Skoči na vsebino

Danes malo prej

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No, moram it - in svoje stare kosti odpo?it! :P

Lepo se mejte, no?ko! :)

Papa, Tomi
Napisano

No, moram it - in svoje stare kosti odpo?it! :P

Lepo se mejte, no?ko! :)

Tommy lahko no?.....evo jest grem pa tudi.....malo kosti raztegnit dokler me leta ne za?nejo dajat kot tomija..... :D:D

LP daVid

Feel free....

Napisano

O ja....danes grem pa tudi jest malo prej.....ne moreeem veeee?!!!!

Banda se tipkamo jutri....

Lahko no?

daVid

Feel free....

Napisano

Banda danes malo prej ki trba ju3 ustat...

LAhko noooo?!!!!

daVid

Feel free....

Napisano

kaj se mi sam zdi al ura na forumu zaostaja?

:unsure:

O ma poglej ti to..... :o ?ele zdej si opazu....jaaaaoooo...ma si res brainless....hoihihih

?ala mala stric!! :D

LP dAvid

Feel free....

Guest BrainLess
Napisano

.... ja glede na to da imam okoli sebe 3 ure + tisto na namizju spodaj, nisem imel potrebe ?e drugam gledat.... :angry:

(ja malo prej sem opazil - kaki teden nazaj - samo sem se OpOgumil on to zdaj napisal) ;)

Napisano

.... ja glede na to da imam okoli sebe 3 ure + tisto na namizju spodaj, nisem imel potrebe ?e drugam gledat.... :angry:

(ja malo prej sem opazil - kaki teden nazaj - samo sem se OpOgumil on to zdaj napisal) ;)

aaaaaa No nej to bo.....Dobi? aplavz za pogum..... :P

LP daVid

Feel free....

Napisano

kaj se mi sam zdi al ura na forumu zaostaja?

:unsure:

O ma poglej ti to..... :o ?ele zdej si opazu....jaaaaoooo...ma si res brainless....hoihihih

?ala mala stric!! :D

LP dAvid

druga?e ne zaostaja, samo nastaviti jo morate pravilno :rolleyes: .

torej: Kontrolni center -> Nastavitve foruma (levo spodaj) -> ?asovni pas GMT +1 (Slovenija) pa spodaj odkljukajte "Je nastavitev ?asovnega pasa zamaknjena?".

To je to. ;)

Napisano

u?ivite ?e naprej NOCH :)

MR JLuv.....gute naht!!!! :lol:

LP dAvid

Feel free....

Napisano

Uf o?itno ne bom niti jest do?akal polno?i.-.---ej banda....Lahko no? ?elim usem skupaj.....

LP david

Feel free....

Napisano

Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro.....

Dobro jutro Tomi..... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro.....

LP daVid

Ja res Tomi...jaz pa v ?zmeden? jok :( pa spat...

No?ko :)

Napisano

Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!!  In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro.....

LP daVid

Ja res Tomi...jaz pa v ?zmeden? jok :( pa spat...

No?ko :)

No?ko..... :vesel:

LP dAvid

Feel free....

Napisano

LP daVid

Res me ?e pozna? ... sramezljiv

Dobro jutro tudi tebi (opsss MaleMazde pa ja ne smem pozabit) - torej, dobro jutro tudi vama! :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!!  In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro.....

LP daVid

Res me ?e pozna? ... sramezljiv

Dobro jutro tudi tebi (opsss MaleMazde pa ja ne smem pozabit) - torej, dobro jutro tudi vama! :bravo:

:jupiii::jupiii: Bravo bravoooooooooo Jutro tudi tebi...jest pa zdej letim v Celjeeeee....... :danzoman:

LP daVid

Feel free....

Napisano

..jest pa zdej letim v Celjeeeee....... :danzoman:

Celje je ?isto blizu ... too bad ... nimam tvoje tel. :rozico: , bi ?la na en :pepsi: ...
Papa, Tomi
Napisano

bi se ?e jaz lahko pridru?ila, zve?er bom ziher v celju.

se bo treba malo ohladit :pepsi:

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

Ejj, David bo zve?er ?e ..... :danzoman: ..... kje drugje ..... pa z drugimi ..... :cheers:

?koda - res! :ne vem:

Papa, Tomi
Napisano

Jap, bo mogu drugi? prej povedat.

Sem pa danes ?e tudi bila na poti, potepala po LJ :tukajbimoralbititistismilezvolanominprestavnoro?ico: :lol:

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

Ejj, David bo zve?er ?e ..... :danzoman: ..... kje drugje ..... pa z drugimi ..... :cheers:

?koda - res! :ne vem:

Ej zdej mi je pa ?al.--....sicer pa nisem bil prou v celju ampak v mozirju....sva ?la z Maro tisto ?ivalco pogledat......in evo jo tuki......TA BO NAAAAA?!!!! :jupiii:

LP daVid

post-13-1119987154_thumb.jpg

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.