mali_bu Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 malo sem se pozanimal in sem pri?el do rezultatov, da s tem prihrani? 1/3 goriva...tak da ?e ima? porabo 7l, se ti nekje za dobra 2 litra (2,3L) zmanj?a... Pa celo garancijo ti dajo 2 leti na motor in na to celo zadevo. S tem da pri dizlih je nekaj malo druga?e kot pri bencinarjih...predvsem zarad mazanja se gre Citiraj Mazda 6 CD136 TE
jures Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 Ce mene vprasas buce. Ker ce je ro res bi vsi ze vgrajevali..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pol ce dam 3 gor mi avto sploh ve? ne pije Citiraj
ro-bi Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Pol ce dam 3 gor mi avto sploh ve? ne pije Pol daj 4 pa prodajaj gorivo Citiraj
jures Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 izumili ste perpetuum mobile Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.