David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 hmmm....pa vi v pekarnah delate al kruh razva?ate k tolk zgodi vstajate?? ...k vidm te zgodnje ure me kr strese Jah tomija grize nespe?nost...M&M pa seminar......jest pa spim kot kravca...... LP dAvid Citiraj Feel free....
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Aja komar?ina....?estitam za 3. mesto....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hvala, hvala - saj to sploh ni bil moj namen ... niti opazil nisem ... ?e verje?! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hvala, hvala - saj to sploh ni bil moj namen ... niti opazil nisem ... ?e verje?! Verjaaaaamem tomi......ej ?e pa ti posti kar grejo, pol pa smo midva spet ?rne ovce tle gor...... Edina letnika 2005 na vrhu...... LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ne vem kdo si je izmislil ta rek : mladost je norost ... :ne vem: pri meni bolj velja: starost je norost - hahahaha Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 starost=ludost...ja ja Tomi... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 starost=ludost...ja ja Tomi... Vuk govori - bravooo Kak ve? ??? Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Kak le, po?asi,ampak vztrajno se tudi sam pribli?ujem tem letom;letos in en del drugega leta je na ?alost zadnje leto brez 3ke na za?etku starosti. Pa ?e nekaj Tomi,kaj si delal,da smo bli skoraj eno uro brez elektrike na tem koncu;si se spet igral z kak?nimi gumbi?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Kak le, po?asi,ampak vztrajno se tudi sam pribli?ujem tem letom;letos in en del drugega leta je na ?alost zadnje leto brez 3ke na za?etku starosti.Pa ?e nekaj Tomi,kaj si delal,da smo bli skoraj eno uro brez elektrike na tem koncu;si se spet igral z kak?nimi gumbi?? Tomi se je elektri?ista igral........ LP daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Saj je elektri?ist... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Saj je elektri?ist... ups..... to sem pa pozaaaabuuu....... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Takim - nepridnim v?asih malo pipico privijemo ... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Vuk - ka ?e ma? moped????? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Takim - nepridnim v?asih malo pipico privijemo ... KAj bo? reku da nisem priden al kaj???? u tomi kak te bom grdo pogledal ?uj! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 KAj bo? reku da nisem priden al kaj???? u tomi kak te bom grdo pogledal ?uj! LP daVid A bo? rekel, da si bil brez ?troma? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hmmm...definiraj mam?? Pla?an je,zavarovan je,registriran je,?e vedno pa me ?aka v trgovini.... Danes sem mel enourno tu?iranje na mopedu.... pa niti ni blo neke panike se vozit okoli. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 KAj bo? reku da nisem priden al kaj???? u tomi kak te bom grdo pogledal ?uj! LP daVidA bo? rekel, da si bil brez ?troma? :ne vem: Hm.....ja neki ?miga...sam so mi ?ele zdej kabli povlekli..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hmmm...definiraj mam??Pla?an je,zavarovan je,registriran je,?e vedno pa me ?aka v trgovini.... ?e ga no?e? - povej - bom ga jaz vzel (sedaj, ko je pla?an) - haha Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hmmm...definiraj mam??Pla?an je,zavarovan je,registriran je,?e vedno pa me ?aka v trgovini.... ?e ga no?e? - povej - bom ga jaz vzel (sedaj, ko je pla?an) - haha Uf vuk....tega pa niti jest nisem potegnu za kaj se gre,,,,,,,, :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Hmmm...definiraj mam??Pla?an je,zavarovan je,registriran je,?e vedno pa me ?aka v trgovini.... ?e ga no?e? - povej - bom ga jaz vzel (sedaj, ko je pla?an) - haha Ne,ne...tak pa ne gre...ma? preve? las na glavi in ti ga ?efica ziher ne bi dala...no saj ?e bo vse po sre?i, ga bom jutri lahko odpeljal... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Brum, brum, bruuum, bruuuuummmmmm, .... squiiiik, ...... crashhhh, ....... uiuiuiuiui, ...... Neeeeee, samo ?alim se - bog ti daj sre?no vo?njo po dveh kolesih Vuk! Pa po pameti in brez Pa ne tako: http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...pe=post&id=9701 Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ne,ne...tak pa ne gre...ma? preve? las na glavi in ti ga ?efica ziher ne bi dala...no saj ?e bo vse po sre?i, ga bom jutri lahko odpeljal... Jahh, ?al - tvoja ?efica ge ne bi dala, moja pa ga ne bi pustila vzet ! Eh, pol pa ni? - OBDR?I GA! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Pazimo, nadzorni je pri?el! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Jahh, ?al - tvoja ?efica ge ne bi dala, moja pa ga ne bi pustila vzet ! Eh, pol pa ni? - OBDR?I GA! In ?e prou ima...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Jahh, ?al - tvoja ?efica ge ne bi dala, moja pa ga ne bi pustila vzet ! Eh, pol pa ni? - OBDR?I GA! In ?e prou ima...... LP daVid Katera??? :ne vem: Pa ?e nimam! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.