal psa...beagla.....to je tisti mali pes.....evo slika je odspodej......torej ugotavljamo kako ime naj mu damo.....ALA BANDA zdej pa nujno rabim pomo?!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Mo?ki al ?enski spol? Citiraj
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Mo?ki al ?enski spol? Aja tega nisem napisal....sam?ek! LP daVid Citiraj Feel free....
Japanac Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rotary Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rotary Ta malo zakomplicirana kadar se more? zadret za njim .....Poskusi sam!!! hihihih Jest navijam za FRITZ......... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Predlog moje h?erke LOU (bere pa se baje LU) Citiraj Papa, Tomi
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Rotary Wankel. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Wankel. Kmeti, ?lovek vas lepo in kulturno prosi za nasvet, vi pa tako pomagate?! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kmeti, ?lovek vas lepo in kulturno prosi za nasvet, vi pa tako pomagate?! Tomi hvala....sem te prou ?akal danes! Sicer pa qutkan predlog..... LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kmeti, ?lovek vas lepo in kulturno prosi za nasvet, vi pa tako pomagate?! Prvi? ... Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jest navijam za FRITZ......... LP daVidTo bo pes ?e kompleks dobil, ?e bo Fritz se mu bodo drugi smejali ... Meni mega ime za psa je Car :ne vem: lp Citiraj
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ... ????? Me non comprende...... Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Soy autoridad. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) Citiraj Papa, Tomi
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) Tomi stojim za tabo z lopato za sneg kidat...... LP daVid Ala banda....?e predlogov rabim......pupa navija za cookie........ Meni ni u?e?..... FRITZ je zakon..... Citiraj Feel free....
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kiuss...mislim da bi po tolkih postih lahko ?e opazil kdaj se ?alimo tuki kdaj pa ne...in semi mi malo infantilno zdi grozit neki tuki gor....kaj smo ?ivali???? Sicer pa je kmet dobra pohvala.....kmeti dandanes dr?ijo svet pokonci in ti garantiram da ni blo n? slabo mi?ljeno...!!!! Tolk LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja? Ja, ja - ne pani?ari - preve? osebno jemlje? tak?ne malenkosti - ?kodi lepoti - pa ?e bi vedel, da nekoga to tako prizadene, bi se vzdr?al - saj, mlad si ?e pa ?e ne ve? za kaj se spla?a jezit - pa ... saj ni vredno izgubljat besed zaradi take neumnosti - no sorry no - sre?en? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
eye Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 ok ustal smo pri izbiri imena za psa ... Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 ?e en predlog - Ar?i? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 ok ustal smo pri izbiri imena za psa ... Hvala JLuv...... LP daVid Citiraj Feel free....
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja? Sori mojster, sam zdaj pa res ?e mal pretirava? ... se iz konteksta da ugotovit kako je mi?ljeno. Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Kiuss...mislim da bi po tolkih postih lahko ?e opazil kdaj se ?alimo tuki kdaj pa ne...in semi mi malo infantilno zdi grozit neki tuki gor....kaj smo ?ivali???? Sicer pa je kmet dobra pohvala.....kmeti dandanes dr?ijo svet pokonci in ti garantiram da ni blo n? slabo mi?ljeno...!!!! Tolk LP davidSaj jaz sem pa celo mislila, da je stric Komar, izbral za ku?ka ime Kmet :ne vem: ...saj ?ahovska figura je tud kmet ...aja, pri imenu ostajam Car lp Btw...?ist off topic, sej tud tile moderatorji bi se lahko bolj potrudli in mal ve? smiley-ev gor dal :ne vem: Citiraj
Kyuss Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Prvi? ...????? Me non comprende...... Grozi mi ... pa se ni? ne bojim (misli da se, ker mu pi?e moderator?) S kmeti lahko naziva? star?e, ?eno in svoje otroke. Velja? Sori mojster, sam zdaj pa res ?e mal pretirava? ... se iz konteksta da ugotovit kako je mi?ljeno. Zajebavanje zame ne vklju?uje takih bedastih ?aljivk. Na?alost. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.