KAALman Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 sumi?: hvala enako p/s: slovar?ek: sumi? - komar ( v pomurju, prekmurju) Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 dobro jutro vsem skuppi.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Bosti Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Dobro jutro, danes je zame zadnji delovni dan v tem tednu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Frajer pol gre? pa malo Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Virage...kdaj pridete v fieso...ta vikend al naslednji??? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
mazda-mx3 Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 1 lep dopustni?ki pozdrav vsem we hate you!!! hahaha...sej ne Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Virage...kdaj pridete v fieso...ta vikend al naslednji??? Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVid Ja o?ka, bomo ful pridni, ne bomo kadili cigaret, ne bomo pili alkohola in ne bomo se igrali z boami v morju Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
ToniX Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVidJa o?ka, bomo ful pridni, ne bomo kadili cigaret, ne bomo pili alkohola in ne bomo se igrali z boami v morju za kopat bo prav fajn, pravjo da je morje toplej?e odkar je nafta notri Citiraj
KAALman Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 aha, ?e pa bo vseeno prehladno, pa lahko nafto zakurite Citiraj LP KAALman
Bosti Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVidJa o?ka, bomo ful pridni, ne bomo kadili cigaret, ne bomo pili alkohola in ne bomo se igrali z boami v morju Khm :ne vem: :ne vem: Prihajajo?i vikend malo dvomim da bom ?e dol, naslednjega pa bi se kar lahko zgodilo. Citiraj
David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVidJa o?ka, bomo ful pridni, ne bomo kadili cigaret, ne bomo pili alkohola in ne bomo se igrali z boami v morju Khm :ne vem: :ne vem: Prihajajo?i vikend malo dvomim da bom ?e dol, naslednjega pa bi se kar lahko zgodilo. Fino....bom ?e jest po?timal da pridem...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jutro! Bravoooo za smajlije Virage Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Ej to mi pa kar javte da vas pridem pre?ekirat, da ne bo kak?nih neumnosti dol...... LP daVidJa o?ka, bomo ful pridni, ne bomo kadili cigaret, ne bomo pili alkohola in ne bomo se igrali z boami v morju Khm :ne vem: :ne vem: Prihajajo?i vikend malo dvomim da bom ?e dol, naslednjega pa bi se kar lahko zgodilo. Fino....bom ?e jest po?timal da pridem...... LP daVid eee...ke pridni nasi fantje...torej...naslednji petek, sob. in ned. na plazi v fiesi!! :DDD A lot of :mi pijemoo: & & is included in the weekend malamazda...dej pridi se ti dol k naaaaaam Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
MalaMazda Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 eee...ke pridni nasi fantje...torej...naslednji petek, sob. in ned. na plazi v fiesi!! :DDD A lot of :mi pijemoo: & & is included in the weekend malamazda...dej pridi se ti dol k naaaaaam Saj bi pri?la, toda MM bo v slu?bi in za knjigami do konca julija... ...Vi pa le u?ivajte, in po pameti lp Citiraj
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 eee...ke pridni nasi fantje...torej...naslednji petek, sob. in ned. na plazi v fiesi!! :DDD A lot of :mi pijemoo: & & is included in the weekend malamazda...dej pridi se ti dol k naaaaaam Saj bi pri?la, toda MM bo v slu?bi in za knjigami do konca julija... ...Vi pa le u?ivajte, in po pameti lp no prav...bos pa avgusta kaj uzivala z nami! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 In jaz si vsako jutro domi?ljam kako sem zgoden :ne vem: Bravo MM ?estitam Danes pa nisem prvi Za kazen ne bo ni? Dobro jutro pa vseeno ?elim vsem! Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 In jaz si vsako jutro domi?ljam kako sem zgoden :ne vem: Bravo MM ?estitam Danes pa nisem prvi Za kazen ne bo ni? Dobro jutro pa vseeno ?elim vsem! Pa sem le enkrat Tomija prehitela ...tako, ?e kako urco ali dve...pa upam, da kon?am seminar ....in gre tako tudi MM spat Ostali pa u?ivajte lp p.s. Tomi ti si pa le privo??i Citiraj
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 [p.s. Tomi ti si pa le privo??i Ne, pa ne bom - se odvajam Baje, da ?kodi zdravju - pa lepoti tudi ... Bom raj?i na Panache po?akal ... Pol pa hitro kon?at seminar, pa en "lepotilni" span?ek Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ne, pa ne bom - se odvajam Baje, da ?kodi zdravju - pa lepoti tudi ... Bom raj?i na Panache po?akal ... Pol pa hitro kon?at seminar, pa en "lepotilni" span?ek ...ok, tud prou priden...ki si na odvajanju ...jaz tudi ?akam... Sedaj grem pa br? zaklju?it, da ne bo panike lp p.s. Tomi, tebi pa limonado po?iljam.... Citiraj
Grega_ Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 hmmm....pa vi v pekarnah delate al kruh razva?ate k tolk zgodi vstajate?? ...k vidm te zgodnje ure me kr strese Citiraj
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 p.s. Tomi, tebi pa limonado po?iljam.... To pa pa?eeeee ... hvala! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.