YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Koreninc, a js sem zate ?eh v ?lapah k gre na triglav al kaj ajga ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 LOL, ajga daj me u??ipn ajga :-) Pravim, da prevedi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Sj te vse pi?e, kaj misli? da ?ez obd kar napi?e kaj je crknilo, malo morgen, old skul je ?e VEDNO zkon, obd je samo pripomo?ek, ki v?asih malo pomaga, tisti ki mislojo da je vsemogo?en se KREPKO motijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Ja, to je meni ?isto jasno da ne pi?e. Saj zato pa pravim, najbr? se da marsikaj ugotoviti, ?e seveda ve? kaj gledat pa ?e pozna? paramtre, vrednosti pa to. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 Ja, to je meni ?isto jasno da ne pi?e. Saj zato pa pravim, najbr? se da marsikaj ugotoviti, ?e seveda ve? kaj gledat pa ?e pozna? paramtre, vrednosti pa to. No pa si sam najdu odgovor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 10. februar, 2012 Prijavi Napisano 10. februar, 2012 No pa si sam najdu odgovor. Citiraj
dpicul Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 pozdravljeni, no, pa sm tudi jaz nabavil ELM. Ali mi lahko kdo opi?e postopek in kak uporaben program kako se povezati z avtom.(bluetooth). So potrebni kaki driverji? Vtakne? v konektor v avtu, nastavitve?Nekje nazaj sem zasledil nek program, samo stran ne dela ve?. Hvala Citiraj
jxl Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Probaj Torque za Androida Mene zanima kako se to obnese z mini obd napravico. Me mika narocit sploh ?e je kdo tu preizkusil stvar. Citiraj
qwerty Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Jaz imam BT elm327 OBD konektor?ek in Torque PRO nalo?en... Dela ko med... ?e par mesecev skos zraven lavfa ko se furam, ker ni da ni v programu nastavitev... Jz nimam potovalnega ra?unalnika pa mam zdej mo?nost trenutne in povpre?ne porabe... Uporabljam pa Galaxy S z 2.3.7 androidom... ?e kdo rabi lahko po?ljem polno razli?ico Torque PRO na mail... Druga?e je zadeva pla?ljiva... ?e te kej zanima pa na dan z vpra?anji... Definitivno je vredno nakupa... Jz sm ?e enga naro?il za v avtodom ker prek telefona lahk napake motorja pogleda? ?e se ti lu?ka pr?ge za motor... Lahk vidi? al lahko nadaljuje? pot in kak?en je obseg napake / okvare... Kakor vem pa uporabljava to jaz na Celjskem in Symon na 01 koncu Slovenije... ?e kdo ho?e lahk pride pogledat zadevo dpicul: ScanMaster ELM si dol potegni oz mi na PM daj mail pa te dodam na Dropbox pa si dol cukne?... Citiraj If in doubt, flat out...
jxl Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Querty: kateri vmesnik dejansko uporablja?? Za Scanmaster se pa tudi jaz priporo?am. Mene zanima malce manj?i vendar so verjetno 1.5 verzije kar je fake in so 1.2. http://www.ebay.de/itm/Newest-Bluetooth-CA...=item1c246e04b8 Drugace mi deluje ta 1.4 velik za Mazdo 6.http://www.ebay.de/itm/Bluetooth-OBD2-OBD-...=item337280238d Va?e mnenje? Verjetno naro?im enega od teh dveh. Citiraj
qwerty Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Taprvi je jajca... Nima pol tolk ko ma drugi... Jaz osebno sem naro?il drugega... Enega mam v1.4 drugega pa sem v1.5 naro?il... Citiraj If in doubt, flat out...
jxl Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Hm... a mi lahko nekdo da direkt link do OBDII bluetooth vmesnika ki preizku?eno deluje na M6 ter z Scanmaster ELM ter Torque? Citiraj
qwerty Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Hm... a mi lahko nekdo da direkt link do OBDII bluetooth vmesnika ki preizku?eno deluje na M6 ter z Scanmaster ELM ter Torque? scanmaster sem te dodal na dropbox... sam dol cukn... ma? na mailu... elm vzem pa un iz drugega linka... modro-oran?na nalepka more bit... Citiraj If in doubt, flat out...
