David Napisano 21. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Evo in moja pupa bo vesela...... No?e tega imena....... LP david Ma kje je ?e koonc......tomi ?e bo? brcal....n? bat"!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 tud res Tomi ..... kam pa pridemo brez domi?ljija Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Tomy je fulll kulsko! Ko sem bil ?e mlad smo imeli ma?ka Marko-ta - full je bil faca! Marko..evo muc se strinja Btw...SAMI MODERATORJI VSE OPAZIJO SAMO, DA PA POGRE?AMO SMILEY-E PA NE? Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Evo in moja pupa bo vesela...... No?e tega imena....... LP david Neko? mi bo? ?e hvale?en za to... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 MalaMazda - od kod jemlje? te ?udovite slikice (?e ni to poslovna tajna)? Ja, pa ve? smiley-ev bi bilo OK! Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Evo in moja pupa bo vesela...... No?e tega imena....... LP davidNeko? mi bo? ?e hvale?en za to... Sej ?e bi bil bli?je avstriji kot je bi nas razumel zakaj ne fritz... samo mene res na jodlare spominja..... Fritz :ne vem: a-a Citiraj
eye Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Sam da ne bo na koncu SRE?KO ... malamazda ok pol?nca ni blema - ?e bo prazna Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jaz bi mu dal ime Bigi, Bigy ... kaj takega Moderatorji ne morejo dodajat smajlijev, administrator pa jih lahko dodajam, samo povejte mi katere ?elite imet noter, pa vam ustre?em. Citiraj
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jaz bi mu dal ime Bigi, Bigy ... kaj takega Moderatorji ne morejo dodajat smajlijev, administraotr pa jih lahko dodajam, samo povejte mi katere ?elite imet noter, pa vam ustre?em. Bigi je tudi meni v?e?no! Ti kar dodaj vse kar ima?! Citiraj Papa, Tomi
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Vsega skupaj jih je nekaj tiso?, tako da to bo bolj te?ko ... povejte kateri so vam v?e? in bi jih uporabljali, pa se bom potrudil. Citiraj
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ja ne wem ......... Najbolj?e da po?aka? da ga dobita, pa ko ga prvi? v roke prime? - prvo kaj ti pade na pamet - e pa nek bude ... na kaj bo pa? asociral ..... pes mislim ?e smo ?e tam da nebo pomote Citiraj
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Moderatorji ne morejo dodajat smajlijev, administraotr pa jih lahko dodajam, samo povejte mi katere ?elite imet noter, pa vam ustre?em. Jej, stric administrator kon?no... Ok, une lu?tkane? Pa sej ma? domi?ljija mal za pomo? (pozna ura-pa mi ?pila) Aja ?e ime, tud Fufy bi lah bil :ne vem: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Jaz bi mu dal ime Bigi, Bigy ... kaj takega Moderatorji ne morejo dodajat smajlijev, administrator pa jih lahko dodajam, samo povejte mi katere ?elite imet noter, pa vam ustre?em. dej nam na izbiro Ime za psa...Valter...na kratko Vale Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Vsega skupaj jih je nekaj tiso?, tako da to bo bolj te?ko ... povejte kateri so vam v?e? in bi jih uporabljali, pa se bom potrudil. Tak?ne bolj vesele no, da se ne bomo kregali??? Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 MITICOOOOO!!!!! :ne vem: sam kje so??!?!?!?!! hiti jih gor Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
MalaMazda Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 VIRAGE TO MI DELI ?E PA ?E... dobr nam pretiravala Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 VIRAGE TO MI DELI ?E PA ?E... dobr nam pretiravala hihi...ro?ica...si se raz?ivela? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Hmmmmmmmm, za takele izjave bi bili pa tile smajliji? :ne vem: ta je pa zame --> Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 boljse?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 tale je tud zakon Zdaj pa ?e moji najljub?i: Citiraj
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 toti so pa tapravi..... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.