komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Fuuuj, kak je lu?tkan Ime?????? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Fuuuj, kak je lu?tkan Ime?????? Ej nisva se ?e odlo?la......hm...do avgusta se pa mormo ko ga gremo iskat....sicer je pa po rodovniku BEN"!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Ben Cosby - ful od?tekan tip - OK naj mu bo... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Ben Cosby - ful od?tekan tip - OK naj mu bo... hm......a ni bil tisti od?tekan tip....oziroma je ?e vedno Bill Cosby......?? :ne vem: LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jap sam svoje misli prehitevam - sem ?e kar ?upnik, pa ljudi prekrstim - ke sn frajer ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jap sam svoje misli prehitevam - sem ?e kar ?upnik, pa ljudi prekrstim - ke sn frajer ... Ja ja tomi.....sej usi vemo da si!! Torej je bil Bill Cosby?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Saj je ?e vedno, ampak Big Ben pa tudi obstaja - al pa ne - halooo Zemlja kli?e Tomija... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Saj je ?e vedno, ampak Big Ben pa tudi obstaja - al pa ne - halooo Zemlja kli?e Tomija... Big Ben big BANG...ka te je to ?uj...to je tak al tak fse isto tu......ka te ?em??? LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Za Big Ben gledat sem se moral do Londona peljat Big Bang pa mamo tudi v Maribori - rulamo ... kaj pa? ?e to pomeni Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Za Big Ben gledat sem se moral do Londona peljat Big Bang pa mamo tudi v Maribori - rulamo ... kaj pa? ?e to pomeni :ne vem: Ja pa tudi prou...... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.