Dejko Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 Danes, ko sem v?gal avto je kar naenkrat imel ?uden zvok. Nekaj piska oz. tuli. Najbolj se sli?i v prostem teku, ko dam gas in v 1., 2. prestavi... Kaj bi lahko to bilo? Malo me je strah da je turbina. Kak?ni so ?e kaj znaki, da se turbina bli?a koncu... Aja gre se pa za M3 1.6d... Hvala in LP Citiraj
`ripper` Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 Ponavad se sli?i ?vi?ganje, katerega vi?ina se dviga z obrati pri pospe?evanju. Ka?e pa kot izguba mo?i, zelo kadi avto, kak olje se voha tud vmes. ?e ti avto vle?e normalno pa ropota, bi znal bit tud mraz kriv pa da potem klepe?e motor, ?e ga kak dan nisi laufal. A ko je topel, utihne, al je zvok ?e kr prisoten? Moj traktor vem da tak đumbus zganja, ko je dva dni pr gmah, da joj . Ko se ulaufa, je pa kul. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Dejko Napisano 15. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2012 Ponavad se sli?i ?vi?ganje, katerega vi?ina se dviga z obrati pri pospe?evanju. Ka?e pa kot izguba mo?i, zelo kadi avto, kak olje se voha tud vmes.?e ti avto vle?e normalno pa ropota, bi znal bit tud mraz kriv pa da potem klepe?e motor, ?e ga kak dan nisi laufal. A ko je topel, utihne, al je zvok ?e kr prisoten?Moj traktor vem da tak đumbus zganja, ko je dva dni pr gmah, da joj . Ko se ulaufa, je pa kul. Ni? ne utihne, ko se ogreje. Je enako... Res pa je da se bolj sli?i pri ni?jih obratih, recimo nekje do 2000rpm. Mraz je blo pa itak ?e prej tako da dvomim, da bi bilo to krivo. Jao te dizli... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Ponavad se sli?i ?vi?ganje, katerega vi?ina se dviga z obrati pri pospe?evanju. Ka?e pa kot izguba mo?i, zelo kadi avto, kak olje se voha tud vmes.?e ti avto vle?e normalno pa ropota, bi znal bit tud mraz kriv pa da potem klepe?e motor, ?e ga kak dan nisi laufal. A ko je topel, utihne, al je zvok ?e kr prisoten?Moj traktor vem da tak đumbus zganja, ko je dva dni pr gmah, da joj . Ko se ulaufa, je pa kul. Meni se sli?i samo veter, zaenkrat nima ?asa ?vi?gat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 9. oktober, 2012 Prijavi Napisano 9. oktober, 2012 Danes sem sem bil na Bezlaj turbo servisu (Zgornje Pirni?e 124A). Dobil sem zelo pozitiven vtis o kakovosti obnove turbin. Obvlada tudi "japonce". ?e ima kdo te?ave s turbino, mu jo komot lahko zaupa. Gre za korektno obnovo turbine z zamenjavo dotrajalih delov, balansiranjem in testiranjem delovanja. Ker je bilo do sedaj nekaj te?av s turbinami Mazd in vpra?anj, kje se jih da popraviti, sem se odlo?il, da podam informacijo o njem na forum. ?e kontaktni tel. 041 413 955. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.