Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Ok, zdaj se bo pa treba odlo?it katere dodat. :ne vem: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 virage ti samo dodajaj Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 J-Luv ... daj kak predlog, pa da vidim na kaj misli?. Citiraj
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 mogo?e kaj takega?? Citiraj
Bosti Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 Nekaj malega sem jih skupaj zbral: klik Preve? jih je, da bi dal vse gor, tako da predlagajte. Citiraj
Guest BrainLess Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 svaka ?ast...... za trud ?e ne drugo! ?e pa rabi? kaj teh 3d, pa me samo kontaktiraj! Lp Citiraj
wildcat Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Beaglu bi pasalo: AL CAPONE (Al ali Capo) Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Beaglu bi pasalo: AL CAPONE (Al ali Capo) Hm wild....zanimiva ideja.....ok...bom predlagal pa da vidimo kaj bo zbrala..... LP david Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ?e so pa tak skulirani psi, tak gangsterski druga?e je pa res najbolje, da ga prvo spoznata in ta prvo kaj vama pride na pamet - to naj bo! najbolj grozno se mi zdi, ?e psu ime sploh ne pa?e ajd, ?e da? ?ivavi im killer je t cool , ampak ?e da? belemu psu im blacky je pa to Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ?e so pa tak skulirani psi, tak gangsterski druga?e je pa res najbolje, da ga prvo spoznata in ta prvo kaj vama pride na pamet - to naj bo! najbolj grozno se mi zdi, ?e psu ime sploh ne pa?e ajd, ?e da? ?ivavi im killer je t cool , ampak ?e da? belemu psu im blacky je pa to To je res.....ah bomo vidli...gospodi?na ma glavno besedo..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ...gospodi?na ma glavno besedo..... LP daVid Tako kot "skoraj" povsod - privadi se, ni druge! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ...gospodi?na ma glavno besedo..... LP daVidTako kot "skoraj" povsod - privadi se, ni druge! Ma morem priznat da se ne prito?ujem....in iz tega virtualnega poznastva s tabo sem pri?el do zaklju?ka da se niti ti ne prito?uje?..... ?ena lahko vesela da te ima..... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 ...gospodi?na ma glavno besedo..... LP daVidTako kot "skoraj" povsod - privadi se, ni druge! Ma morem priznat da se ne prito?ujem....in iz tega virtualnega poznastva s tabo sem pri?el do zaklju?ka da se niti ti ne prito?uje?..... ?ena lahko vesela da te ima..... LP david Se nimam kaj prito?evat: sem jo sam izbral in vzgojil (beri razvadil ) - se la vie! ?e bi nam blo lep?e bi blo ?e ki?asto-haha :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2005 Se nimam kaj prito?evat: sem jo sam izbral in vzgojil (beri razvadil ) - se la vie! ?e bi nam blo lep?e bi blo ?e ki?asto-haha :ne vem: Sej sem vedu......trikrat hura zame..... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.