komar Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 No, moram it - in svoje stare kosti odpo?it! Lepo se mejte, no?ko! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 21. junij, 2005 Prijavi Napisano 21. junij, 2005 No, moram it - in svoje stare kosti odpo?it! Lepo se mejte, no?ko! Tommy lahko no?.....evo jest grem pa tudi.....malo kosti raztegnit dokler me leta ne za?nejo dajat kot tomija..... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 22. junij, 2005 Prijavi Napisano 22. junij, 2005 O ja....danes grem pa tudi jest malo prej.....ne moreeem veeee?!!!! Banda se tipkamo jutri.... Lahko no? daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Banda danes malo prej ki trba ju3 ustat... LAhko noooo?!!!! daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 no pa se ga lepo imejte vsi kateri odhajate Citiraj
Guest BrainLess Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 kaj se mi sam zdi al ura na forumu zaostaja? Citiraj
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 kaj se mi sam zdi al ura na forumu zaostaja? O ma poglej ti to..... ?ele zdej si opazu....jaaaaoooo...ma si res brainless....hoihihih ?ala mala stric!! LP dAvid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 .... ja glede na to da imam okoli sebe 3 ure + tisto na namizju spodaj, nisem imel potrebe ?e drugam gledat.... (ja malo prej sem opazil - kaki teden nazaj - samo sem se OpOgumil on to zdaj napisal) Citiraj
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 .... ja glede na to da imam okoli sebe 3 ure + tisto na namizju spodaj, nisem imel potrebe ?e drugam gledat.... (ja malo prej sem opazil - kaki teden nazaj - samo sem se OpOgumil on to zdaj napisal) aaaaaa No nej to bo.....Dobi? aplavz za pogum..... LP daVid Citiraj Feel free....
ToniX Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 kaj se mi sam zdi al ura na forumu zaostaja? O ma poglej ti to..... ?ele zdej si opazu....jaaaaoooo...ma si res brainless....hoihihih ?ala mala stric!! LP dAvid druga?e ne zaostaja, samo nastaviti jo morate pravilno . torej: Kontrolni center -> Nastavitve foruma (levo spodaj) -> ?asovni pas GMT +1 (Slovenija) pa spodaj odkljukajte "Je nastavitev ?asovnega pasa zamaknjena?". To je to. Citiraj
David Napisano 26. junij, 2005 Prijavi Napisano 26. junij, 2005 u?ivite ?e naprej NOCH MR JLuv.....gute naht!!!! LP dAvid Citiraj Feel free....
David Napisano 26. junij, 2005 Prijavi Napisano 26. junij, 2005 Uf o?itno ne bom niti jest do?akal polno?i.-.---ej banda....Lahko no? ?elim usem skupaj..... LP david Citiraj Feel free....
David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro..... Dobro jutro Tomi..... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro..... Dobro jutro Tomi..... LP daVid Ja res Tomi...jaz pa v jok pa spat... No?ko Citiraj
David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro..... Dobro jutro Tomi..... LP daVidJa res Tomi...jaz pa v jok pa spat... No?ko No?ko..... LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro..... Dobro jutro Tomi..... LP daVid Res me ?e pozna? ... Dobro jutro tudi tebi (opsss MaleMazde pa ja ne smem pozabit) - torej, dobro jutro tudi vama! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Evo pa niti danes ne bom polno?i do?akal.....Tomi ti si pa zahinavu 100 na uro naju z malomazdo!!!! In glede na to da je zdej ko to bere? ?e jutro..... Dobro jutro Tomi..... LP daVidRes me ?e pozna? ... Dobro jutro tudi tebi (opsss MaleMazde pa ja ne smem pozabit) - torej, dobro jutro tudi vama! Bravo bravoooooooooo Jutro tudi tebi...jest pa zdej letim v Celjeeeee....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 ..jest pa zdej letim v Celjeeeee....... Celje je ?isto blizu ... too bad ... nimam tvoje tel. , bi ?la na en ... Citiraj Papa, Tomi
wildcat Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 bi se ?e jaz lahko pridru?ila, zve?er bom ziher v celju. se bo treba malo ohladit Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Ejj, David bo zve?er ?e ..... ..... kje drugje ..... pa z drugimi ..... ?koda - res! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
wildcat Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jap, bo mogu drugi? prej povedat. Sem pa danes ?e tudi bila na poti, potepala po LJ :tukajbimoralbititistismilezvolanominprestavnoro?ico: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Ejj, David bo zve?er ?e ..... ..... kje drugje ..... pa z drugimi ..... ?koda - res! :ne vem: Ej zdej mi je pa ?al.--....sicer pa nisem bil prou v celju ampak v mozirju....sva ?la z Maro tisto ?ivalco pogledat......in evo jo tuki......TA BO NAAAAA?!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.