jxl Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 scanmaster sem te dodal na dropbox... sam dol cukn... ma? na mailu... elm vzem pa un iz drugega linka... modro-oran?na nalepka more bit... Hvala sem prenesel. Sedaj samo se narocim OBD vmesnik Citiraj
SpEkTr Napisano 8. april, 2012 Prijavi Napisano 8. april, 2012 A obstaja ?e kaka verzija ne za android, ampak navadn Symbian telefon like nokia e5? Citiraj
Boškobuha Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Dru?ba zdravo! Danes sem preizkusu na moji Mazdici ScanMaster ELM v navezi z USB ELM 327. Lahko dostopam do motorne elektronike, ne morem pa do Air bag ra?unalnika.. Mogo?e kdo ve re?itev? Gori mi lu?ka in bi rad na?u vzrok.. Najvrjetneje je konektro pod enim od sede?ev sam vseen.. Hvala! Lp Citiraj
Deeyan Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 A obstaja ?e kaka verzija ne za android, ampak navadn Symbian telefon like nokia e5? OBD AutoDoctor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 Dru?ba zdravo! Danes sem preizkusu na moji Mazdici ScanMaster ELM v navezi z USB ELM 327. Lahko dostopam do motorne elektronike, ne morem pa do Air bag ra?unalnika.. Mogo?e kdo ve re?itev? Gori mi lu?ka in bi rad na?u vzrok.. Najvrjetneje je konektro pod enim od sede?ev sam vseen.. Hvala! Lp OBD je standard za motorno elektoniko, za airbage, ABS in podobne zadeve rabi? kako drugo elektroniko. PS: a bi kdo tole spet vzel, ?e se nas nekaj nabere ga na ra?un cenej?e po?tnine za ve? komadov dobim za cca 20? po komadu. Citiraj
Boškobuha Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 OBD je standard za motorno elektoniko, za airbage, ABS in podobne zadeve rabi? kako drugo elektroniko. PS: a bi kdo tole spet vzel, ?e se nas nekaj nabere ga na ra?un cenej?e po?tnine za ve? komadov dobim za cca 20? po komadu. Tole ne bo ?isto dr?alo, ker do vseh sistemov v avtu dostopa? preko tega konektorja. Pri FLAR koncernu je potrebno narediti le eno mosti?enje kontaktov in zadeva deluje - preverjeno. Zato me zanima ?e pri Mazdi tudi obataja kak?na "finta". Citiraj
Symon Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Tole ne bo ?isto dr?alo, ker do vseh sistemov v avtu dostopa? preko tega konektorja. Pri FLAR koncernu je potrebno narediti le eno mosti?enje kontaktov in zadeva deluje - preverjeno. Zato me zanima ?e pri Mazdi tudi obataja kak?na "finta". Ja kontakt je isti, saj imam tudi jaz en bolj specializiran vmesnik in dostopam do ABS in Airbag ra?nalnika pri Cliu. Ampak kot si sam napisal je potrebno mosti?enje kontaktov. Citiraj
Boškobuha Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Ja kontakt je isti, saj imam tudi jaz en bolj specializiran vmesnik in dostopam do ABS in Airbag ra?nalnika pri Cliu. Ampak kot si sam napisal je potrebno mosti?enje kontaktov. No,pa ravn to me zanima! ?e kdo ve s ?im pa kak dostopat do teh dveh ra?unalnikov.. Citiraj
mazda6 Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 No,pa ravn to me zanima! ?e kdo ve s ?im pa kak dostopat do teh dveh ra?unalnikov.. Kater model in letnik ima??Na moji ?estki, bencinar, letnik 2004 pridem tudi do ABS in airbag.?e ?e rabi? pravi program za elm pa sporo?i pod ZS. http://www.palmerperformance.com/store/pro...;products_id=42 Citiraj
Boškobuha Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Kater model in letnik ima??Na moji ?estki, bencinar, letnik 2004 pridem tudi do ABS in airbag.?e ?e rabi? pravi program za elm pa sporo?i pod ZS. http://www.palmerperformance.com/store/pro...;products_id=42 Imam 2.5 gt l2008 ve? na ZS.. Citiraj
Boškobuha Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 Dru?ba, a mi lahko kdo pomaga do ScanXL? Nekak mi ne uspe.. Upam da nisem napisu ni? nedovoljenega.. :ne vem: Lp Citiraj
mazda6 Napisano 11. december, 2012 Prijavi Napisano 11. december, 2012 Dru?ba, a mi lahko kdo pomaga do ScanXL? Nekak mi ne uspe.. Upam da nisem napisu ni? nedovoljenega.. :ne vem: Lp Bolj poredko brem forum, pa gre malo bolj po?asi Ima? zs. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.