komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ouchhh, to pa ne! Bom takega nabavil, da bo avto ?uval! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ouchhh, to pa ne! Bom takega nabavil, da bo avto ?uval! Dijo povero....to je medoooo.....tomi tebi en tak slinko pobalinko rabi....sploh nebi rabu ve? avta prat....sam otrese glavo pa ima? sloj od 2mm sline ?ez in ?ez..... ?in Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ok ?e vam slu?ajno kdaj avto zmanjka.....si poglejte ?e je mogo?e TU ?! LP dAVid lol hahaha a mamo za maribor tud kako tako stran? Citiraj
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Ok ?e vam slu?ajno kdaj avto zmanjka.....si poglejte ?e je mogo?e TU ?! LP dAVidlol hahaha a mamo za maribor tud kako tako stran? Glej se bom potrudu pa poiskal..... ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 2. julij, 2005 Prijavi Napisano 2. julij, 2005 Moped... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Moped... Moped je fulll mrcina... ampak, iz ozadja ... Mazda je pa Mazda! Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 nice machine ..... se ?e bom sam ki spravo izpit za motor delat Citiraj
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Vuk kdaj bomo za sre?no vo?njo???!!!! LP dAvid Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Zelo lep motor to tako ?e ve?, v ?ivo pa ?e huje , da vam raje ne omenjam zvoka motorja katerega sem imel danes tudi prilo?nost v ?ivo sli?it/videt! Citiraj
vuk Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Vuk kdaj bomo za sre?no vo?njo???!!!! LP dAvid Ko pride? kaj v Maribor... ... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Sishi Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Opa Vuk, pa ti si to resno vzel . Motorist pa to...Pa previdno prosim. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Vuk kdaj bomo za sre?no vo?njo???!!!! LP dAvidKo pride? kaj v Maribor... ... Jah s tem nagibalnikom bo? pa ja kej na primorsko pri?el.......Ko bo? poberi ?e Tomija in pridta dol!!!! Ala ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Jah s tem nagibalnikom bo? pa ja kej na primorsko pri?el.......Ko bo? poberi ?e Tomija in pridta dol!!!! Mene ?ena ne bo pustila s takim "divjakom" na cesto ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Jah s tem nagibalnikom bo? pa ja kej na primorsko pri?el.......Ko bo? poberi ?e Tomija in pridta dol!!!! Mene ?ena ne bo pustila s takim "divjakom" na cesto ... Jah pa ne ji povedat....ti re?i da gre? na panache....sam ne povedat kam..... Ala ?in daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Jah pa ne ji povedat....ti re?i da gre? na panache ?e se bom ?e "?vercal" ho?em vsaj tako "?oferko" - al pa bom na MM po?akal... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 ?e se bom ?e "?vercal" ho?em vsaj tako "?oferko" - al pa bom na MM po?akal... predvidevam da tudi v taki odpravi zaradi la?je "dostopnosti"...... Nice one..... ?in ?in za pilotko..... :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 ?e se bom ?e "?vercal" ho?em vsaj tako "?oferko" - al pa bom na MM po?akal... bom se delala, da ne vem kdo je MM :ne vem: aja Dober ve?er fanta... Kdaj gremo na? Citiraj
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 predvidevam da tudi v taki odpravi zaradi la?je "dostopnosti"...... Nice one..... ?in ?in za pilotko..... :mi pijemoo: LP daVid Aha, mene pa naj ... gleda?!? Mam ?e eno za Vuk-a - take it easy! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 bom se delala, da ne vem kdo je MM :ne vem: Oooo, sheet - busted Dober ve?er tudi tebi MM - ops, pa sem se izdal Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 bom se delala, da ne vem kdo je MM :ne vem: Oooo, sheet - busted Dober ve?er tudi tebi MM - ops, pa sem se izdal Tomi zdej bo? pa tepen.....hm...ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Evo jest ?akam da prideta na primorsko..... Al pa jutri v lj.....spet sem gor..--- Ala ?in daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 ..ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Aha, temperature bodo jutri prav?nje ... ti bi pa kar gledal David - perverzio!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Ma glej to....zanimivo bi blo to videt....ka te ?em....ne da se mimo........ daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Ma glej to....zanimivo bi blo to videt....ka te ?em....ne da se mimo........ daVid Ja, saj - moram priznat, da te ?isto razumem! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.